Halk plajındaki kadınlara 'Kapanın' broşürü dağıtıldı

sen biraz kafanı penis vajina konularıyla bozmuşsun midem bulandı ne alaka şimdi bu burda Dam üstünde saksağan vur beline kazmayı misali.
sana sorduğumu sanmıyorum penis konusunda yazıyordun demin ne ara geldin

Benimle böyle konuşamazsın.

Egonu tatmin etmek istiyorsan sana bu konuda yardımcı olmayacağım.

Bu konuyu ilk ben açtım, nasıl öğrendiğimi de bildiğim için(sen de sorduğun için) paylaşmak istedim.

Bir daha alıntılama ve cüretini kendine sakla.

vay beee sen kimsin acaba ..beni alıntılama hakkına sahipsin ne komiksiniz be sizler bi bitmediniz vallaha açıklaman lazım evet bomba atıp kaçmayın

Son düzenleme:
Bu konu hala devam mi ediyor yahu?
Incil/Mukaddes Kitapta ortunme:

«Kadın başını açarsa saçını kestirsin. Ama kadının saçını kestirmesi, ya da traş etmesi ayıpsa, başını örtsün. »
1. Korintliler 11/6

«Çünkü erkek kadından değil, kadın erkekten yaratıldı. Erkek kadın için değil, kadın erkek için yaratıldı. Bu nedenle ve melekler uğruna kadının başı üzerinde yetkisi olmalıdır. Siz kendiniz karar verin. Kadının açık başla Tanrı'ya dua etmesi uygun mu? »
1. Korintliler 11/8,10,13

Tevratta ortunme:

Kahin kadını RAB'in önünde durdurduktan sonra onun saçını açacak, anımsatma sunusu, yani kıskançlık sunusunu eline verecek. Çölde Sayım,5/18

Rebeka gözlerini kaldırıp İshak'ı görünce, deveden indi. Ve köleye dedi: Bizi karşılamak için
tarlada yürüyen bu adam kimdir? Köle: Efendimdir, dedi; ve Rebeka peçesini alıp örtündü.
Yaratılış, 24/64-65

Kadının üzerinde erkek esvabı olmayacak ve erkek kadın esvabı giymeyecek; çünkü bu şeyleri yapan herkes Allah’ın, Rabb’in mekruhudur.
Yasa'nın Tekrarı, 22/5

Ve uymayanlara AZAB:

Ve Rab dedi: Madem ki Sion kızları kibirlidir ve boyunlarını ileri uzatarak göz edip yürüyorlar, gezerken kırıtarak gidiyorlar ve ayaklarının halkalarını çıngırdatıyorlar, bundan ötürü Rab Sion kızlarının tepesini kel ile vuracak ve Rab onların gizli yerlerini açacak. Ayak halkalarının güzelliğini, fileleri, mehçeleri, küpeleri ve bilezikleri ve peçeleri, alın çatkılarını ve ayak zincirlerini ve bell kemerlerini ve hoş koku şişelerini ve muskaları ve yüzükleri ve burun halkalarını ve bayram esvaplarını ve örtüleri ve şalları ve keseleri, el aynalarını ve gömlekleri ve baş sargılarını ve atkıları Rab o gün kaldırıp atacak ve vaki olacak ki hoş koku yerine pis koku ve bel kemeri yerine ip, ve saç lülesi yerine saçsız baş, ve süslü esvap yerine çuldan gömlek, güzellik yerine dağlanmak olacak. Erkeklerin kılıçla ve yiğitlerin cenkte düşecekler ve Sionun kapıları ah çekip yas tutacaklar ve kimsesiz kalıp toprakta oturacak.
İşaya, 3/16-26

konu kapatılsın ahkam dinlemek zorunda değiliz saçma sapan iki kişi atıyor kendini ortaya mikserler ya

Incil mi daha merhametli? Tevrat mi yoksa Kuran mi? Bakın nasıl geçiyor diğer dinlerde de başörtüsü baş kapama. Ama nedense onlar modern harika müthiş fakat islam tü kaka dimi? Hı hı kadın erkekten yaratılmıştır erkeğe boyun etmek zorundadır erkek gibi giyinemez diyor kitabı Mukaddes. Gerisi size kalmış. NOKTA. ..

