halk eğitim merkezinde kadrolu öğretmen arkadaşlar yardım.....

SADEANNE

2010-2015
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2010
626
58
323
6 yıllık giyim öğretmeniyim meslek lisesinde çalışıyordum bu sene eş durumdan halk eğitime atandım 2 hafta seminer vardı şimdi kurslar başlayana kadar ne kadar süre orda olmamız gerekiyor ben 20 ders saati diye biliyordum ama müdür saat 8 den 1.30 a kadar bizi orda tutuyor. bu da haftada 40 saat yapıyor...bunu yapmaya hakkı var mı yardımcı olun lütfennnnnnnnnnn

Son düzenleme:
Arkadaşlar merhaba; bende halk eğitim merkezinde öğretmenlik yapıyorum..Ben Beden Eğitimi mezunuyum ve açılabilcek kurslar listesinde benim branşım şuan yer almıyor.Bu yüzdendirki benim kursum malesef açılmıyor ve halk eğitim bu konuda hiç birşey yapma gereği duymuyor.Böyle bi durumla karşı karşıya kalan arkadaşlar varmı? Halk eğitimde çalışmak ciddi anlamda zor bi zanaat!!Allah hepimize yardımcı olsun...

Allah sabır versin ikinizede. Fikir olarak 20 saat ders karşılığı orada olmanız lazımdır heralde diye düşünüyorum ama yönetmeliği falan incelemek lazım halk eğitim ile ilgili...Beden Eğitimi öğretmeni arkadaşım benim eşimde halk eğitimde çalışmıştı orada engellilere yönelik kurs açan beden eğitimi öğretmenleri vardı öyle bir kurs falan düşünmüyormu acaba

bildiğim kadarıyla beden eğitimi öğretmenleri tüm spor dallarıyla ilgili kurs açabilir bir de halk oyunları kursu da açılıyor diye biliyorum eğer halk eğitime başvuru yoksa kendin en az 12 öğrenci bulmalısın kursun açılır.

Arkadaşlar ben yüksek okul el sanatları bol. Mezunuyum daha önce 1 yıl halk eğitimde çalıştım ama kadrolu olarak çalışma imkanım nasıl olur yardımci olabilirmisiniz lütfen

Arkadaşlar ben yüksek okul el sanatları bol. Mezunuyum daha önce 1 yıl halk eğitimde çalıştım ama kadrolu olarak çalışma imkanım nasıl olur yardımci olabilirmisiniz lütfen

Halk Eğitim Merkezlerinin normları bakanlıkça belirlenir, atamalar diğer okullara öğretmen alımı nasıl yapılıyorsa o şekilde olur. Bunun haricinde
hiçkimsenin sizi oraya kadrolu alma imkanı yoktur.

bu halk eğitim atamaları nasıl oluyor?

kuzenim tarih bölümü mezunu, bir "büyük" kpss den 65-70 arası al, bulunduğun ilçede halk eğitim merkezine yerleştireyim demiş. kuzenim "benim branşım tarih" deyince de "orada kimse kendi branşına girmiyor zaten" demiş.

gerçekten şaşırdım.

memur atamasında mı yapılıyor atamaları, öğretmen atamasında mı yoksa farklı bir sınavı mı var?

merhaba;
Ben 2yıl halk eğitimde görev yaptım izmirde..ancak istanbula taşındığımzdan dolayı işimden malesef ayrıldım.halk eğitimde kadrolu öğretmenlik ancak kpss atamasıyla oluyor..yani tercih yaparken eğer halk eğitimde branşınızla ilgili kadro açığı varsa tercih yaparak yerleşebiliyorsunuz.onun haricinde usta öğretici olarak görev alıyorsunuz..Halk eğitimde çalışmak çok zevklidir.

bende yapmak istiyorum..biri bana da halk eğitimde nasıl görev alındığını, çalışıldığını ,nasıl olduğunu anlatabilirmi? yani kısaca ustaöğretici nasıl olunuyor? yalnız ben elsanatları ile ilgili öğrenmek istiyorum..hangi kurslar daha çok ilgi görüyor mesela?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…