halimi sectim

hato

Guru
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
535
112
323
44
İstanbul
bu haliyi sectim.. girise getirdiler uzunlari yarin getirecekler...

Son düzenleme:
hatocum çok şık zarif ve sade.. baya model arasından seçim zor oldu takip ettim hep yazılarını buda çok güzel ama ben ilk resimlerdeki kahveli kremli halıyı çook beğenmiştim.. yorumlar güzeldi o halıya..sanki onu alıcaksın gibi hissetmiştim ama buda çok sade ve zarif..güle güle kullan içine sinmiştir inşallah..

bahsettigin hali hangisi tam anliyamadim.. sadeligi seviyorum galiba ...bilmiyorum cokmu sade.. ama shaggy istemeyince bunu bulabildim sade olarak... uzunlar gelince bakalim nasil duracak...

bahsettigin hali hangisi tam anliyamadim.. sadeligi seviyorum galiba ...bilmiyorum cokmu sade.. ama shaggy istemeyince bunu bulabildim sade olarak... uzunlar gelince bakalim nasil duracak...

canım yanlış anladın sanırım bunu da çok beğendim ama ilk resimlerdeki bi modele baya yorum yapan beğenen olmuştu sanki onu alacaksın gibi hissettim dedim..yanlış anlama buda çok zarif..zaten şagi istemediğin için pek seçeneğin yok ama yinede güzelini bulmuşsun..uzun süre aradığına değmiş. zaten önemli olan evine uyması..uymadığı takdirde ne kadar güzel bihalı olursa olsun göze hoş gelmez..bence yakışmış güle güle kullan canım..

yanls anlamadim canim... cidden hangi halyi soyledn anlyamadm cok tavsyeler vardi cunku.
yerler koyu kahve oldugu icin biraz acik olsun dedim bunu aldim artik... begendigine sevindim...salonumada kapi sparis verdim bakalm o nasil olucak mutahit yapmamis kapi.. o da gelecek hafta gelcek cift kanatli kapi...

çift kanatlı olması çok iyi düşünmüşsün canım..malum bişey çıkarıp katarken rahat oluyo..hayırlı olsun onuda görmek isteriz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…