• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Halime bakın

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

Mimi_

Bloğuma davetlisiniz..:)
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2010
135
1
296
İzmir
Halime bakın.. Delirmek üzereyim. Bildiğiniz kel kalıyorum.Ağlamaktan bir hal kaldım artık
resmi kaldırıyorum..

Son düzenleme:
Canım resmini görmeyi beceremedim.Şu an saçlarımda bakım maskem var.Kendim hazırlıyorum.Maske falan yapıyor musun saçlarına?Bir de saçlar stresten çok dökülüyor.B vitamini al.

Canım resmini görmeyi beceremedim.Şu an saçlarımda bakım maskem var.Kendim hazırlıyorum.Maske falan yapıyor musun saçlarına?Bir de saçlar stresten çok dökülüyor.B vitamini al.

Dermetologa gittim kadın doğuma gittim jinekoloğa gittim. Çıkmıyor bir şey deli olucam ben artık. Ve gittikçe dökülüyor. Yapacak hiç bişey yok. O kadar para saydım ektirdim yine de tutmadı kafamda tüy bitmedi. Daha 21 yaşındayım. Ne yapacağımı şaşırdım ben artık kaldıramıyorum bekle bekle ruhum karardı artık :(

sakin ol öncelikle ,seni çok iyi anlıyorum ama stresten kesinlikle uzak dur

gördüm cnm nasıl oldu o öyle kuaför hatası falanmı??

Kader hatası canım kader hatası
18 yaşımda bir dökülmeye başladılar bu güne böyle geldik. Yapmadığım şey kalmadı.Son bir kaç haftadır da iyice kendilerini saldılar iyice gidiyorlar artık. Okul olmasa kazıtıcam hepsini zaten hepi topu bi avuç saç. (Bebek avucu tabii)

başına http : // koy canım verdiğim adreslerin bitişik olcak tabi

bende aynı dertten muzdaribim cnm ne yaptıysam dökülmeyi durduramıyorum doktora da gittim. neler neler uyguladım saçıma hala devam ediyor :gitme:

sanırım saçkıran denilen şey olmuş sende dökülen yerlere sarımsak sürülünce çıkıyo derler ama bence cildiyeye görün kısa sürede.Çok geçmiş olsun cnm

bende aynı dertten muzdaribim cnm ne yaptıysam dökülmeyi durduramıyorum doktora da gittim. neler neler uyguladım saçıma hala devam ediyor :gitme:

Psikolojim çok bozuldu artık ne yapacağımı şaşırdım etrafımda 60 yaşında kadınların gür gür saçları varken daha bu yaşta bu haldeyim. Kaldırması çok zor

sanırım saçkıran denilen şey olmuş sende dökülen yerlere sarımsak sürülünce çıkıyo derler ama bence cildiyeye görün kısa sürede.Çok geçmiş olsun cnm

Bunu bende düşündüm ama saç bile ektirdim. 6 ay saçımın arkası yoktu, tepesi zaten yoktu, ne yapacağımı nasıl kapatacağımı bilemedim. Sonuçsa başarısız oldu. Şimdide kel kalmaya dogru gidiyorum. Çok çok zor

gördüm canım ya inan çok üzüldüm bitanem neden oldu böyle ailede irsi bir durum söz konusu mu ?
genetik durum varmış gibi geldi

Mezoterapi iyi gelebilir,saç ektirmek kadar pahalı değil.Hem dökülmeyi durduruyormuş hem de saçları gürleştiriyormuş..

gördüm canım ya inan çok üzüldüm bitanem neden oldu böyle ailede irsi bir durum söz konusu mu ?
genetik durum varmış gibi geldi

Annemin saçlar nasıl gür inanamazsınız. Babamın dökülüyor evet tepe açık ama erkekten kız çocuga geçmesi çok zor olurmuş geçmezmiş hatta dermatolog öyle demişti. Ama halamın ve babaannemin son 10 yıldır çok döküldü saçları, ama onlarınki bile benden daha az döküldü. Psikoloik olarak çok zorlanıyorum ya. Saç bantı takıyorun bişey yapıyorsun. Ama ikili ilişkiler açısından bu çok kötü bir şey çok kötü bir dezavantaj. Etrafındaki herkesin güzelim saçları varken ben böyle kel aynak gibi kaldım..

Mezoterapi iyi gelebilir,saç ektirmek kadar pahalı değil.Hem dökülmeyi durduruyormuş hem de saçları gürleştiriyormuş..

10 seans mezoterapi uygulattım. O dönemde bir derece daha iyiydi ama çok can yakan bir şey. Her hafta giderken ha bitti ha bitecek diye gittim. Ve bir süre sonra tekrarlamak zorunda kalıyorsunuz. IO kadar acıya çok da fark etmeyen bir görüntü. deymiyor yani canım

Back