• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Halk sigortası doğum paketi

dogumsigortasi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2016
3
1
1
34
Halk sigorta hamile kaldiktan sonra hamileleri sigortalayan tek kurumdur.Avantajları ile hastanelerden biraz daha uyguna gelir.Bi kere özel sağlık sigortası olduğu için ödediğiniz tutarin %15ini vergi avantajı olarak geri alırsınız.Kredi kartına 9 taksit yapılır birde içinde acil durumlar için 1000 tl'lik teğminatiniz vardır.Ankarada medicana, medical park, liv gibi hastanelerle anlaşması vardır. Ister sadece dogum ister dokuz ayı kaplayan tahlil muayene artı dogum alırsınız e daha ne olsun .Sigortalıların hem kârlı hem mutlu bu da beni mutlu etmeye yetiyor . .... sorularınız için bana ulaşabilirsiniz sağlıklı günler

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynen Halk Sigorta, tamamlayıcı sağlık sigortası için IMC Sigorta ve Brokerlık ile çalışıyor. Ben kendilerine .....net adresinden ulaşarak, ?... Hanım aracılığıyla sigortamı yaptırdım. ... Hanım son derece tatlı, sabırlı ve sizi gayet iyi anlıyor. Ankara ağırlıklı çalışıyorlar, ancak İstanbul'da size uygun hastanelerle çalışıyorlarsa hiç düşünmeyin. Tüm sorularınızla birebir ilgileniyolarlar, her dakika telefonlarınıza cevap da veriyorlar ve kafanızda tek bir soru işareti olmadan bu süreçte doğumunuzu daha uyguna getirebiliyorsunuz. Üstelik 9 taksit ve %15 vergi indirinizi de rahtalıkla düşebiliyorsunuz. Ve söyledikleriyle uyguladıkları da birebir örtüşüyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Back