Haliç Kongre Merkezinde soygun gibi satış!!!

kronick

bize her yer TRABZON:)
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
1.807
29
116
44
İstanbul
Arkadaşlar dert mi bilmem ama bu gün fena halde enayi yerine koyulduğumuzu gördüğüm için konu açma ihtiyacı hissettim.
Eşime hafta içi bir müşterisinden şu aralar Haliç Kongre Merkezin'de sergilenmekte olan" disney live-Mickey masal dünyası" adlı gösteriye hediye 3 adet bilet geldi.
İyi dedik aldık bugün bileti,çocukla beraber gittik.
Merkez çok güzel fakat daha gösteri başlamadan benim cinlerim tepeme çıkmıştı ne yazık ki:hulya:
bildiğiniz küçük paket mısır cipsi 9 TLdelikafadulden
Yine bildiğiniz pamuk şeker varya, o pamuk şeker 17 TL demezmi satıcıdelikafadulden
dedim siz ya şaka yapıyorsunuz, ya sayı saymasını bilmiyorsunuz ya da canınız dayak istiyor:oklava:
buna resmen soygun denir dedim..
adamda gevrek gevrek gülüp abla serbest piyasa demezmi..
ne serbesti be dedim.sizinki serbesti geçti daha değişik tanımlamaları var bu durumun dedim-tatlicadiarzu-
tabi çocuk ağlayıp ille isteyince mecbur bir su ile bir mısır cipsi almak zorunda kaldım ama içimden ve de dışımdan bir sürü iyi dilek geçirerek...
gereken şikayeti yaptım ama sakinleşemedim hala...
aklınızda olsun.
eğer kızınız varsa bu gösteriye gidin.erkek çocuklara göre değil.anlatılan masallar çirkin ve güzel, pamuk prenses ve yedi cüceler ve cindirella...
ikincisi yanınızda suyunuzu ve hatta mümkünse mısır cipsinizide bulundurun.kaydirigubbakcemile

misir cipsi 9 ytl mi akannehir

peki ama yaninizda birsey götürmek serbestmi ki ?

bazi yerler disaridan yiyecek icecek kabul etmiyor

yok artik ohaaaaaaaaaa
resmen soygun cocuklar isteyince aileler mecburen alacaklar bunu cok iyi bildikleri icin rahat rahat satiyor adamlar keske almasaymissin canim valla ben olsam almazdim tü kaka var icinde derdim hehalde:roflol:

gasp yapmadan soygun işte..bir KÜÇÜK PAKET CıPS 9, PAMUK ŞEKER 17tl oldugu nerde görülmüş ki..acaba döner dürüm falan yapsalar kaçtan satıcaklardı 50 tl falan mı cok merak ettm

E pes yani buna resmen soygunculuk derler,insanların zayıf noktaları çocukları tabii,nasılsa çocuk isteyince mecbur alacaklar diyolar heralde........ohaoldumsmile

Olaya konu olan şehir İstanbul.Ben hiç şaşırmadım doğrusu.Sarıyer'de 3 gözlemeye 75 tl saydıktan sonra.kaydirigubbakcemile3

Allahın kro'su telefon açsaydın sana mısır patlatıp getirirdim hemen. Amma kazıklanmışsın yani sempatiksalakcinni
Şaka bir yana cidden böyle yerlerde malesef kazıklanıyoruz. Aslında oradaki serbest piyasa değil serbest piyasa olsaydı bir kaç satıcı daha olması gerekirdi. Ehhh tekelleşme olunca böyle fiyatlar malesef uçuyor. Ama veren var ki bu adamlar hala bu fiyatı yüksek tutuyorlar.
Ne diyeyim haram zıkkım olsun aldıkları para.

misir cipsi 9 ytl mi akannehir

peki ama yaninizda birsey götürmek serbestmi ki ?

bazi yerler disaridan yiyecek icecek kabul etmiyor
valla olur da yolum bi daha düşerse oraya ben getireyimde sıkıysa almasınlar dışardan yiyecek..Çok üzgünüm çoookçantamdaki mısır cipsine bi Allah'ın kulu karışamaz..yerim adamıkaydirigubbakcemile
yok artik ohaaaaaaaaaa
resmen soygun cocuklar isteyince aileler mecburen alacaklar bunu cok iyi bildikleri icin rahat rahat satiyor adamlar keske almasaymissin canim valla ben olsam almazdim tü kaka var icinde derdim hehalde:roflol:
dedim len ben de dedim.yol oğlum pamuk şeker acıymış, sadece büyüklere satıyorlar dedim ondan kurtardım çok şükür.:lepi:
ama mısır cipsine yok diyemedim.çocuk bu bi dediğini yapacaksın mecbur.az verirsen hırsız çok verirsen arsız misaliCADIARZU

Allahın kro'su telefon açsaydın sana mısır patlatıp getirirdim hemen. Amma kazıklanmışsın yani sempatiksalakcinni
Şaka bir yana cidden böyle yerlerde malesef kazıklanıyoruz. Aslında oradaki serbest piyasa değil serbest piyasa olsaydı bir kaç satıcı daha olması gerekirdi. Ehhh tekelleşme olunca böyle fiyatlar malesef uçuyor. Ama veren var ki bu adamlar hala bu fiyatı yüksek tutuyorlar.
Ne diyeyim haram zıkkım olsun aldıkları para.

