- Konu Sahibi cherry_jam
arkadaşlar, halk eğitim mi yoksa ismek mi daha kaliteli eğitim verir? bu konudaki düşüncelerinizi bekliorum. şimdiden teşekkürler ![KK71 :71: :71:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk71.gif)
![KK71 :71: :71:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk71.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aslında öyle değerlendirmemk lazım, değişiyor bu yerine ve hocalarına göre... Kimi kurs öğretmeniyle Halk Eğitimde daha iyi olur .. Kimiside İsmek te ..
Ben İsmek ingilizce kursuna gitti, hocamız gerçekten çok iyiydi, hatta daha öncesinde halk eğitime gidip memnun kalmayanlarda vardı kursumuzda ..
Dediğim gibi değişir.
Her ikiside geçerli canım, sonuçta başarılı olduguna dair sertifikanı alıyorsun ...
İkiside aynı nitelikte ..
Bence !
tamam canım, saolasın![]()
Rica ederim..Ne kursuna gideceksin, hangi şehirdesin, yardımcı olabilirim..Bazı kurslar hakkında bilgim var, öğretmenlerini falan biliyor tanıyorum ...
Boş vakitlerimde kurslara gitmişliğim çok olmuştur da.
ben istanbul anadolu yakasındayım cnm. pendik.
halk eğitim düşünüyorum, daha yakın diye.
bilgisayar ve ingilizce düşünüyorum.
ingilizce temelim var ama, üds için istiorum aslında. acaba yeterli olur mu ki ?
ayrıca ilgin için çok saol![]()
Bende İstanbul Anadolu yakasındayım canım .. Üsküdar..
Sana burada ismek ingilizce şiddetle tavsiye ederim bende gittim ve gerçekten öğretmeni genç müthiş öğretiyor, Amerika ya gidip hakkını vermiş bu işin..
Ama uzaktasın sen Pendik ters biraz buraya..Dediğim yerde temelin üzerinde eğitim alıyorsun, okuldakiler gibi değil ..
Rica ederim canım ..
Başarılar![]()
evet canım, üsküdar biraz ters. ama saol sölediğin için.. aklımda bulunsun.
bi halk eğitime gideyim bakayım. nasılmış![]()
Tamam canım umarım memnun kalırsın![]()
Alacağın kursu verecek kurumun donanım yeterliliği ve öğretmen tecrübe, bilgisine göre değişir. Halk eğitim merkezinin kurslara verdiği önem bile kurumdan kuruma değişiyor onun için araştırıp kaydolmak lazım.