Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Karbonat dokup uzerıne sırke mı doksemsirke kolonya filan deneseniz onlarda baya etkili oluyo tabi hali beyaz yada kremse biraz kaliyo malesef
evet gecen tvde onuda soylediler karbonat sirke limon leke cikariyo diye gostermislerdiKarbonat dokup uzerıne sırke mı doksem
Canim bizmde 2 gun once gorumcemin oglu koltugu cizdi kayin validem bulasik parlaticisiyle sildi cikti onuda deneMerhaba arkadaşlar,
Oğlum yıkanabılır kecelı kalemle halıyı çizmiş, sırla sıldım çıktı sandım, lekeler kuruyunca gerı geldı. Nasıl temızleyebılırım?
Canim bizmde 2 gun once gorumcemin oglu koltugu cizdi kayin validem bulasik parlaticisiyle sildi cikti onuda deneMerhaba arkadaşlar,
Oğlum yıkanabılır kecelı kalemle halıyı çizmiş, sırla sıldım çıktı sandım, lekeler kuruyunca gerı geldı. Nasıl temızleyebılırım?
Tamam xnm denıcem cok sagolCanim bizmde 2 gun once gorumcemin oglu koltugu cizdi kayin validem bulasik parlaticisiyle sildi cikti onuda dene
su bulasik makine parlaticisida pek bi moda burda okadar mi etkili kim kesfetti acep cok merak ettim bende alayim bari ama ben dogal seylerden yanayim onlar fazla kimyasalCanim bizmde 2 gun once gorumcemin oglu koltugu cizdi kayin validem bulasik parlaticisiyle sildi cikti onuda dene