halilarla ilgili biraz acilll

semmos

zooni&rehan....
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2011
593
399
Gunaydin herkese .hizlica soruma gecmek istiyorum . Malum havalar sogudu coxuklar yerden soguk aliyor .kizim butun gece kustu durdu.sabaha karsida oglum kustu.

Su an hemen halilari acmak istiyorum. Evimde yeni genel temizlik yapildi. Simdi ben yerleri silip halilari acsam.kalan islerimi daha sonra yapsam.yani cam kapi perde illa ki bunlari yapmam lazim siralamada degisiklik olsa bisey olurmu halilar acisindan?

Anlatabildimmi bilmiyorum . ....

Yani perdelerin yikanipsalon ve mutfak caminin silinmesi lazim bide kapilarin tozunu alacam. Ama acilen halilari acmam lazim. Coxuklarin hastalanmasini istemiyorum

Canım evi güzelce süpür yerleri sil sonrada halılarını ser sen.Sonra kalan işleri yaparsın.

Canım evi güzelce süpür yerleri sil sonrada halılarını ser sen.Sonra kalan işleri yaparsın.
Tsk. Ederim.mecbur oyle yaptim zaten. Bugun sabah ta artik camlari perdeleri yaparim. Icime sindi cok sukur. Zaten ev temizdi. Acilen acmam lazimdi halilari yerler buz gibiydi coxuklar usuttuler sanirim. Aciverdim bi cirpida. Cocuklar cok eglendi .ama bu seferde ev sicak oldu sanki

merhaba konu ile alakalı ..... telefondan ve ... magazamızdan ziyaret edip gerekli bilgileri alabilir ve sizi maltepe mağazamıza kahve içmeye bekleriz

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…