- 28 Mayıs 2011
- 852
- 478
- Konu Sahibi chilekciko
Kizlar aranizda hali ortusu kullanan varmi evinden resimli ornek yollayacak olan olursa sevinirim. Kullanimi nasil memnunumusunuz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen hazir dikilmis almissindir canim bizim Burda halina göre ozel dikiyorlar bi tanıdığım 12 m2 halisina diktirdiben aldım ancak şansıma kenarları lastikli gelmedi. ama halıya yapıştığı için fazla problem olmadı. özellikle küçük çocuklu aileler için ideal. istediğin an çıkar yıka. halı alacak durumunuz yoksa yeni halı gibi oluyor. en büyüğü 6m2 70 tl ye almıştım.
Canim merhaba ben de kullaniyorum yatak odamda ve cok memnunum hic kaymiyor lastikli oldugu icin kumasi da cok guzelKizlar aranizda hali ortusu kullanan varmi evinden resimli ornek yollayacak olan olursa sevinirim. Kullanimi nasil memnunumusunuz.
Bncede canim hem duz renk olanlari cok modern duruyor bence:) tertemiz kullanirsn :)benim oğlan ikiye bir kusup batırdıgı için bende almalıyımm
seni cok iyi anliyrm canim bosver ya hic kizma cocuga rahat rahat kullan gitsn ortuyu kirlendikce atarsn makineye oh mis:) olmadi ortuyu istersen yine acik renk al, beyaz seviyorsançocuğa bagrmakdan da nefret ediyorum ama bembeyaz halının ustune bilerek yapıyo gibi kusup duruyo valla banada kurtulus olur halıcılara dünya kadar para baylıolarm yılda 5 kez halı yıkatıorm
Canimmm saol, sen de oylesin:) hatta ben bir ara sana tek renk guzel hali ortusu bulursam link ataym:)kanım cok ısındı canım sana cok tatlısın :) teşekkür ederim ilgin için
tatlım buna baksana bi:) Tam senlik gibi sankikanım cok ısındı canım sana cok tatlısın :) teşekkür ederim ilgin için