kaç yorumdur amcanın yaptığı değil başka şeyler konuşulmuş. konu kapatılmadan bende yorumumu yapmak isterim.
çoğu kişiden farklı bir şey diyemeyeceğim doğrusu. benim vücudumu, benim kararımı, inancımı, giyinişimi ya da soyunuşumu kimse uyarma, eleştirme, değiştirmeye çalışma hakkına sahip değildir benim nezdimde. umarım bir plajda benzer durumlarla karşılaşmam çünkü vereceğim tepkiler muhtemelen fevri olur ve böyle sakin kalamam. erkekler önce kendini terbiye etsin, daha sonra eğer istiyorsa ailesine tebliğ etsin. ama kalkıp inancımı dahi bilmediği beni tebliğ etmesin. ben herhangi bir erkek bakacak, tahrik olacak ve günaha girecek diye giyimimden ödün vermem açıkçası. eğer kendisi giyimimden ötürü tahrik oluyor, günaha girdiğini düşünüyor ise bakmasın, kafasını çevirsin. bakmazsan görmezsin yani. bu kadar basit ve net.
kadın müzik dinlememeli nedir en çok ona şaşırdım. ha bir de kadın terlik giymesin, pantolon giymesin falan :) bunun mantıklı tek bir yanı bile yok yahu. bunu düşünen insan 7 yaşındaki kızının da başını kapatıyordur. 7 yaşındaki kızının başını kapatan kişi o yaşta kızlardan etkileniyordur (kişi kendinden bilir işi) ve pedofilidir bence. ya da bunu düşünen insan 12 yaşındaki kızını 60 yaşında adamla imam nikahı kıydırıyordur. bunu da doğru bulur. mensup oldukları dini bile yanlış anlıyor bazı insanlar...
kimsenin ırkına, dinine, düşüncesine maydonoz olmayacağımız bir yer varsa bende orada yaşamak isterdim...

tek bir şey merak ediyorum. erkeğe boyun eğmek hoşunuza gidiyor yani öyle mi?

Erkeğe boyun eğince başınız göğe mi eriyor yoksa??

Erkeğe boyun eğince başınız göğe mi eriyor yoksa??

tek bir şey merak ediyorum. erkeğe boyun eğmek hoşunuza gidiyor yani öyle mi?

Hahahaha ben erkeğe boyun mu egiyorum dedim benim dini kitabım da böyle yazmaz Üzgünüm. Ben kitabı Mukaddes te yazıyor dedim yani Incilde. Ben Incile inanmam. Kitabı Mukaddesi Kur'an sandiniz herhalde... hiç guleceğim yoktu. Bi üst yorumumu da okuyun zahmet olmazsa. Ve incil ve tevrata göre Kur'an'ın merhametini görürsünüz. Selametle....

gittim geldim hala aynı kişi laf sokma peşinde millete
senden ala miksermi olur,millete sataşıp durma burda
bi insana çamur atmak ne kadar kolay kabasın sabasın her konuda kavga çıkarıyorsun diye
önce kendine bakıyomusum acaba,ben nasılım yorumlarım nasıl
hakaret ediyormuyum,her topikte kavga çıkarıyormuyum diye
insanların yüzleriyle ırklarıyla dalga geçiyormuyum diye
ama yok gel millete laf çarptır
bu nedir yahu çocuk gibi tavırlar herkese diş göstermeler
herkes haddini bilsin

Tabiki denize mayo veya bikini ile girilecek neden derseniz vücudun D vitamine ihtiyacı var bakın yaşlı insanlara çoğunun kemik erimesi o kadar çok ki ileride kalça kırığı ve ayak kırığı ufacık bir ters hareketle oluşur tenin güneşe ihtiyacı vardır ,bol bol deniz kıyısında güneşlenmek gerek ,
ama vücudu örtmeden ,örtünmeden dolayı yapay vitamaln ihtiyaçları doktor yazmaktadırlar , ayrıca yaşlılıkta
depresyonu önlemekte ,

geçmiş zamanda arabistanda doğan çocuklarda kanser görünmüş uzun araştırmalar sonunda hamilelik esnasında bebekler ana karnında güneş yeterince almayınca bu hastalığa yakalandığı görünmüş , ki genelde siyah peçe giyindiklerinden dolayı
ne yapıp edein kemiklerinizi güneşten mahrum etmeyin bol,bol de vitamini depolayın hanımlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…