• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haldun KAMBUROĞLU

doktor bey ankarada değilmi. revizyon ücreti ne kadar ortalama bilginiz varmı arkadaşlar

Haldun hocaya revizyon amlaytı oldum. Daha çok yeni. Ama sorun cevaplarım sıkılmadan. Keşke daha önce tanısaymışım. Kendisine dr diyen birinin elinde mahvoldu burnum. İçinde hiç kıkırdak kalmamıştı. Kaburgadan kıkırdak alınsrak yapıldı. haldun hocam sadece dr değil insana abilik de yapıyo. Burun amlaytı çok sıkıntılı ameliyat. Revizyon çooook çook daha sıkıntılı! Sadece ağrılı sancılı geçmesinden bahsetmiyorum. Psikolojik de bi süreç. Revizyon hastaları anlar ne demek istediğimi.
merhaba. ben de haldun beye revizyon düşünüyoum. görüştüm kendisiyle. 1,5 ay önce ameliyat oldum. 1 yıl geçmesi lazımmış aradan. önce kime olmuştunuz. ilk ameliyat öncesi, sonrası ve revizyon sonrası resimlerinizi görmeyi çok isterim.

ameliyat ücreti olarak 9000+ kdv istiyordu en son. nisan ayında sormuştum belki artmıştır. oldukça pahalı geldi ama sanırım onu tercih edeceğim. hala cesaretimi toplayamıyorum. çok da görsel yok. ameliyat olanlar foto paylaşabilir mi?

merhaba burun estetiği olmak istiyorum baya bir doktor araştırdım ankaradayım istanbula gidip bütün doktorlarla tek tek görüşme imkanım yok gerek iş dolayısıyla gerekte randevu tarihleri açısından haldun hocaya randevu tarihi aldım gidip görüşücem hakkında çok olumlu yorumlar var benım burnumda biraz sıkıntılı tabi hem kemik hemde nefes sorunu vs sizden ricam haldun hocaya daha önce burun estetiği olan varmı veya gidip görüşen varmı Lütfen yorumlarınızı esirgemeyin çok zor durumdayın tavsiyeleriniz çok önemliiii....
Haldun beye revizyon burun estetiği olan arkadaşlar memnun musunuz?Ben şubatta revizyon olacağım kaburgadan kıkırdak alıp revizyon ameliyatımı yapacak bu şekilde kendisine ameliyat olan varsa memnun musunuz ?

Back