• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Halk TV Türk Silahlı Kuvvetleri'ne hain dedi

Sare Lavinya

En az 3 çocuk, Gökay & Aden & Kayra
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2015
5.987
9.569
198
PKK'nın her türlü kalleş eylemine karşı, terörle mücadele eden Türk Silahlı Kuvvetleri'ne en sonunda 'hain' bile dediler..
esen, mayın döşeyen, şehir merkezlerinde elinde roketli adamlarıyla gövde gösterisi yapmaya çalışan terör örgütüne tek kelime etmeyenler sıra Türk Silahlı Kuvvetleri'ne gelince acımasızca haberlere imza atıyor.

pkk_9761.jpg

"GENELKURMAY'DAN PKK'YA HAİN OPERASYON" DEDİLER
Son alarak Halk TV'nin internet sitesi skandal bir habere imza attı. TSK'nın, terör örgütü PKK'ya yönelik düzenlediği operasyon "Genelkurmay'dan hain operasyon" başlığıyla servis edildi. Haber 2 saat yayında kaldıktan sonra, yayından kaldırıldı.

halk-tv_5166.jpg

http://www.ensonhaber.com/halk-tv-turk-silahli-kuvvetlerine-hain-dedi-2015-10-05.html

yok artık yaa böyle bir haberi nasıl yapabilmişler anlamıyorum.
bir yanlışlık olduğunu düşünmek istiyorum.

yok artık yaa böyle bir haberi nasıl yapabilmişler anlamıyorum.
bir yanlışlık olduğunu düşünmek istiyorum.
ben gördüm haberi o şekilde, henüz bi açıklama getirmediler. yanlışlık olsa düzeltirlerdi neden haberi komple kaldırsınlar ki?

yada böyle bi yanlışı nasıl yaparlar? imla hatası değilki bu

ben gördüm haberi o şekilde, henüz bi açıklama getirmediler. yanlışlık olsa düzeltirlerdi neden haberi komple kaldırsınlar ki?

genelkurmaydan pkk'ya ağır darbe tarzı birşey yapacakken böyle bir hata yapılmış olabilir.
Çünkü haberin içeriğiyle başlığının birbiriyle alakası yok.

ya da şu da bir ihtimal :KK70: Bizim patron derdi biz hata yapınca aşık mısın?
bu haber başlığını atanda aşıktı kimbilir :KK70:
aa bak tabi olabilir :D belkide sevgilisinden ayrıldı bilemeyiz :D
yada evet yanlışlıkla yazılmıştır belki fikir zikir mevzusu gibi :D

Aynen sana katılıyorum olmaması gereken bir hata.
Halk tv hiç takip etmem fazla yanlı buluyorum. Abartılı ve aşırı geliyor bazı söylemleri bana.
ama şöyle pelin, hem sitede haber başlığı bu, hem twetterda paylaşırken tekrar yazmışlar aynı şekilde. ve 2 saat sonra farkedilmesi çok enteresan değilmi?

Yani önyargılı olmamak gerekiyor.
Algıda seçicilik diye bir şey var canım. yanlış yazdıklarını farketmemiş olabilirler. haberi olduğu gibi tweetera taşımış olabilirler.
2 saat sonra dahi kendileri farketmemiş olabilir uyarılmışta olabilirler.
kötü bir niyetleri olsa haber içeriğini de o şekilde koymazlar mıydı? burası çelişkili geldi bana.
başlıkta içerikte, aynı olsaydı yanlışlık yapılmıştır demezdim.

Yani önyargılı olmamak gerekiyor.
Algıda seçicilik diye bir şey var canım. yanlış yazdıklarını farketmemiş olabilirler. haberi olduğu gibi tweetera taşımış olabilirler.
2 saat sonra dahi kendileri farketmemiş olabilir uyarılmışta olabilirler.
kötü bir niyetleri olsa haber içeriğini de o şekilde koymazlar mıydı? burası çelişkili geldi bana.
başlıkta içerikte, aynı olsaydı yanlışlık yapılmıştır demezdim.
çok manidar pelin, dedim ya belkide ben önyargılıyım, ama 2 saat bi Allah'ın kulunun farketmemesi çok ilginç, hataysa böyle bi hata olmasıda çok ilginç.

çok manidar pelin, dedim ya belkide ben önyargılıyım, ama 2 saat bi Allah'ın kulunun farketmemesi çok ilginç, hataysa böyle bi hata olmasıda çok ilginç.

yani peki sence nedir? benim aklıma başka bir şey gelmiyor.
yani bir haber başlığı bir de içeriği var elimizde veri olarak. bir an için halk tv olduğunu unut kendi takip ettiğin,beğendiğin bir kanalın böyle birşey yayınladığını düşün ne düşünürdün? belki biraz önyargını hafifletir bu düşünce.

yani peki sence nedir? benim aklıma başka bir şey gelmiyor.
yani bir haber başlığı bir de içeriği var elimizde veri olarak. bir an için halk tv olduğunu unut kendi takip ettiğin,beğendiğin bir kanalın böyle birşey yayınladığını düşün ne düşünürdün? belki biraz önyargını hafifletir bu düşünce.
bilemiyorum pelin, bilsem zaten şu şu sebeple yaptılar derim, objektif bakıyorum olaya, öyle fanatiği olduğum sürekli tek yanlı takip ettiğim bi mecra yok olduğunu varsayarsam yine de mantıklı bişeye oturtamıyorum. diyorum ya elbette hata, ama manidar bi hata. inan sana şu sebeple yaptılar diyebileceğim bişey yok. belkide kötü bi tesadüf.

Back
X