Halk eğitimde kurs

Asbei

Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2017
6.379
11.187
248
Kızlar merhaba belki yanlış yere açtım ama çok acil cevaplara ihtiyacım var bilenler cevaplarsa çok minnettar olurum. Ben halk eğitimde bağlı kuran kursu açacam usta öğretici olarak. Saat başına ne kadar ücret oluyor günde 5 saat çalışacam ücreti ne olur bide hergün sigortam yatar mı acaba sıkıntı yaşar mıyım bu konuda. Artı bide bu kurs kaç ay sürer. Kurs süresi bitince istediğim zaman yine açabilir miyim. (bu arada okul müdürü falan çok ters insan Bi soru soramıyor. Zorla Bi cevap alabiliyoruz) lütfen bilenler cevaplasın. Herkese şimdiden çokk teşekkür ediyorum

Saat başına 16 tl. Çalıştığınız günler için sigortanız yatar. Bitince tekrar açmak istediğinizi bildirirsiniz uygun görülürse izin verilir. Süre konusunda bilgim yok.

Not: ücret konusunda %100 emin değilim. Daha net bilgi verecek arkadaslar yazar umarim. Daha az olma ihtimali yok ama ondan eminim.

Son düzenleme:
Saat başına 16 tl. Çalıştığınız günler için sigortanız yatar. Bitince tekrar açmak istediğinizi bildirirsiniz uygun görülürse izin verilir. Süre konusunda bilgim yok.
Çok teşekkür ederim

Arkadaşlar lütfen bilgisi olan paylaşanilir mi

Konu ile ilgili bir fikrim yok.

Ancak yıllar önce Boşnakca kursuna gitmiştim.

O zaman hocamız kursa talebin az olduğundan gelecek dönem kapatmak istediklerini bu sebeble kursa gelmesek bile yeniden kayıt yaptırıp ara sıra uğramamızı rica etmişti.

''Burası benim ekmek kapım ''demişti.

Galiba kursun devamlılığı arz ve talep meselesi.

Kolaylıklar dilerim.

Öğrenci yoksa kursta yok yani

Yeterli sayıda öğrenci kayıt olmazsa kursu acmiyorlar diye biliyorum küçük bir ilçede halk eğitim de çocuk gelişim kursu açmak isteyen bir hoca her yere ilan aşmışti (bakkala cadde ye vs) ilçe belediyesinden hoparlör aracılığı ile de duyuru yaptırmıştı sizde öncelikle bunları yapın yani kurstan insanlarin haberi olsun ama kuran kursu olduğu için talep olur insallah gonlunuze gore olur

Teşekkür ederim

Bence kışın daha çok talep olur.
Şimdi okullar tatil,havalar sıcak.
Herkes ya tatilde ya evlatlarıyla beraber.
Kışın çocuklar okula,erkekler işe gidince,ev hanımları için kurslar daha cazip olur diye düşünüyorum.
Hayırlı olsun,kolay gelsin inşallah.

Ewet eylülde açılacak inşallah kurs zaten

Arkadaşlar başka bilen yokmu

Cevap?

Ayda 100 saat ders vereceksin
100x16 =1600+agi

Genelde 2.5 3 ay suruyor
Calıstıgın gun ve saat kadar sigorta yatar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…