evet arkadaşım bende bahariye halı kullanıyorum gerçi daha 1 sene oldu ama bikere çay döküldü sildim çıktı ve halımın rengi fıstık yeşili.arkadaşım bide sana tavsiyem %100 polipropilen alman soğuğu geçirmiyo leke tutmuyo ve yurt dışında en çok kullanılan ürün bu inş.en iyisini alırsın tatlıma.sbende bahariye halıyı tavsiye ederim..memnunum ben..
arkadaşa katılıyorum oturma odamda ki halım saray 9 yıldır yaz kış kullanıyorum her türlü leke nme oldu ama hepside silince çıktı senede bir de güzelce yıkıyrum hala yeni gibi duruyora.sCanım bence halı alacaksan kesinlikle SARAY dan şaşma derim....Annemin bütün halıları saray yıllardır tüyleri pırıl pırıl ...Temizliğide çok kolay...Bende evlenince halılarımı Saray dan aldım 4 yıldır çok memnunum...Sadece bir tane halım var Merinosun imparator serisi hiç memnun değilim....Temizliğini nasıl yaparsam yapayım sürekli kirli gibi duruyor...Tüyleri çok mat....Işıl ışıl değil yani....Kızkardeşim evlenirkende söyledim beni dinlemedi deseni güzel diye iki merinos halısı aldı oda şimdi çok pişman....Sen bilirsin tabi iyice araştır ona göre karar ver....Halıcılara değil kullananlara sor ama....Ha bu arada şunuda söyleyeyim...Mutfağımdaki halıda sarayın özel mutfak halısı diye aldırdı halıcı bize ondan memnun değilim....Tüyleri yok yüzeyi naylon gibi güya kolay temizleniyomuş berbat bir halı...Temizliği aksine çok zor...Ne olursa olsun tüylü halıdan vazgeçme....Alırken yün ağırlıklı olmasına çift iplik olmasına falan dikkat et....Kolay gelsin canım ....sevgiler....
ama lekeleri cok zor cıkıyor özeliklede cay lekesi kolay kolay cıkmıyor bencede ğümüs suyuMerinos'un halılarını çok begeniyorum,hem kullanışlı,hem de kaliteli.Tavsiye ediyorum.
ama lekeleri cok zor cıkıyor özeliklede cay lekesi kolay kolay cıkmıyor bencede ğümüs suyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?