Köfteler Halep kftesi Resimli

pinaripekci

pinaripekci.blogspot.com
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2009
3.830
14
45
AFİLLİ KÖFTE

2 BARDAK PİRİNCİ LAPA KIVAMINDA HASLAYIN.

2 SU BARDAĞI PİRİNÇ
1 YUMURTA
1SU BARDAĞI KIYMA
1SOĞAN
1FİNCAN DÖVÜLMÜŞ BADEM
1 FİNCAN ÇEKİRDEKSİZ KURU ÜZÜM
KARABİBER YA DA BAHARAT BİRYANİ
TUZ
KIZARTMAK İÇİN BOLCA YAĞ

2 bardak pirinci lapa kıvamında haslayın ılıdıktan sonra ıcıne bır yumurta ekleyın ve tuzla yoğurup hamuru elde edın.iç için soganı ve kıymayı kavurun ıcerısıne dövülmüş badem ve kapatmaya yakın kuru üzümü ve baharatı tuzu ekleyin.için bıraz ılınmasını bekledıkten sonra.koftelerı yuvarlak hale getırıp ortalarını acarak ıcle doldurup kapatın daha sonra resımlerı ekleyecegım bol ve ısınmıs yagda pembeleşene kadar kızartın afıyet olsun.

Son düzenleme:
pinarcim cok güzel görünüyor bi sorum olacak icine dövülmüs badem koymasak olurmu?
ben yemeklerde bademi pek sevmem birde biliyorsun son zamanlarda findiga bademe karsi allerji olanlar var
canim ellerine saglikopuyorumnanaktan

aynen içli köfte gibi bu pirinçten yapılıyor...
sen kızarmış halinide koysaydın keşke...güzel görünüyo...ellerine sağlık...

pinarcim cok güzel görünüyor bi sorum olacak icine dövülmüs badem koymasak olurmu?
ben yemeklerde bademi pek sevmem birde biliyorsun son zamanlarda findiga bademe karsi allerji olanlar var
canim ellerine saglikopuyorumnanaktan

cok sagol cnm.badem şart değil ben bugün cevizli yaptm hiç koymasanda olur.aslında lezzet veren baharat biryanidir eğer bulabilirsen cnm.opuyorumnanaktan

pinarim balim cosmussun yine ay kedinin cigere baktigi gibi bakip duruyorum bende isde
bende ne gezer böyle marifetler sonrada imreniyorum hatta ve hatta catliyorum ya :)
ellerine saglik canim

:
pinarim balim cosmussun yine ay kedinin cigere baktigi gibi bakip duruyorum bende isde
bende ne gezer böyle marifetler sonrada imreniyorum hatta ve hatta catliyorum ya :)
ellerine saglik canim

sendeki marifet hangimizde var cnm benım yuregı guzel kendı guzel arkadasım guzel yorumun ıcın tesekkurler cnm.opuyorumnanaktan

çok güzel görünüyor gerçekten canım ellerine sağlık mmmmmm canım çekti..........

gerçekten çok güzel ve değişik bir tarif irmikle olanı çok yedim buda güzel görünüyor
ellerine sağlık

Ben bundan yaptim aksam, ama kirilio kapatilirken neden acaba ? tam oldu derken, pat kirilio kapatirken, zar zor kapattim, bi de yagda kizartiktan sonra, kitir kitir yeniyor oyle mi? aksama annemler gelio onlara yapacagim da tskler canikom .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…