Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
valla 1 yıllık evliyim ama 4 kere yıkattım ben (biraz takıntılıyım)benneyaptımki
ilk verdiğim yerden memnun kalmamıştım ama ondan sonra verdiğim yer çok güzel yıkamış gerçekten:hooray:
kaliteli bir yer olduktan sonra çok memnun kalırsın canım:1hug:
napmıssın eyylul sen ben 6 senelık evlıyım,
hep halı yıkama makınesıyle yıkatırdım,
gecen yaz komple yıkamaya gonderdım ılk kez komple ıslanarak yıkandılar yanı
kızlar halılarımı yıkayacak yer olmadığından yıkamaya vermek istiyorum ama daha önce hiç vermedim aranızda halılarını yıkatan var mı gercekten temiz oluyormu merak ettim:uhm:
kızlar halılarımı yıkayacak yer olmadığından yıkamaya vermek istiyorum ama daha önce hiç vermedim aranızda halılarını yıkatan var mı gercekten temiz oluyormu merak ettim:uhm:
merhaba Duru ben sana halılarını dışarıda yıkatmanı önermem çünkü arkadaşların yazdıkları gibi öncelikle iyi bir yer bulman gerekiyor ayrıca santrüfüjde kuruttukları için halıların şekli de bozuluyor ben sana bir bardak suyla kuru köpük olarak halılarınızı rahatlıkla yıkayabileceğin bir cihaz tavsiye etmek istiyorum marka ismi kırby sentria amerikan malı ben bir yıldır kullanıyorum 12 değişik makineye dönüşebilen bir makine emiş gücü çok yüksek evde tozdan eser bırakmıyor halıları tozdan arındırdıktan sonra bir bardak suyla halıyı yerinde yıkayabiliyorsun hemde ıslatmadan ama görmeni isterim acak o zaman hak verirsin ben kızım allerjen olduğu için uzun araştırmalar sonucu aldım evi mıte lardan toz akarlarından temizliyor hem yıkaması öyle güzelki ipek halılarını bile rahatlıkla yıkayabiliyorsun valla bana bir arkadaşım tavsiye etmişti valla dua ediyorum aklına takılan bir şey varsa yaz cevaplarım görüşmek dileğiyle sevgiler
canım nerden aldın u makinayı fiyatı? ebatı biraz bilgi verilmisin ?
a.s.a.s.a.s. merhaba Maze canım ben bir yıl önce almıştım cihaz 12 değişik makineye dönüşen bir ev bakım sistemi ana makine çok büyük değil mini makineden halı yıkama makinesine dikey emişli süpürgeden mermer bakım setine dönüşüyor harika bir cihaz içinde mini bir uçak motoru var üzeri pres döküm alüminyumdan yapılmış ve çok sağlam yalnız ev gösterimiyle satılıyor bana bir arkadaşım tavsiye etmişti şimdiki fiyatını bilmiyorum ben sana servis no yu veriyorum ücretsiz tanıtıma çağırır daha fazla inceleme şansı bulursun ben peşin almıştım duyduğuma göre artık küçük taksitlerlede satılıyormuş bence bir gör ondan sonra daha kolay karar verirsin servis no XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX aklına başka takılan birşey varsa yaz cevaplarım görüşmek dileğiyle sevgiler :1hug:![]()
![]()
![]()
a.s.a.s.a.s.merhaba Duru ben sana halılarını dışarıda yıkatmanı önermem çünkü arkadaşların yazdıkları gibi öncelikle iyi bir yer bulman gerekiyor ayrıca santrüfüjde kuruttukları için halıların şekli de bozuluyor ben sana bir bardak suyla kuru köpük olarak halılarınızı rahatlıkla yıkayabileceğin bir cihaz tavsiye etmek istiyorum marka ismi kırby sentria amerikan malı ben bir yıldır kullanıyorum 12 değişik makineye dönüşebilen bir makine emiş gücü çok yüksek evde tozdan eser bırakmıyor halıları tozdan arındırdıktan sonra bir bardak suyla halıyı yerinde yıkayabiliyorsun hemde ıslatmadan ama görmeni isterim acak o zaman hak verirsin ben kızım allerjen olduğu için uzun araştırmalar sonucu aldım evi mıte lardan toz akarlarından temizliyor hem yıkaması öyle güzelki ipek halılarını bile rahatlıkla yıkayabiliyorsun valla bana bir arkadaşım tavsiye etmişti valla dua ediyorum aklına takılan bir şey varsa yaz cevaplarım görüşmek dileğiyle sevgiler :1hug:
canım bu makinayı nereden ve kaca aldın?
canım bu makinayı nereden ve kaca aldın?