Haliç Kongre Merkezinde soygun gibi satış!!!

Len dümbelek, hediye 3 adet bilet bulmuşsun (ki tanesi en az 50 lira vardır) mısır cipsinide alıver bi zahmet.Ne karışıyon milletin serbest piyasasına allah allah ya:umursamaz: kaydirigubbakcemile

Çok pahalı hakkaten yaa, geçen hafta bizim burda da Bugs Bunny basket show vardı canına yandığım en ucuzu 35 lira. O da pota arkası filandır herhalde. Oğlan çok istiyordu haliyle götüremedik. ne verecem o kadar para.:umursamaz:

Ya ben bile sinir oldum... akannehir
Ben olsam kesin tekme tokat dalardım o adama ya da söylemediğimi bırakmazdım.
Yüzde kaç milyon kar etmiş o?
ınanmıyorum ya, bu arada ıstanbul bu kadar abest bir yer değil normalde.
ılla ki aradan bu tarz insanlar da çıkıyor...

haklısınız bızde gıttık dısney mıs dedım cocuk ıcın degılde canımc ekdı pamuk sekerı almadım vallahı nedır bu sacmalık dedım zaten bı cok kısı satıcı ıle tartısıyodu ne bu boyle dıye.yazık vallahı cocukların eglencesınde zengın olcaklar dusuncesınde ılerledıler..bıde cocuklara bazen soz anlatmak zor olur yapısan cok oluyodu dısneyın yapıskanlarına duvar suslerıne..

onlar nasıl fiyatlar öyle yauw :bbo:
ben memlekete gider gelirim ona vereceğim parayla
kaydirigubbakcemile

senin basligin da gazete mansetlerini aratmiyor yani

hakaret etmeden en iyi anlatabileceğim başlık bu diye düşündümaklinialirimsmile

Len dümbelek, hediye 3 adet bilet bulmuşsun (ki tanesi en az 50 lira vardır) mısır cipsinide alıver bi zahmet.Ne karışıyon milletin serbest piyasasına allah allah ya:umursamaz: kaydirigubbakcemile

Çok pahalı hakkaten yaa, geçen hafta bizim burda da Bugs Bunny basket show vardı canına yandığım en ucuzu 35 lira. O da pota arkası filandır herhalde. Oğlan çok istiyordu haliyle götüremedik. ne verecem o kadar para.:umursamaz:

len hediye geldi diye kongre merkezinde bilet parası kadar para vermeye gerek yok dimiialsanaalsanasmile

Allahın cimrisi zaten bu gacı. 3-5 kuruş harcayamadı cimrilikten. Adamlar ne zorlukla pırtlatıyorlar o mısırı haberi yok cimri gacının lülülülülülü
Bu arada Cevahir'in sinema bölümünde de aynı durum var malesef. Küçücük mısır pırtlağı dünyanın parası. Ben evde pırtlatıyom, birde meyve suyu alıyom çantaya zulalıyom. Sonra içerde ohhh mis gibi keyfime bakıyorum. Nede olsa akıllı kadınım. aklinialirimsmile

Aynı uyarıyı gazetede bir kaç köşe yazarından da okumuştum.
Gidecekler için de yerinde bir uyarı

Allahın cimrisi zaten bu gacı. 3-5 kuruş harcayamadı cimrilikten. Adamlar ne zorlukla pırtlatıyorlar o mısırı haberi yok cimri gacının lülülülülülü
Bu arada Cevahir'in sinema bölümünde de aynı durum var malesef. Küçücük mısır pırtlağı dünyanın parası. Ben evde pırtlatıyom, birde meyve suyu alıyom çantaya zulalıyom. Sonra içerde ohhh mis gibi keyfime bakıyorum. Nede olsa akıllı kadınım. aklinialirimsmile

Süpersin vallaalkisalkisalkis

ne tepki verirdim bilemiyorum valla
pamuk şeker 17 tl diyince Allah'ım kendimi hayal bile edemiyorum
harp çıkardı heralde

başımdan aşağı kaynar sular döküldü yaa 17 TL yi duyunca...
ama adam öyle alışmış ki tepkilere, dediğim gibi gülüyo sadece.
biliyoki el mahkum.
tabi bide şööle bi durum var.
biz balkon kısmındaydık.orda biletler sanırım 35-50 tl arası imiş.
aşağıda sahneye daha yakın yerlerde ise 150-200 tl ye satılıyormuş biletler.
sanırım pamuk şekerci ile mısırcı 3 kişilik aile bilete 450-500 tl ödüyorsa şekerede 17 tl öder diye düşündüolumunekankayizsmile

bu arada aklıma geldide,daha indirimli olacak diyerekten bizim okulda kitap satışı yapılmıştı,taş çatlasın 5 liralık incecik kitap 15 liraydı,standı satın almıyoruz kardeşim kürdan kadar kitap alıyoruz diye ti'ye almıştık ve okuldaki öğrencileri örgütlemiştik almamaları konusunda.

sizde çıkıp dışardan alsaydınız keşke yada toplaşıp şikayet etseydiniz korkup indirim yaparlardı belki

başımdan aşağı kaynar sular döküldü yaa 17 TL yi duyunca...
ama adam öyle alışmış ki tepkilere, dediğim gibi gülüyo sadece.
biliyoki el mahkum.
tabi bide şööle bi durum var.
biz balkon kısmındaydık.orda biletler sanırım 35-50 tl arası imiş.
aşağıda sahneye daha yakın yerlerde ise 150-200 tl ye satılıyormuş biletler.
sanırım pamuk şekerci ile mısırcı 3 kişilik aile bilete 450-500 tl ödüyorsa şekerede 17 tl öder diye düşündüolumunekankayizsmile

bu tür gösteriler oldukça maliyetli ve tabi ki bilet fiyalarıda uç noktalarda...
tabi haliyle satıcılarda fırsatı değerlendirme çabasında ne kopartırlarsa kar...onlara göre..
dediğin gibi adamlar diyolardır buraya bu fiyata bilet alıp gelenler 17 lirayıda şekere
mısıra
kişi başına verirlerakannehir

bide işi biliyolar çocuklar tabiki zırlayıp ne yapıp edip aldırcaklar ailelerine...
hele şeker ve mısır tam can alıcı şeyler

Back