valla olur da yolum bi daha düşerse oraya ben getireyimde sıkıysa almasınlar dışardan yiyecek..Çok üzgünüm çoookçantamdaki mısır cipsine bi Allah'ın kulu karışamaz..yerim adamıkaydirigubbakcemilemisir cipsi 9 ytl mi akannehir
peki ama yaninizda birsey götürmek serbestmi ki ?
bazi yerler disaridan yiyecek icecek kabul etmiyor
dedim len ben de dedim.yol oğlum pamuk şeker acıymış, sadece büyüklere satıyorlar dedim ondan kurtardım çok şükür.:lepi:yok artik ohaaaaaaaaaa
resmen soygun cocuklar isteyince aileler mecburen alacaklar bunu cok iyi bildikleri icin rahat rahat satiyor adamlar keske almasaymissin canim valla ben olsam almazdim tü kaka var icinde derdim hehalde:roflol:
Allahın kro'su telefon açsaydın sana mısır patlatıp getirirdim hemen. Amma kazıklanmışsın yani sempatiksalakcinni
Şaka bir yana cidden böyle yerlerde malesef kazıklanıyoruz. Aslında oradaki serbest piyasa değil serbest piyasa olsaydı bir kaç satıcı daha olması gerekirdi. Ehhh tekelleşme olunca böyle fiyatlar malesef uçuyor. Ama veren var ki bu adamlar hala bu fiyatı yüksek tutuyorlar.
Ne diyeyim haram zıkkım olsun aldıkları para.
valla olur da yolum bi daha düşerse oraya ben getireyimde sıkıysa almasınlar dışardan yiyecek..Çok üzgünüm çoookçantamdaki mısır cipsine bi Allah'ın kulu karışamaz..yerim adamıkaydirigubbakcemile
dedim len ben de dedim.yol oğlum pamuk şeker acıymış, sadece büyüklere satıyorlar dedim ondan kurtardım çok şükür.:lepi:
ama mısır cipsine yok diyemedim.çocuk bu bi dediğini yapacaksın mecbur.az verirsen hırsız çok verirsen arsız misaliCADIARZU
valla haram olsun.
yani 17 TL bir pamuk şeker olurmu ya...
benim asıl kızdığım kongre merkezi yönetimi aslında.mailda atıcam birazdan.
yani çatıları altında bu soyguna nasıl izin verirler aklım almıyor.akannehir
eğer kızınız varsa bu gösteriye gidin.erkek çocuklara göre değil.anlatılan masallar çirkin ve güzel, pamuk prenses ve yedi cüceler ve cindirella...
ikincisi yanınızda suyunuzu ve hatta mümkünse mısır cipsinizide bulundurun.kaydirigubbakcemile
Fiyatlar konusunda sonuna kadar haklısınız fakat erkek çocukları yukarıda saydığınız masalları dinlememeli ya da çizgifilmlerini izlememeli mi? Baksanıza cinsiyetleşme daha doğduğumuz anda başlıyor. :icecream:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?