- 4 Haziran 2012
- 2.163
- 1.843
- 248
- Konu Sahibi BayanBilinmeyen
-
Kirli değilse sil tabiki yıkamaya verme canım. Erkan şamcının. Karbonat nişasta ve naneyle kışın susuz halı temizleme metodu var. Öncesinde onu da uygulayabilirsin. Çok basit bişi. Sonrasında gerek kalırsa beyaz sabunla silersin..
Internetten arastirdim senden duyunca gercekten guzelmis. Peki bunu denediniz mi siz...
Bu fircadan benim de var evet tuyleri killari temizliyor. Annem almisti bana.Benim annem sabunlu suyla siler sürekli alejrim oldugu için böyle halıları tarayacak https://www.google.com.tr/search?q=...Dproducts.view%26product_id%3D32563;1800;1200 aparat var linkteki gibi kirleride dipten alıyor güzelce tavsiye ederim :)
Bu fircadan benim de var evet tuyleri killari temizliyor. Annem almisti bana.
aspirin le silmeni tavsiyeederim. marketlerde varya hani deterjan gibi sprey şişeleinde oluyor.çok iyi temizliyor.Baslikta da belirttigim gibi halilarim daha yeni. Ama yeni bir eve gidiyorum icim el vermiyor
Yikamaya yollamak istemiyorum asiri kirli degil. Kendim sileyim diyorum. Bir ara halici sakin hali yikama sampuanlari kullanma sabun kullan dedi. Cok acik renk degil siz neler oneriyorsunuz. Sampuanlar hali tuylerini sarartiyormus.
onlar renkleri solduruyor yalnız. bu arada ben taşınalı aylar oldu sabunla sildikaspirin le silmeni tavsiyeederim. marketlerde varya hani deterjan gibi sprey şişeleinde oluyor.çok iyi temizliyor.
bende renkleri soldurmadı ki canımonlar renkleri solduruyor yalnız. bu arada ben taşınalı aylar oldu sabunla sildik
Halıcılar kesinlikle kullanmayın,leke yoksa diyor.. :) hem aspirin leke için kuzum. Bence sende al bi arap sabunu , köpúrt sil.. mis gibi oldu..bende renkleri soldurmadı ki canım
Halıcılar kesinlikle kullanmayın,leke yoksa diyor.. :) hem aspirin leke için kuzum. Bence sende al bi arap sabunu , köpúrt sil.. mis gibi oldu..
Ersag da iyi kesinlikle.Loc yada ersag ile siliyorum. Bitkisel arastirabilirsiniz. Loc israil mali derseniz ersag kullanin. Benim ki bitmek uzere zayen ersag a devam
ben beyaz sabunlada silerim arada oda güzel oluyor
benimde halılarım üç aylık ama lekeler olmuş taşınırken benimde uygun bir zamanda silmem lazım.çalışmasam hafta içinde silecemde bir pazar günüde onlara ayırıcam sanırım.karbonat tavsiyeni deneyeceğim. karbontı serpip üzerine biraz sumu serpeyim nasıl yapayım? birde sirke her alanda kullanılıyorya denesekmi bi onlada mikroplar ölür lekelerde çıkar herhalde içindeki asit sayesinde şimdi aklıma geldi :)Ersag da iyi kesinlikle.
Evet ,hatta bebiş varsa arada karbonat serp iyice icine islet,1saat snra makinayla çek, mikroplar ölür canım :)
Kuzum karbonatı evde halin seriliyken yapablirsn, sadece 1kase kadar karbonati haliya serp, 1saat bekle.. sonra elektrik supurgesiyle çek.. aynen sirke de guzel,parlatır sırke..istersen sabunla sil, sirkeyide durulama suyuna ekle..benimde halılarım üç aylık ama lekeler olmuş taşınırken benimde uygun bir zamanda silmem lazım.çalışmasam hafta içinde silecemde bir pazar günüde onlara ayırıcam sanırım.karbonat tavsiyeni deneyeceğim. karbontı serpip üzerine biraz sumu serpeyim nasıl yapayım? birde sirke her alanda kullanılıyorya denesekmi bi onlada mikroplar ölür lekelerde çıkar herhalde içindeki asit sayesinde şimdi aklıma geldi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?