halıya sıcak rollon ağda döküldü napacağım ?

nightmarenights

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2011
1.238
15
66
Antalya
büyük bir başarıyla halıya sıcak roll on ağda döküldü kapağı çıktı sürerken , pahalıda bir halıydı , çıkarmanın bir yolu var mı ? boyle oluk oluk aktı yuvarlak yucarlka oldu kalın tabaka şeklinde

ben eğer böyle bi durumla karşılaşsaydım şöyle yapardım arkadaşım.kalın bi bez alıp dökünlen ağdanın üzerine koyup ütüyle ısıtırdım böylece ağda eriyip o beze yapışır..leke azalıncaya kadar tekrarlardım en son kalan az bi lekeyide sıcak su döküp silerdim kolay gelsin

aynısı başıma geldi lekenin üzerine tiner döküp tarakla taraya taraya çıkarttım baya temizleniyor sonrasında halıyı yıkarsan hiçbir şey kalmaz.

sakın sıcak koymayın bezle birlikte halının tüyüde yolunur.üstüne büyükçe bir buz parçası koyun ve 5 dk.bekleyin donduğunda ufak parçalar halinde tırnağınzla hafif bir darbeyle çıkar

ilk soft5 in yontemini okudugum için onu anneme hemen ilettim denedi o kalın yapışkan tabaka çıktı çok şükür, açık renk halıydı leke kaldı yeşil yeşil sadece tüylerin içine işlemiş artık oda :44: teşekkürler soft5 tiner lekeleri çıkartır mı acaba yıkamayla lekeler gidermiki :44: boyle bi olayı yaşayan tek insan değilmişim demekki hepinize teşekkürler tek dert lekeler kaldı şimdi

birçok halı magduru varmış yani , ütü ve leke çıkarıcıyla halloldu problem hepnize teşekkürler, kadınlar kulubu olmasa şimdi napardık annemle

iç uğraşmana gerek yoktu bacım ağdalı yeri ağda sonrası yağıyla çıkarabilirdin sonrasında yağlı olan bölgeyi sıcak suyla ve yağ çözücüyle silerdin....

Benimde başıma geldi, zeytin yağ döktüm sildim sonra fön makinasıyla ısıttım bir daha sildim, sonra yağ lekesini çıkarmak için aspirin sıkıp sildim, tamamdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…