arkadaşlar halılarımı yıkamaya vermek istiyorum...
(3 adet 150x250 metrekare halı -3 adet yolluk)
daha önce hiç vermedim malesef yıkayacak yerim yok onun için yıkama şirketlerine vereceğim mecburen..
öğrenmek istediğim güzel yıkarlarmı?kaç günde teslim ederler?
daha önceden yıkatan varsa lütfen fikirlerini yazsın..
elimizde şöyle sindire sindire yıkadığımız kadar temiz oluyor mu?
memnun kaldınız mı?
paylaşırsanız sevinirim...
birde maliyet yüksek oluyormu?
paylaşırsanız sevinirim....
ben beylikdüzünde oturuyorum buraya yakınsanız benim halılarımı yıkayan yeri tavsiye edebilirim.metrekaresini 3 tlden yıkıyorlar mesala 4 metrekare bi halı 12 tlye geliyor ama yolluğum olmadığı için bilmiyorum.tertemiz yıkıyorlar.
bende verdim geçen sene 3 tane yatakodası yolluğu,1 tane 6 mtkare halı, 1 tanede 4 mtkare halı 40 tl tutmuştu..
benim halılarımda leke filan yoktu sadece toz vardı...temiz olmuştu..ben memnun kaldım vereceğin yere bağlı tabi bazıları renklerını bırbırıne karıstırıyomuş...
güzelce araştır öğle ver yıkatmaya..
bazı yerler çok titiz halının yamukluğundan tut eski yerlerini dahi tamir ediyolar..
bizim burda var metresini 5 yıkıyo ..ve halının cinsine göre fiyat artıyo ..ama mükemmel yıkıyolar.
Çevrenizde komşularınızın yıkatıp da tavsiye ettiği bir yere verin bence :lepi:
Hiç evde yıkayıp da eziyetini çekmeye değmez, harcanılan su ve deterjan düşünülürse dışarı da yıkatmak en iyisi...:lepi:
yıkattım kızlar..
Saruboceq haklısın canım kendi yıkadığımız gibi olmadı.
ama genede temiz geldi çok şükür..
ben halı yıkama fabrikasına verdim 1 haftada teslim ettiler.komşum arka sokağımızdaki araba yıkama yerine vermiş ve pişman olmuş silsem daha temiz olurdu diyor...
ahhhh yaa yerimiz olsa keşkede şöyle içime sine sine yıkayabilsem....
cevaplar için teşekkür ederim arkadaşlar....
3 halı 1 yolluk 41.50 ye mal oldu...
kampanya dahilinde servis ücretsiz aldı evimden...