• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Halı örtüsü almak sizce mantıklı mı?

34begum

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2015
1
0
16
33
Son zamanlarda halı yerine halı örtüsü almak moda oldu, kızlar sizce halı örtüsü almak mantıklı mı ne dersiniz. Modeller aslında güzel ama kullanan var mı?

Burada güzel modeller var? Halı örtüsü

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben küçük çocuğum olduğu için aldım Welsoftları beğenmediğim için ipek görünümlü kadife aldım. Halımdan kayıyor evet ama çocuklu evde olmazsa olmaz bence. Sürekli halımı yıkatma derdimden kurtuldum. Birde hızlı kuruyorlar bu açıdan çok sevdim.

Benimde halim beyaz tonlarda geçen yıl sürekli hali yikamada olmuştu yılın büyük çoğunluğunu hali siz gecirmistik fakat okadar güzel biseymiski su an iyiki almışım diyorum alttaki hal ima hiçbirşey olmuyor misafir geldiginde üstündekini kaldiriveriuroum kaldırmadan da kullanılabilir degisik li kullanıyorum bazen arkadaşın dediği gibi çok çabuk kuruyor

Bence çocuklu olan , herşeye yetişemeyen birisi için mantıklı .
Çünkü halın temiz kalmıyor bir misafir geldiğinde kaldırıyorsun mis gibi ter temiz.

bence gereksiz bişey ayrıca çok da uygun değil fiyatları ya da bana öyle denk geldi sorduğum ınstagram sayfalarından

Peki halı örtüsü seriliyken elektrikli süpürgeyle süpürülebiliyormu yoksa toplamak mı gerekiyor acaba?

Back