Halk eğitim kurslarına gitmek istiyorum ekonomik özgürlüğümü kazanmak istiyorum

Reyhan_98_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2018
181
86
26
20 yaşındayım üniversiteye gitmedim. Pandemi yüzünden kurslar yokmuş şuan. Aklımda bi fikir var. Halk eğitimin verdiği muhasebe kursları, yönetici asistanlık branşı var. Sertifika belge falan veriyorlar. Ben muhasebe hakkında hiçbişiy bilmiyorum, şimdi kursa gitmek istesem hangi muhasebe programından başlamam lazım sizce? Genel muhasebe var, muhasebe finansman bölümü var, ileri derece excel program falan öğretiyorlar. Muhasebenin istihdamı fazla şu sıralar bende evde boş oturmak yerine gidiyim ordaki kursa gidiyim diyorum. Sonra işe girerim, birikim yaparım 2 sene falan. Bulunduğum şehirden başka bi şehire gitmek istiyorum. Kendi evime çıkmak istiyorum. Dışarıdan eğitimime devam etmek istiyorum. Bide muhasebe programına başlarken ön muhasebe den mi başlamam gerekiyor? Bana faydası olur mu öğrenebilir miyim sizce? Evde boş boş oturmaktan sıkıldım.

Vallahi çok haklısın bu kursları senin gibi bende gitmek istedim ama asla kayıt sayfaları açılmıyor. Bir yolunu bilen varsa söylesin ben halk eğitimede ismek olarakda baktım ama yok yok yok haberin olsun kayıt sayfaları acılmıyor 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️

Vallahi çok haklısın bu kursları senin gibi bende gitmek istedim ama asla kayıt sayfaları açılmıyor. Bir yolunu bilen varsa söylesin ben halk eğitimede ismek olarakda baktım ama yok yok yok haberin olsun kayıt sayfaları acılmıyor 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️
Takip et dedi telefondaki yetkili kişi, hemen doluyomuş kayıtlar. Nasıl açılmıyor anlamadım? İnternetten duyuruyorlar.
cok guzel dusunmussun. bu kurslarin basinda bir mudurleri oluyor. onlar her daim kurs binasinda oluyorlar(ya da sabahtan). git o kisi ile konus..beklentilerini soyle, seni en dogru sekilde yonlendirecektir. hayirli olsun simdiden.
Çok teşekkür ederim 💜💜💜💜💜

Pandemi nedeniyle okullar kapanınca halk eğitim kursları da kapanıyor. Bu yıl da yarım kalabilir yine kurslar.
İskur'un is ve meslek edindirme kursları daha faydalı olur bence. Is garantili oluyor ve iş başı eğitimle öğrenirken kurumdan para da alıyorsunuz.
İşkur kalkmış diye biliyorum. Teyzemler sordu da iptal oldu onlar demişler. Sayfasına baktım siteye girmiyor sanırım kalkmış. Bulunduğum yer Kayseri. Belki başka yerlerde devam ediyordur.

Halk eğitimde aşçılık kursuna gittim. Bitince aşçı olarak çalışmaya başladım. İki yıl sonra üniversitede aşçılık okudum. Daha sonra kpssye girdim. Memur olarak atandım. Siz yeter ki çabalayın.
Vaov, harikasınız 💜 Memurluk hayal biraz da gene de sigortalı asgarili bi işim olsun istiyorum çok bişiy istemiyorum

Vaov, harikasınız 💜 Memurluk hayal biraz da gene de sigortalı asgarili bi işim olsun istiyorum çok bişiy istemiyorum

Teşekkür ederim. Benim başlarken hayalim memurluk değildi. Özel sektörde de çok çalıştım. Kısmet böyleymiş. Ama o kursa gittiğim için, yarıda bırakmayıp devam ettiğim için, sonrasında da bundan kendime bir yol çizdiğim için çok mutluyum. Sizde vazgeçmeyin. Bir yerden başlayın.

Teşekkür ederim. Benim başlarken hayalim memurluk değildi. Özel sektörde de çok çalıştım. Kısmet böyleymiş. Ama o kursa gittiğim için, yarıda bırakmayıp devam ettiğim için, sonrasında da bundan kendime bir yol çizdiğim için çok mutluyum. Sizde vazgeçmeyin. Bir yerden başlayın.
Dış ticaret uzmanlığı var, muhasebe de olur bana farketmez, muhasebe çok mu matematiksel acaba diye de düşünüyorum?

İstanbul İşletme Enstitüsünden ücretsiz serifika alabilirsiniz. Videolu oluyor genelde. Kişisel eğitim, mesleki gelişim ve birçok şey. Youtubedan ingilizce anlatan videolar izleyin onu da öğrenin. Ben bordro eğitimi almıştım ismekte ancak şuan yok dediğiniz gibi. O yüzden online eğitimlerle muhasebe için başlangıç videolar izleyerek kursa temeliniz olarak gidersiniz. Gidenlerin çoğu çalışan veya muhasebe çıkışlı oldukları için yavaş gidilmiyor. O yüzden ne öğrenirseniz kâr gitmeden.

İstanbul İşletme Enstitüsünden ücretsiz serifika alabilirsiniz. Videolu oluyor genelde. Kişisel eğitim, mesleki gelişim ve birçok şey. Youtubedan ingilizce anlatan videolar izleyin onu da öğrenin. Ben bordro eğitimi almıştım ismekte ancak şuan yok dediğiniz gibi. O yüzden online eğitimlerle muhasebe için başlangıç videolar izleyerek kursa temeliniz olarak gidersiniz. Gidenlerin çoğu çalışan veya muhasebe çıkışlı oldukları için yavaş gidilmiyor. O yüzden ne öğrenirseniz kâr gitmeden.
Dış ticaret uzmanlığı var. Onuda düşünüyorum.

Tebrik etmeye geldim. Yolunuz açık olsun.
Ben işaret diline gittim araya pandemi girdi ama sertifikami aldim. Başka branşlara ön kayıt yaptirdim ama tek tek pandemiden dolayı açılmayacaktir mesaji geldi
Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için.
Dış ticaret uzmanlığı nasıl olur, öyle iş ilanları da çok gördüm. Hemen sertifikami alıp işe girip çalışmak istiyorum. Muhasebe geniş olduğu için uğraştırır gibi geliyor

Dış ticaret uzmanlığı var. Onuda düşünüyorum.

Bana dış ticaret uzmanlığı daha çok uğraştırır gibi gekiyor. Prosedürler, ingilizce bilmek vs vs bilmediğim bir sürü şey var. Ama muhasebe öğrenmek daha hızlı öğrenilebilir geldi bana. Büyük küçük her şirkette muhasebe var. Muhasebe için exceli iyi öğren. Çok işine yarar. Muhakkak youtubedan video izle

Bana dış ticaret uzmanlığı daha çok uğraştırır gibi gekiyor. Prosedürler, ingilizce bilmek vs vs bilmediğim bir sürü şey var. Ama muhasebe öğrenmek daha hızlı öğrenilebilir geldi bana. Büyük küçük her şirkette muhasebe var. Muhasebe için exceli iyi öğren. Çok işine yarar. Muhakkak youtubedan video izle
Dil olmadan olmuyor doğru. Gözüm korktu bi an hızlı hızlı anlatıp mı geçiyorlar veya gittiğime hiç değmezse diye korktum.

X