Normal okullarda öğretmen olmakla bir fark olmadığını biliyorum arkadaşım orda öğretmenlik yapıyor .. hatta ücretli ek özel ders de alabiliyor ... hatta daha rahat olursun diye de dusunuyorum sonuçta iöo öğrencileri ile halk eğitim öğrencileri ile aynı psikolojik durum olmaz diye dusunuyorum... mesai saatleri de aynı ayrıca sonuçta öğretmen olarak oraya gidiliyor
evet bilen varsa bende cok merak ediyorum.
Canım bildiğim kadariyla ders saatlerin ne zamansa o zaman gidiyorsun zaten çoğu zaman haftanın her günü ders koyuyorlar diye biliyorum.. ama o gün ders yoksa gelmiyorsun elbette.m bölümün nedir tam bilmiyorum ona gore yorum yapabilirdim.. mesela sen erken de bırakabilirsn öğrencilerini bazı zamanlarda inisiyatif kullanabilirsin zaten hepsi yetişkin insanlar olacak daha rahat olursun diye dusunuyorumTeşekkür ederim canım cevap için...
Yaa şöyle belirteyim mesai saatlerini.
Dersimizin olduğu kadar okula gidiyorum ben. Hafta da üç gün..
Diğer günlerim boş.
Şimdi burda nasıl olur bilmiyorum.
Veya dersin saat kaçta biterse okuldan çıkıyorsun.
Geç başlarsa öyle gidebiliyorsun.
Arkadaşınız hergün 8-5 mi çalışıyor.
Il icinde açık gösterebilir ama mebbistende bak derim. Çünkü bize listede gosterilen okullarla ihtiyaç listesi farklı oluyor. Bence önce sen orasını arayip bir bilgi al. Sonra norm fazlası falan olma.
Çok yakın bi tanıdığım orda öğretmen
dersin olduğu zaman gidiyorsun
kadrolu öğretmeni az olduğundan programı istediği gibi çıktı
kendisi edebiyat öğretmeni
hafta ici 8-4 çalışma saatleri
Ünv hazırlık derslerine giriyor
sınıflarda öğrenci sayısı az
sınav yok, evrak yok
maaş karşılığını tamamladıktan sonraki ek ders ücreti çift kat ek ders, üniversite hazırlık kursu olduğundan
branşınızı bilmiyorum ama edebiyat yada başka bir kültür dersi öğretmeniyseniz hiç düşünmeden isteyebilirsiniz bence
meslek dersleri için ek ders ücretini bilmiyorum ama onların da program ve ders açısından çok rahat oldukları duyumum var
belki bunlar idarecilerine göre değişiklik gösterebilir ama her yerde aynı risk var.
hakkınızda hayırlısı olsun.
Boş olmasa da belki il içi tayinde giden olur arkadaşım. amacım merkeze geçmekse ben olsam fazla irdelemezdim.
Kv HEM müdürü, akşam gittiğim de sizin için sorarım.
bu konu bana da lazim. il ici acildi ve halk egitim yazmayi dusundum ama halk egitimin yillik puanlamasi nasil bilmiyorum. sifir yaziyor hep.
Rica ederim ne demek.Ayyyy canım teşekkür ederim çok makbule geçer.
Çok mutlu oldum..
Rica ederim ne demek.
Yalnız ben konuya sizin kadar hakim değilim tam olarak neleri öğrenmek istediğinizi söylerseniz daha iyi olur. Neleri sorayım ?
hizmet puanini neye gore veriyor bir de ek ders durumu nedir?Rica ederim ne demek.
Yalnız ben konuya sizin kadar hakim değilim tam olarak neleri öğrenmek istediğinizi söylerseniz daha iyi olur. Neleri sorayım ?