halen adet olmayan var mı?

selma_selma

karanfil...
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2008
84
0
86
İstanbul
Kızlar 2 eylülde doğum yaptım.Yani bugün tam 4 ay bitti 5.aya girdik fakat halen adet olmadım.Kendimi çok şişkin hissediyorum.Benim durumumda olan var mı?:uhm:

benim canım.logusalıktan 10 gün sonra öyle çok azıcık adet oldum gibi sanki ama 1 -2 gün sürdü.bidaha dır yok.

canım ben de 20 ağusto doğum yaptım...70 günlükken,84 günlükke,96 günlükken 1-1,5 gün süren hafifi kanamam oldu...ama doktorum adet kanamsı değil dedi...kontrolde ama rahim yapın tamamen eski halinde her an olabilirsin de ama emzirme dönemi çok ilginçtir olmayabilirsindir dr dedi...

zaten doğumdan sonra doğru dürüst kanamam olmadı bile. 2 hafta bilemedin 3 hafta kadar yoğun olmayan bir lohusalık geçirdim.Ve halen adet olmuyorum.Geçenlerde (eşimin korunmasına rağmen) acaba hamile falanmıyım diye test bile yaptım.Sonuç doğal olarak negatif çıktı.Emzirdiğimiz sürece olmayabilirmişiz.

bende olmadım..ve evet sıkıntı yapıyo..zaten bu dönem menopoz gibiymiş..kemik erimesi bilegörülebiliyomuş..adet olmamak benımiçin sıkıntı resmen özledım..ben bide 21 gunde bır olurdum..cildim kurudu..cinsel olarakta isteksizim..eşim korunmuyo saolsun..klasık yontemlerle korunmaya çalışıyoruz..zaten on onbeş günde bir beraberız dıyebılırım..okadarda bahtsız bedevi deilimdir işallah...daha kontrolede gıtmedım...adet olmak ıstıyorum artık..

Selam bende 5 eylülde sezeryan olarak doğum yaptım.ve iltihaplanma olduğunu söyledi doktor doğumdan sonra.
o ara sarı akıntım varken kasık ağrısı ile iki damla kahverengi akıntı geldi.Hasta oluyorum dedim ama bi daha gelmedi.Benim sütüm tam yetmiyomuş, mama takviyesi de veriyom ama hala olmadım.İnsan böyle gerçekten çok tuhaf oluyo. Korkuyosun ...

Kanamam 45 gün sürdü.Adette olmadım.Adet olunca göbek biraz daha gidiyormuş doğrumu acaba?

doğum sonrası lohusa kanamamı oldum.ardından hemen düzene girdi ve bu ay 3. kez adet oldum.ama göbeğim hala duruyo...

Kanamam 45 gün sürdü.Adette olmadım.Adet olunca göbek biraz daha gidiyormuş doğrumu acaba?

evet canım doğru... kadınlar adet olmadan önce karınlarında ve yüzlerinede ödem oluşurmuş ve bu yüzden o bölgelerde şişlikler meydana gelirmiş... adet olduğumuz zaman o ödemleri atarmışız... o ödemleri atmak için kiraz sapı içersekde faydası olurmuş... öyle diyor dr ibrahim saraçoğlu...

bu arada ben de hala adet olmadım... emziren kadınlar bazen ilk 1 yıl adet görmeyebiliyorlarmış... ben ilk ay gelmeyince panik yapıp gebelik testi bile almıştım... kaydirigubbakcemile3

Ben hala adet görmedim kendimi resmen menopoza girmiş gibi hissediyorum bilmiyorum ama sütün koruyo diyolar tabi ona güvenipte riskede atmamak gerek,bakalım belkide emzirme dönemi boyunca bile görmeyebilirmişiz hayırlısı...

Bende hala reglı olmadım ve benı ınanılmaz rahatsız edıyor..Kendımı çok şişkin hissediyorum.Doktor 1 yıl olmayabılırsın dedı.Menepoza gırmıs gıbıyım..

benimde loğusalıkta ilk 20 gün sürdü kanamam sonar yavaş yavaş kesildi.3 hafta önce filan 1-2 damla geldi.sonraki haftada 1 gün bu sefer biraz fazla geldi.adet oldum mu olmadım mı anlayamadım.

26 eylül doğum yaptım hala adet görmedim kendimi hiç adet olacak gibi de hissetmiyorum ara ara sıcak basıyor sıkıntı yapıyor ama alıştım artık

kızlarrrr, yaşasınnnn,yuppiii,ben bugün öğlen adet oldum.Aman ne çok sevindim bilseniz.Valla insan kendini çok hafiflemiş hissediyor.Sanki göbeğim yumuşamış falan gibi.Adet olmayınca menepoza girmiş annemin sıkıntısını daha çok anladım.Darısı olamayanların başına:))

Bende 23 eylül de doğum yaptım, 33 gun kanamam surdu bır daha tık yok..
gercekten adet olsak bıraz rahatlıcaz sanırım...

doğumdan sonra benim regl 35 gün sürdü ve 10 gün öncede eskisi gibi oldumm vee üzerimden yük kalktı sank..çok rahatladım 6 gün sürdü...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…