• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

halen adet olmayan var mı?

Bende geçen cuma kontrole gittim. İltihabım vardı. Ultrason ile de baktı ve bi süre daha hastalanmayacağımı , rahmimin temiz olduğunu söyledi. Çok fazla da sütüm yok ama böyleymiş durum. Bende korkmuştum iyi oldu kontrol olduğum.

ya bende adet olmadım yarın doktora gıdıcem bakalım ne dıyecek ne yapacak doktorum bana 6 aylıkolunca geld dedı ama memlekete gıttım o yuzden gıdemdedım

Hayır,ben de hala adet olmadım...15 Eylül'de doğum yaptım ve 7,5 aydır adet görmüyorum.Ben 1 yıl boyunca adet olmayan bile duydum. Ama bunu neden takıyorsunuz anlamadım...Süt veren anneler zaten kolay kolay adet olmazlar...Bu da yaşamamız gereken bir süreç...Gayet de iyi bence...

ben hala beklemedeyim.adet olmayınca insanda stres yapıyo cok cabuk sinirleniyorum herşeye olanda eşimle oluyo

ben alıştım 2. çocuğu düşünene dek adet olmasamda olur yani bir 5 sene olmasam üzülmem strese alıştık zaten stresli bir yapım olduğu için çok birşey farketmiyor

Back