Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Mutfaktaki halımda çöp suyu lekeleri oldu nasıl çıkartabilirim sarı sarı küçük lekeler çay gibi ama malesef çöp suyu başına gelen gelmeyen fikri olan varmı
geç farkettim halım kahveli kremli akşam döküldü diyelim ertesi akşam farkettim çalştığım için evde değilim gördüğümde bulaşık sabunuyla sildim am ageçmedi
Belki benim temizlik topigimi biliyorsundur canım
orda koltuk ve halilardaki lekeler için her zaman verdiğimiz bir formül var ve işe yaramadigini hic duymadik
kir coz aspirin beyaz sabun eşit miktarda karıştır ve sil
Belki benim temizlik topigimi biliyorsundur canım
orda koltuk ve halilardaki lekeler için her zaman verdiğimiz bir formül var ve işe yaramadigini hic duymadik
kir coz aspirin beyaz sabun eşit miktarda karıştır ve sil
arkadaşlar genel pratik bir bilgi vermek istiyorum bende arkadaşımdan öğrendim halınızın üzerinde ne lekesi olursa olsun bulaşık makinesi için olan sıvı bulaşık makinesi parlatıcısından az bir miktar dökün ve silin halınıza hiç zarar vermeden çok güzel bir şekilde leke çıkıyor...