Halılarım 5 aylık ve ben taşınıyorum. Silmek istiyorum. Önerilerinizi bekliyorum.

ne işin var hamile hamile halı silmeyle.....bak teyzem hep neyapar anlatayım... vileda kovasına çamaşır sodası ekleyp biraz da deterjan koyar... yeni bir vileda ucu ile yerleri vileda yapar gibi üzerinden geçer.. bu uçu hep ayrı tutar.halıya ayrı kullanır... belki fikir verir sana ... ama yinede yorma kendini

ne işin var hamile hamile halı silmeyle.....bak teyzem hep neyapar anlatayım... vileda kovasına çamaşır sodası ekleyp biraz da deterjan koyar... yeni bir vileda ucu ile yerleri vileda yapar gibi üzerinden geçer.. bu uçu hep ayrı tutar.halıya ayrı kullanır... belki fikir verir sana ... ama yinede yorma kendini

Canım ben bu konuyu açalı 5ay oldu o halilari silerken yeni hamile kalmisim. Daha 1haftalik ancadir.. :) yani kuzum anlayacagın, suan yapmıyorum,halilarimi annemle kaynanam sildi kaldirdi 2ay önce. :) ben ellemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…