valla haram olsun.
yani 17 TL bir pamuk şeker olurmu ya...
benim asıl kızdığım kongre merkezi yönetimi aslında.mailda atıcam birazdan.
yani çatıları altında bu soyguna nasıl izin verirler aklım almıyor.akannehir

yuhhh be herkesi zengin sanıyorlar galiba alt tarafı pamuk şekeri sanki 5 kilo şeker veriyor 17 tl ne ya serbest piyasaymış bide ii de kardeşim burası türkiye açlık almış başını gidiyor bu kadar da serbest olunmazkikötükedihüso

yuhh demek istiyorummm...

e şimdi gelde karaborsa yapma..ama kongre merkezi belki yetkili değildir mesela bizim okul kantinindede yemekler pahalı,çünkü bir önceki kantinde çalışan şirketi yollamak için baya bi tazminat ödemişler onların parasınıda bizden çıkarıyolar,okul yönetimi birşey diyemiyor.

onların yaptığı zaten bariz sömürgecilik tabi,çocukların zaaflarını kullanıyorlar

valla olur da yolum bi daha düşerse oraya ben getireyimde sıkıysa almasınlar dışardan yiyecek..Çok üzgünüm çoookçantamdaki mısır cipsine bi Allah'ın kulu karışamaz..yerim adamıkaydirigubbakcemile

dedim len ben de dedim.yol oğlum pamuk şeker acıymış, sadece büyüklere satıyorlar dedim ondan kurtardım çok şükür.:lepi:
ama mısır cipsine yok diyemedim.çocuk bu bi dediğini yapacaksın mecbur.az verirsen hırsız çok verirsen arsız misaliCADIARZU

valla haram olsun.
yani 17 TL bir pamuk şeker olurmu ya...
benim asıl kızdığım kongre merkezi yönetimi aslında.mailda atıcam birazdan.
yani çatıları altında bu soyguna nasıl izin verirler aklım almıyor.akannehir

genelde antalyada turisteri kaziklamayi cok severler ya orda bile 2 euro idi pamuk seker beeeeeeee kro herhalde adam tipine bakti seni baya baya kodaman sandi düsünmüstür tipinden belli bu kadin parali ne var 17 tl ye kakalarim 1 tl lik sekerialsanaalsanasmile:icecream:

istismarcı her yerde canım benim burda izmirde teleferik diye bir yer var...geçen sene arkadaşım iki parça kanat balık su ıvır zıvıra 60 ytl verdi...tabiki soygun yapmak varken dışardan getirmenize müsade ederlermi?

paylaştığın için sağol bacıı öncelikle merak edip gidecektik artık yanından geçmem herhalde kaydirigubbakcemile4 o satıcılarada ööööhhh diyorum yuhhh diyorum daha nediyim....alsanaalsanasmile

eğer kızınız varsa bu gösteriye gidin.erkek çocuklara göre değil.anlatılan masallar çirkin ve güzel, pamuk prenses ve yedi cüceler ve cindirella...
ikincisi yanınızda suyunuzu ve hatta mümkünse mısır cipsinizide bulundurun.kaydirigubbakcemile

Fiyatlar konusunda sonuna kadar haklısınız fakat erkek çocukları yukarıda saydığınız masalları dinlememeli ya da çizgifilmlerini izlememeli mi? Baksanıza cinsiyetleşme daha doğduğumuz anda başlıyor. :icecream:

yuh dıyorum arkadasım

gereken yerlere mutlaka şikayet et.
çok haklısın...bune ya...
resmen alenı soygun....

evet dayım da bizim ufaklıkları götürmüş bu gösteriye. kendi girmeyecekmiş pahalı diye, ama çok kalabalıkmış yalnız bırakmak istememiş girmiş. resmen soygun diyor o da. uyduruk kaydırık bir gösteriymiş üstelik.

en iyisi yiyecekleri çantaya koymak onlar sizi keriz yerine koymak istiyor olabilir önlem
aldıktan sonra keriz onalr olsun

fiyatlar gerçekten çok abartılı bu kriz zamanında birde!! :sinifsinif:

Rezillik..:delphin:
Bi de pişkin pişkin serbest piyasa diyor öyle mi?:bbo:
Bende sinir oldum:delphin:
Bi tane geçirseydin çantanla kafasına,yıldızlar uçuşunca kafasında görürdü anyayı konyayı..:mymeka:

Fiyatlar konusunda sonuna kadar haklısınız fakat erkek çocukları yukarıda saydığınız masalları dinlememeli ya da çizgifilmlerini izlememeli mi? Baksanıza cinsiyetleşme daha doğduğumuz anda başlıyor. :icecream:

valla erkek çocukların zaten otomatikman ilgisini çekmiyor yukarda saydığım masallar.
en azından benimkinin ilgisini çekmedi.
ayrıca evet doğdukları andan itibaren çocukların cinsiyetleriyle ilgili bir takım farklılıkları biliyor ve öğreniyor olmasından yanayım.
ilerde ergenlik döneminde oğlumun kimlik bunalımı yaşamasını istemem.
tabi bu benim fikrim.

evden su şişelerini dolduram.. birazda mısır patladam...eee birazda bakkal emmiden cips alamda tutam şu kongre salonunu yolunu...
gel abla gel bende cipsler 3 tl kaydirigubbakcemile4

pammık şeker 17 tl yuhhhhhh :mymeka:
el insaf yani... gözümüze gözümüze sokmanın ne alemi var böyle bi pazarının :mymeka:

Back