Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Halı şampuan ı değil o parfüm. Geçiyor bir süre sonra. Ben halılar giderken mutlaka uyarıyorum. Halılar parfüm kokar sa geri götürüp yikarsınız tekrar alerjim var diyorum. Aslında yok alerjim falan. Ama o parfüm sıkilınca halının kirli temiz olduğu belli olmuyor.Kızlar halılarım geldi şimdi ve deli gibi halı şampanı kokuyor ama haddinden fazla bu bi kaç güne geçermi sizdede ilk geldiğinde koku oluomu
Of bende deli olucam şu anda elim bile kokuoHalı şampuan ı değil o parfüm. Geçiyor bir süre sonra. Ben halılar giderken mutlaka uyarıyorum. Halılar parfüm kokar sa geri götürüp yikarsınız tekrar alerjim var diyorum. Aslında yok alerjim falan. Ama o parfüm sıkilınca halının kirli temiz olduğu belli olmuyor.
Gidince yerini kötü bi koku alıyor muGidiyor koku
Kızlar halılarım geldi şimdi ve deli gibi halı şampanı kokuyor ama haddinden fazla bu bi kaç güne geçermi sizdede ilk geldiğinde koku oluomu
hayır almazGidince yerini kötü bi koku alıyor mu
Benim yolladigim biyer vardi önce 2 hali yollamistim sonrasinda bi tanesi byle parfüm kokulu gelmisti ama rulo halindeyken kokuyodu yere serince kokmadi hic.
Hatta gecenlerde kirlendi kaldirdim baska serdim rulo yaptim gene yollim diye rulo haline getrince bi yaklastim hala kokuyo ama normalde kokmuyo ruloylen kokuyo bende anlamadim :)
ilk yıkattığımda acemilik ben de o kokuyu sıkmamalarını söylememiştim. bence halılarım çok daha çabuk kirlendi ve hatta parlatıyor o sıktıkları kimyasal o da tozu kiri üzerine yapıştırıyor. sonraki yıkatmalarımda özellikle not aldırttım pardüm vb sıkılmayacak eğer sıkılırsa tekrar ücretsiz yıkatacağımı söylemiştim. bir de alerji yaptı o koku hapşır hapşır harap olmuştum.Kızlar halılarım geldi şimdi ve deli gibi halı şampanı kokuyor ama haddinden fazla bu bi kaç güne geçermi sizdede ilk geldiğinde koku oluomu
Eger halıyı temiz yikamadılar ise parfüm kokusu gidince kötü kokar. Zaten bende sırf bunu anlayabilmek için parfüm sıktırmıyorum. Evde alerjisi olan var falan diyin. Bazı Yerler kötü yıkanan halının kokusunu bastırıyor parfümle.Gidince yerini kötü bi koku alıyor mu
Ciko cok denklenimli soru gibi yazmışsın
![]()