Fil Bo Riva Egoma sponsor ol. Kayıtlı Üye 30 Nisan 2014 2.654 9.817 2 Ağustos 2015 Konu Sahibi Fil Bo Riva #1 Istanbul avrupa yakasında gerçekten güvenilir makineyle halı ve koltuk yikama yapan yer tavsiye edebilecek olan var mı
Istanbul avrupa yakasında gerçekten güvenilir makineyle halı ve koltuk yikama yapan yer tavsiye edebilecek olan var mı
Fil Bo Riva Egoma sponsor ol. Kayıtlı Üye 30 Nisan 2014 2.654 9.817 2 Ağustos 2015 Konu Sahibi Fil Bo Riva #2 Kimse halı yıkama yaptirmiyor mu ya nolur yardım
I irem006 Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 14 Aralık 2015 5 1 35 14 Aralık 2015 Konu Sahibi Fil Bo Riva #3 arwen evenstar .!.: Kimse halı yıkama yaptirmiyor mu ya nolur yardım Genişletmek için tıkla... ben halılarımı filiz hali yikama ya veriyorum yıllardır çok memnunum hiç sorun yaşamadım ankaranın her yerine servisleri var bütün akrabalarımda buraya veriyor çok temiz yıkıyorlar tavsiye ederim telefonu Son düzenleyen: Moderatör: 14 Aralık 2015
arwen evenstar .!.: Kimse halı yıkama yaptirmiyor mu ya nolur yardım Genişletmek için tıkla... ben halılarımı filiz hali yikama ya veriyorum yıllardır çok memnunum hiç sorun yaşamadım ankaranın her yerine servisleri var bütün akrabalarımda buraya veriyor çok temiz yıkıyorlar tavsiye ederim telefonu