- Konu Sahibi xixtxixr&buse
-
çay ilk döküldüğünde hemen silseydin çıkardı kolonyayı denedinmi?
Benim de düz krem rengi halıma dökülmüştü o an koslayla sildim leke kalmadı.(Ben lekenin üzerine direk dökmüştüm)Beklediğin için çıkarmadı herhalde.Annem halıları arap sabubuyla silerdi,leke kalmazdı,bi de öyle dene istersen...
Arkadaşlar açık renk halıma şekerli çay döküldü bende o telaşla hemen LOC lu su yaparak sildim baktım leke çıkmadı Kosla halıyla denedim leke biraz azaldı birazdan da elektirik süpürgesi ile süpüreceğim ama çay öyle bir döküldü ki heryere sıçradı her yerde benek benek çay damlacıklarının izi duruyor ne yapmalıyım yardımlarınızı bekliyorum
canım bende yeni keşfettim ariel professıonal kullan hiç öle bastırmanada gerek yok söküp alıo opuyorumnanaktan lekelerden korkmuyorum artık
çay falan döküür dökülmez bol kolonya dökün eser kalmıyo kirden....çok denendi...
kaynar su hazırla lekeli olan yere dök suyu,arkasından loc damlat azıcık tekrar sıcak su damlat temiz bir havluyla dağıt locu biraz bekle sonra güzelce sil halıyı tertemiz olucak çok denedim ben varsa halı makinasıylada çekebilirsen daha güzel olur.locu lekeli yere direk uygulayın..
Eğer halın hakiki yün halıysa (ki benimki koyunlunun yün halısıydı ve kremdi) çay döküldüğü zaman neyle silersen sil ilk etapta çıkmış gibi gözüksede saatler sonra eski halini alıyor.
ne yazıkki 1 hafta önce aynı durum başıma geldi ve yıkamaya verdim.yıkama yapan yer hakiki yün halılarda bu tarz lekelerin çok zor çıkarıldığını söyledi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?