kimsenin fikri yok galiba
Eki Görüntüle 289155
burda bir arkadaşın evinde turkuaz uymu çok güzeldi bakın böle bişey düşünebilirisniz...
turkuaz renklerde kahve ile uyumu süper oluyorrr koltuğada turkuaz yastıklar koyarsan süper olurr..
bende resim eklemeye çalışıyordum . turkuaz da çok güzel böyle tek renk krem de olabilir. evinde turkuaz kullanırsan o da çok güzel
resimde koydum senin için bence çok zengin duruyor.
tesekkurler canim fikirlerin icin ama bi kadar acik krem zor olur cunku 2. bebegim nasipse 1.5ay sonra aramizda olucak ve 2 cocukla cok zor olur diye dusunuyorum ama yine boyle tek renk biraz daha koyu kahve alsam nasil olur acaba... evi cokmu bogarim oyle cok buyuk degil salonum ferah dursun istiyorum..o yuzden cok kararsizim...birde perdeleri uydurmak var..yurt disindayim ve istedigim perdeyi ne yazikki hemen bulamiyorum..birde salonumun cami L seklinde ip perde alsam diyorum burasi nolucak..ne zormus bu isler
benim mobilyalarımda o renklerde ben 2 halı aldım biri krem ama onu kullanmak zor gerçekten saç düşse belli oluyor
festival diye bir marka var onun koyu ve açık gri tonlarındA bir halısı var onu aldım ve çok yakıştı
kremden daha güzel duruyor aldığım yorumlarda gayet güzel .Perdelerimde ben kumaştan ziyade tülleri daha çok
beğendiğim için ekru tül ve store kullandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?