• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

halk oyunları

sevgirl

Guru
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2012
569
32
318
Bir arkadaşımdan öğrendiğim yeni bir oluşumdan haberdar etmek istedim sizleri..
halk oyunlarıyla ilgileniyorsanız doğru yerdesiniz
SevaL..

KALKEDON DANS GSKD

Dostlar Merhaba…
Bizler yeni bir oluşum için geçmiş tecrübelerimizle yola çıktık. Yeni başlangıçlar her zaman heyecanlıdır. Aslında birçoğumuz yorulmuştuk ve yeter demiştik. Ancak Halk Dansları öyle bir tutku ki girdiği bedeni bir türlü terk etmiyor. Dans etmek çok keyifli ama önce dost olunması gerektiğini biliyorduk elini tutacağımız, gözüne bakacağımız arkadaşımız ile... Bu felsefemizi daha da geniş kitlelere taşımak için tekrar bir araya gelmek gerekiyordu. Böyle başladı KALKEDON DANS yolculuğu hepimiz için... Biliyoruz ki bu yolculukta yanımızda çok kişi olacak ve beraberce yürüyeceğiz kol kola omuz omuza…

Çok uzun soluklu bir yolculuk diliyoruz KALKEDON DANS için, haydi bizimle olun yeni bir başlangıca…

M. Nuri KIZILTAN

burasıda benim halk oyunları deneyimlerimin olduğu sayfa olsun kızlar dün ilk dersimizi yaptık ben şu an yorgunum :) azıcık yeteneksiz çıktım sanırım ama bakalım ilerleyen zaman neleri gösterecek :) Kalkedon tanışması keyifli geçti , ben sanırım içlerinde hiç eğitim almamış tek kişiyim :) en azında ortaokulunda halkoyunları ekibine katılmış öğrenciler mevcut
rize yöresinden açılışı yaptık keyifli ve yorucu bi gün oldu tabi..

Back