• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

halılarını yıkatmaya yollayanlar bakabilir mi?

detii

Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2016
245
71
18
Kızlar halılarım geldi şimdi ve deli gibi halı şampanı kokuyor ama haddinden fazla bu bi kaç güne geçermi sizdede ilk geldiğinde koku oluomu

Kızlar halılarım geldi şimdi ve deli gibi halı şampanı kokuyor ama haddinden fazla bu bi kaç güne geçermi sizdede ilk geldiğinde koku oluomu
Halı şampuan ı değil o parfüm. Geçiyor bir süre sonra. Ben halılar giderken mutlaka uyarıyorum. Halılar parfüm kokar sa geri götürüp yikarsınız tekrar alerjim var diyorum. Aslında yok alerjim falan. Ama o parfüm sıkilınca halının kirli temiz olduğu belli olmuyor.

Benm kokmuyordu ama yinede biraz balkonda havalandırıp sermiştim

Halı şampuan ı değil o parfüm. Geçiyor bir süre sonra. Ben halılar giderken mutlaka uyarıyorum. Halılar parfüm kokar sa geri götürüp yikarsınız tekrar alerjim var diyorum. Aslında yok alerjim falan. Ama o parfüm sıkilınca halının kirli temiz olduğu belli olmuyor.
Of bende deli olucam şu anda elim bile kokuo

Benim yolladigim biyer vardi önce 2 hali yollamistim sonrasinda bi tanesi byle parfüm kokulu gelmisti ama rulo halindeyken kokuyodu yere serince kokmadi hic.
Hatta gecenlerde kirlendi kaldirdim baska serdim rulo yaptim gene yollim diye rulo haline getrince bi yaklastim hala kokuyo ama normalde kokmuyo ruloylen kokuyo bende anlamadim :)

Yolladiginiz yere halıları verirken söyleyin parfüm istemiyorum diye.cok agir kokuyo bende sevmiyorum.2gün havalandirin koku kalmaz

Benim yolladigim biyer vardi önce 2 hali yollamistim sonrasinda bi tanesi byle parfüm kokulu gelmisti ama rulo halindeyken kokuyodu yere serince kokmadi hic.
Hatta gecenlerde kirlendi kaldirdim baska serdim rulo yaptim gene yollim diye rulo haline getrince bi yaklastim hala kokuyo ama normalde kokmuyo ruloylen kokuyo bende anlamadim :)

Ciko cok denklenimli soru gibi yazmışsın
:KK53:

Evet bizim de yoğun parfüm kokusuyla gelmişti halımız.
Geçiyor hemen koku kalıcı olmuyor.

bayılıyorum o kokuya güzel kokuyu severim de :21:
iki-üç gün içerisinde uçup gidiyor malesef

ilk yıkattığımda acemilik ben de o kokuyu sıkmamalarını söylememiştim. bence halılarım çok daha çabuk kirlendi ve hatta parlatıyor o sıktıkları kimyasal o da tozu kiri üzerine yapıştırıyor. sonraki yıkatmalarımda özellikle not aldırttım pardüm vb sıkılmayacak eğer sıkılırsa tekrar ücretsiz yıkatacağımı söylemiştim. bir de alerji yaptı o koku hapşır hapşır harap olmuştum.

valla benim ki öyle 2 günde falan gitmemişti bayağı 1. 1,5 hafta çekmiştim. ben sevmemiştim o kokuyu.

Bizimki soruyor. Parfüm istermisiniz halılarınıza diye
Hayır diyorum çamaşır suyu kokabilir ama parfüm kokmasın diyorum

Gidince yerini kötü bi koku alıyor mu
Eger halıyı temiz yikamadılar ise parfüm kokusu gidince kötü kokar. Zaten bende sırf bunu anlayabilmek için parfüm sıktırmıyorum. Evde alerjisi olan var falan diyin. Bazı Yerler kötü yıkanan halının kokusunu bastırıyor parfümle.

Arkadaş bu halilarin hepsini bir havuza atıp içine bir ilaç atiyorlarmis dogrumu ben tek tek yikiyorlar sanıyordum

Ciko cok denklenimli soru gibi yazmışsın
:KK53:

Farkindayim valla bende ne yazdim anlamadim ama durum bundan ibaret ilk geldiginde ruloyken pardum kokuyodu yeri serince bisey yok kaldirdim gene kirlendi diye kaldirinca gene kokmaya basladi :)
Arkasindan kokuyo sanirim halinin arka tarafi ama 2 aydir iyi gecmemis koku güzel bi parfüm gbi kokuyo benmki

Back