• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Halı modelleri aynı mı olmalı?

akvaryumm

o benim dünyam
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2008
417
7
118
İçel Mersin
arkadaşlar oturma odası ve antre-koridor için halı alıcam.sarayın anaemon modelinden karar verdim.ancak kararsız kaldım oturma odam farklı desen antre-koridor farklı desenmi olmalı yoksa hepsi komple aynı desendenmi almalıyım.acil düşüncelerinizi ve nedenlerini paylaşırsanız çok mutlu olucam.parasını bile ödedim mam hala kararsız kaldığım için halılarıma kavuşamadım.acil bekliyorum şekerler.

ben olsam farklı alırdım.hepsi aynı olsun istemem şahsen

aynı olursa bütünlük oluyor evde tabi. ama bir süre sonra sıkılabileceğin için ki ben kendim öyle olurdum, farklı almak en güzeli. ama aynı modelin farklı renkleri de olabilir bence. odanın renklerine uygun olarak yani....mesela koridorda seramik yada kapı rengine göre. oturma odasında koltuk rengine göre seçmek daha iyi olur bence.

sağol canım bende de ayrı ayrı alma fikri ağır basıyor ama satıcı ve annem kafamı karıştırdı hepsini aynı al diye evde bütünlük daha hoş olur diyorlar senin gibi ama ben farklı daha güzel olur sanki diyorum.

ben bütünlük açısından aynı almıştım ama sıkıcı olabiliyor.
farklı almanızı tavsiye ederim.

olgu35 e katılıyorum, benim her halım farklı holle yatak odası aynıydı ama birini değiştirmem an meselesi. Hem desenini hem şeklini farklı alırsan sıkılmazsın. Atıyorum salona klasik kabartmalı, hole shaggy, oturma odasına küçük çiçekli, yada salon krem tonlarında, oturma odası turkuaz kahve çiçekli olabilir. Bir yer açık tonlardayken diğer kısım daha canlı olur. Her oda bağımsız birer bölümdür. Tek tip halı sonradan kesinlikle sıkabilir. Başka halılara hevesle bakarken bulabilirsin kendini :) Ev senin evin nasıl istiyorsan öyle dizayn et. Her türlü çılgınlığı yap. :) Sevgiler a.s.

Back
X