halıma beraber karar verelim

çok teşekkür ederim yardımlarınız için bide tv de görmüştüm galiba siyah beyaz odayı mor bi halı ve perdeyle konbinlemişler çokta hoş olmuş acaba benim koltuklarla nasıl durur yakşırmıkı hep kırmızı düşündüm ama morda değişik durmuş halı bu olsa nasıl olur??

cnm benım mobılyama çok benzıyor neredeyse aynı sıyah beyaz renklerı sankı grı mı tam anlamasdım ama eger aynı renk tonlarında secersen odayı cok bogar bence içinde kırmızı olanlardan sec ben öyle yaptım iikide öyle yapmısım hala bakınıyorum etrafa kırmızı bırseyler eklemeye çalısıyorum yoksa insan boguluyor

bende başta hep kırmızı istedim sonrada morla konbin görünce aklım kaldı mor perdeyle konbin olmazmı ki mor olmazsa galiba merinosun bu halısını alıp kuruvaze tül ve kırmızı objelerle tamamlicam

ya ne bılım mor da olur ama kırmızı gıbı açmaz bence odayı benım yatak odam mor içimde kalmadı yanı bır odam mor...tum beyaz halım perdem mor...ama salona kırmızı daha ii gider gıbı

kırmızı reng hareketlilik canlılık verirr..mor ise sakinlik dinginlik..bakıorum siyah beyaz alan herkesin evi kırmızıyla kombinlenmiş..bence artk sıra mor da..ben mobilyamı mürdüm beyaz aldım..griyle kombinledimm..beyaz eşyada bile mor çıktı bu sene..küçük ev aletlerinde de öyle.yalnız morla ilgli bi sıkıntı var.o da halıda bu rengi bulmak..halıcıla üretime geçmiş..ancak 1 ay sonra yetişiyormuş.bnm düğünüm oldugu için bana geç bir tarih geldi.eğer vaktin varsa biraz beklersen bence süper olur..gelecek yılın modası bu yl senin evinde başlasın.

zebra gibi olan güzelmişş

çok teşekkür ederim yardımlarınız için kızlarr

bence siyah beyaz ve kırmızı birbirine çok yakışıyo 10.model yuvarlak modeli olan kırmızılarıda var güzel bence

halılarda klasik model olan çiçekli böcekli halıları pek sevmiyorum...özellikle böyle spor bir takıma bence asimetrik desenler çok daha uygun olacaktır..1 ve 9u düşünebilirsin bence...

Son düzenleme:

perde ve halıda mor çok boğuk ve karanlık olmaz mı? ama tabiiki evin duvarlarının rengi de önemli eğer açık renkse bilemiyorum olabilir yani mesela ben de oturma odamı turuncu krem perdeler halılar koltuklar bu şekilde kombine etmiştim çok da tatlı olmuştu...salon takımımı da kahverengi krem yapmıştım ama odam da oldukça büyük olduğu için ve güneş aldığından dolayı bir sıkıntı olmamıştı bence evinin durumunu en iyi sen bilirsin renk kombinesine en iyi sen karar verirsin beyazla ve kremle herşey olur sonuçta yahut siyah beyaz kırmızı kombinasyonu çok şık ve zarif duruyor mesela bence...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…