• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Elektrikli Süpürgeler halı yıkama makinası kullananlara sorum var

maziye

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2011
9
0
36
Ankara
merhabalar
halı yıkama makinası alırken servisten arkadaşlar şampuan verdiler ve bu şampuandan başka şampuan kullanma dediler ama ben kos.a kullanmak istiyorum verdikleri şampuan pek iyi değil sizler makinanızda başka şampuan kullanıyor musunuz kullansam bir zararı olur mu paylaşırsanız sevinirim

Banada aynısını söyledıler. Ben kullanıyorum koslanın halı yıkama şampuanını hiçbirşey de olmadı...

canım hiçbirşey olmaz ya gönül rahatlığıyla istediğin şampuanı kullan bende hep istediğimi kullanıyorum inanki.....

ben kullanıyorum ama kullan bişicikler olmaz her üretici aynı şeyi yapıyor yani
benim yengemlerde alırken fakirin makinasını aldılar alırken dediler ki sakın fakir şampuandan başka kullanmayın dedi o da kullandı yani coslanın kini falan hiç bişi olmadı sonuçta

ister kosla kullan ister bim deki halı şampuanından al farketmez aynısını bana da dediler ben kosla kullanıyorum şampuanlar genelde standart dır zaten hiçbişey olmaz ben makineyi aldığım yere sordum bişey olmaz abla kullanabilirsin demişti.

çookk teşekkürler arkadaşlar verdikleri şampuan iyi olsa sorun değil ama uyduruktan bişey verip sonra başka kullanma diyorlar bende artık kos.a kullanırım bundan sonra tekrar çok teşekkürler

merhabalar
halı yıkama makinası alırken servisten arkadaşlar şampuan verdiler ve bu şampuandan başka şampuan kullanma dediler ama ben kos.a kullanmak istiyorum verdikleri şampuan pek iyi değil sizler makinanızda başka şampuan kullanıyor musunuz kullansam bir zararı olur mu paylaşırsanız sevinirim

o tamamiyle ürüne yönelik bir şey derler.. sen kullan hiç bir şey olmaz.

Back