Halım ne renk olmalı??

Lady34

♥Kocasının Bebek'i♥
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2008
13.456
5
206
Rusya
sorum salonum ile ilgili..
mobilyalarım venge renginde (koyu kahve siyaha yakın)
koltuk rengi füme yastıkları siyah ve koyu kırmızı (bordoya az yakın)..
perdem siyah tülü kırık beyaz
duvar rengi kırık beyaz
ben bi türlü halı alamadım ne renk almalıyım?düz renk istiyorum özellikle
şu an içime sinen düz koyu kırmızı halı ama bulamıyorum
kırmızı aksesuar ve yastıklarıyla mükemmel uyum sağlayacak diyorum ama halı yok yaa Çok üzgünüm çoook

Bence guzel dusunmussun haliyi ama eger bulamiyorsan portakal rengi dusunebilirsin eger duz portakal dusunursen koltuk takimi uzerine ayni renkten bir iki tane yastik attirabilirsin veya portakal bordo karisimida olabilir.Yada koyu kirmizi veya hafiften siyah desenli bir halida tercih edebilirsin.Mobilyalarin koyu renkli oldugu icin koyu renklere pek kacma perde siyah mob;vesiyah yastikla evi çok bogar.Aksesuarlarinada birkac portakaol atarsan gayet iyi olur diye dusunuyorum.Bende siyah mobiliya kullaniyorum ve ben kalin perde ve koltuklarimda koyu portakal kullaniyorum.yastiklarima birkac portakal ve bende senin gibi duz hali bulamadigim icin yatiklarim arasina mavi ve lacivertte attim halima uygun olsun diye simdi hali olarak portakal mavi ve bordo (yanliz desen yok sadece cizgili)karisimi kullaniyorum gayet sik duruyor;gorenlerin bayagi begenisini topluyor;Ama herseyden once duz kirmizi haliyi bulmaya calis gayet uyumlu olur

krem rengide cok güzel durur...yada cok akrisik olmayan el halilarindan alin..

tarif ettiğiniz halıdan ben evime aldım modeli dümdüz değil çok hoş bi modeli var rengi koyu kırmızı padişah halıdan almıştım bi gözatın isterseniz sık dokuma çok kaliteli tavsiye ederim ben çok memnunum

bence de krem. herşeyle uyar, ama temizliği zor, .ocuk falan varsa düşünme derim.

koyu kırmızı halı aldım muhteşem oldu salonum :asigim:
şimdi sıra süs eşyaşarında..
yemek masasına kocaman tabak şeklinde kırmızı eşya almak istiyorum üstüne sıyah taslarla süsleyeceğim
bide kırmızı kocaman vazo alcam beyaz yapay çiçek koycan uzunlardan

beim evimde kırmızı siyah beyaz hakım olacagı için bende bakıoyorum sgayy deden halılarda siyahlı beyazlı kırmızılı var ama kırmızı da olması lazım hanı şu tüylü olanlardan

benim de 3 odan siah beyaz oldu anasını satim

sadece oturma odam bu renklerde olacaktı güya :roflol:

ben aylardır düşünüyorum...yatak odam siyah beyaz yemek odam siyah beyaz gümüş kullanıcam

oturma odamı da siyah beyaz kırmızı istiyordum hep her aynı olacak die de karamsarım ... -tatlicadiarzu- oldu artık oalcağı kadar napalım kaydirigubbakcemile2

kırmızı siyahlı halı alan var ise nerden aldılar bi yardımcı olabilimisinis :lepi:

siyah-beyaz gümüş simli süper halılar var gümüşsuyu nda ..yemek odama onlardan alıcam..

( netten bakınca güzelliği anlaşılmıyor.yakından görmenizi tavsiye ederim.ışıkta ışık ışık parlıyor :asigim: )

güle güle kullan peki nerden bulabildin istediğin halıyı:1rolleyes: nasıl deseni bol mu sade mi

güle güle kullan peki nerden bulabildin istediğin halıyı:1rolleyes: nasıl deseni bol mu sade mi

seden mesen sevmem ben kaydirigubbakcemile3
dümdüz kırmızı işte sade..kırmızı da öle kıpkırmızı değil gül kırmızısı:asigim:
makarna halılar varya onlardan
o halılardan sevmezdim kuzen tavsiye etti zorladı hatta al diye çık ucuz bişicikti sırnaşık şey aldım serdim ohh muhtesem ötesi bişi oldu kaydirigubbakcemile2

Güle güle kullanın odanızın resimlerini ekleyebilir misiniz?

salonun resmini eklemeniz mümkünmü
bende o reklerde düşünüyodum
hazırını görsem fikir alma açısından hiç fena olmaz a.s

ayyy bana da fikir verseniz yemek takımı mobilyam siyah beyaz üzerinde kı aksesuarları gümüş rengi aldım koltuk takımım füme rengi üzerinde gümüş rengi desenli yastıklar var ama halı ve perde ne renklerde almalıyım ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…