• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Halıdaki leke

lilipit

Bitkin
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2013
13.030
14.808
298
Merhaba arkadaşlar,
Oğlum yıkanabılır kecelı kalemle halıyı çizmiş, sırla sıldım çıktı sandım, lekeler kuruyunca gerı geldı. Nasıl temızleyebılırım?

evettt bimin parlatıcısı cıkartıyo bn gecen vişne suyu lekesini çıkartttım o parlatıcıyla herseyi temizliyo ne hikmetse :D

aspirin ile yıka lilim geçer belki yoksa anway ürünlerini dene temizlenmeyen fırın içim temizlendi 10 dk düşün o ürünlerin sihrini

sirke kolonya filan deneseniz onlarda baya etkili oluyo tabi hali beyaz yada kremse biraz kaliyo malesef

Merhaba arkadaşlar,
Oğlum yıkanabılır kecelı kalemle halıyı çizmiş, sırla sıldım çıktı sandım, lekeler kuruyunca gerı geldı. Nasıl temızleyebılırım?
Canim bizmde 2 gun once gorumcemin oglu koltugu cizdi kayin validem bulasik parlaticisiyle sildi cikti onuda dene

Merhaba arkadaşlar,
Canim bizmde 2 gun once gorumcemin oglu koltugu cizdi kayin validem bulasik parlaticisiyle sildi cikti onuda dene

su bulasik makine parlaticisida pek bi moda burda okadar mi etkili kim kesfetti acep cok merak ettim bende alayim bari ama ben dogal seylerden yanayim onlar fazla kimyasal

Back
X