Halk Eğitimin Kursları ?

BeyazPerim

Vay anası ya =)
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2008
11.895
18
206
İzmir
Kızlar aranızda Halk Eğitimin kurslarını katılan ya da katılacak olan var mı ?

Bende Halk Eğitimin diksiyon kursuna katılmayı düşünüyorum .Sizce Halk Eğitimin kursları nasıl ?

Son düzenleme:
bende ingilizceee kursuna gitmek istiyorummm. ama how are you ile kalıcaksamm gerek yok :))) biri bizi bilgilendirsinnnnnkaydirigubbakcemile3

Yok be canım o kadarla kalmasın mutlaka ilerleme kaydedersin gamyoncuiremsu Ben okurken Halk eğitim Web Tasarımı kursuna gitmiştim ama üzerinden çok zaman geçti .Şu an Halk eğitimin verdiği eğitimler nasıl ki ?

Diksiyon kursuna daha önce giden var mı ?

ben belediyenin düzenlediği diksiyon kursuna gitmiştim çok memnun kalmıştım

Cici kız öyle mi ne güzel kaydirigubbakcemile5

Zulmetcim sen ne zaman gitmiştin ?Bende ön kayıt yaptırdım:lepi: Sınıf açıldığında haber vereceklermiş şu an için beklemedeyim =)

Son düzenleme:
ben üniversitedeykn gitmiştim canm seneler önce...hepimizde aslında iyi konuşuyoruz ama daha özenli olalım ukalalığı ile başlamıştıkkaydirigubbakcemile3 sonrasında öle olmadını gördük:ecrin_bebek: baya hatalarımız çıkıyordu.. tekerlemeler harflerin doğru telaffuzu dudak tembelliği.... benim 'p' lerimde sorun varmış meğersempatiksalakcinni daha bi çok şeyi öğrenebiliosun.. hocan iyiyse çok şey katacaktır

İsmek'in diksiyon kursuna gitmiştim. 2 hafta mı ne gittim sonra bıraktım. Çok istikrarlıyım efenim. sempatiksalakcinni

kızlar halk eğit,mde hangi şeyler üzerine eğitim veriliyor elişi ,mutfak tarzı şeyler varmı ve fiyatı kaçadır

kızlar halk eğit,mde hangi şeyler üzerine eğitim veriliyor elişi ,mutfak tarzı şeyler varmı ve fiyatı kaçadır

liv, merhaba!
senin kursun başladı mı acaba? meb sertifikası veriyorlar değil mi diksiyon kursunda da. bitirme sınavı var mı acaba? umarım ciddi bir şeydir, ben de yazılmayı düşünüyorum da.

bu arada benim sorduğum yer 100 tl dedi.

Evet veriyor yerimseniben Yazılmak istediğin halk eğitim merkezinden gerekli bilgileri alabilirsin .

Evet evet meb sertifikası veriyorlar diye biliyorum .Sana özelden belirtiğim gibi beni henüz çağarmadılar :sm_confused: sanırım yeterli kişi sayısına ulaşamadıkları için olabilir .

arkadaşlar halk eğitim merkezlerinde ne tür kurslar var yazarmısınız bnde yazılmayı düşünüyorum herhangi birisine bilgilendrirseniz çooook sevinicem=)

arkadaşlar halk eğitim merkezlerinde ne tür kurslar var yazarmısınız bnde yazılmayı düşünüyorum herhangi birisine bilgilendrirseniz çooook sevinicem=)

arama motoruna bulunduğunuz yerin halk eğitim merkezi adını yazın sayfası çıkacaktır. web sayfalarında olan kurslar listeleniyor genellikle.

mesela: kadıköy halk eğitim merkezi

Ben BEŞİKTAŞ-DİKİLİTAŞ 'ta olan HALK EĞİTİM MERKEZİNE gidiyorum. 160 saatlik Meb onaylı sertifika almak için. BİLGİSAYAR üzerine. Gayet memnunum. 5 ay sürüyor. Haftasonu gidiyorum. Haftaiçi grupları ve farklı branşta bir çok kursları var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…