merhaba burun estetiği olmak istiyorum baya bir doktor araştırdım ankaradayım istanbula gidip bütün doktorlarla tek tek görüşme imkanım yok gerek iş dolayısıyla gerekte randevu tarihleri açısından haldun hocaya randevu tarihi aldım gidip görüşücem hakkında çok olumlu yorumlar var benım burnumda biraz sıkıntılı tabi hem kemik hemde nefes sorunu vs sizden ricam haldun hocaya daha önce burun estetiği olan varmı veya gidip görüşen varmı Lütfen yorumlarınızı esirgemeyin çok zor durumdayın tavsiyeleriniz çok önemliiii....
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Haldun KAMBUROĞLU
- Konu Sahibi Ecem445
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 7 Ekim 2011
- 13.907
- 10.710
- 498
- 30
Canım Haldun beyle görüştükten sonra düşüncelerini mutlaka yaz buraya. Bende erkek arkadaşım için iyi bir doktor araştırıyorum.merhaba burun estetiği olmak istiyorum baya bir doktor araştırdım ankaradayım istanbula gidip bütün doktorlarla tek tek görüşme imkanım yok gerek iş dolayısıyla gerekte randevu tarihleri açısından haldun hocaya randevu tarihi aldım gidip görüşücem hakkında çok olumlu yorumlar var benım burnumda biraz sıkıntılı tabi hem kemik hemde nefes sorunu vs sizden ricam haldun hocaya daha önce burun estetiği olan varmı veya gidip görüşen varmı Lütfen yorumlarınızı esirgemeyin çok zor durumdayın tavsiyeleriniz çok önemliiii....
Canım Haldun beyle görüştükten sonra düşüncelerini mutlaka yaz buraya. Bende erkek arkadaşım için iyi bir doktor araştırıyorum.
Martin 8 inde randevum var gorusucem insallah iyi gecede bende buraya cok guzel seyler yazicam :)
- 7 Ekim 2011
- 13.907
- 10.710
- 498
- 30
Haldun kamburoğlu iyi bi doktor , görüşmeninde iyi geçeceğini düşünüyorum canım. Haberlerini bekliyorum:)Martin 8 inde randevum var gorusucem insallah iyi gecede bende buraya cok guzel seyler yazicam :)
Haldun hoca ile instagramda yazıstım inanın defalarca kez hiç üşenmeden cevapladı...hatta doktorlarla ilgili atar bile yaptım haklılık payı verdi...bence bir doktor için sabır empati gücü çok önemli ...çünkü ameliyat sonrası hasta psikolojisi çok başka bunu kaldırmayan doktorlardan da uzak durmalı ...ben hastası değilim ama bence mutlaka görüşecekler listesine eklenmeli
Haldun hoca ile instagramda yazıstım inanın defalarca kez hiç üşenmeden cevapladı...hatta doktorlarla ilgili atar bile yaptım haklılık payı verdi...bence bir doktor için sabır empati gücü çok önemli ...çünkü ameliyat sonrası hasta psikolojisi çok başka bunu kaldırmayan doktorlardan da uzak durmalı ...ben hastası değilim ama bence mutlaka görüşecekler listesine eklenmeli
öncelikle yorum yaptığın için teşekkür ederim haldun hoca ilgili diyorsun yani ya sabırsızlandım görüşmek için gün sayıyorum artıkkk bakalım inşallah iyi olucak
- 7 Ekim 2011
- 13.907
- 10.710
- 498
- 30
öncelikle yorum yaptığın için teşekkür ederim haldun hoca ilgili diyorsun yani ya sabırsızlandım görüşmek için gün sayıyorum artıkkk bakalım inşallah iyi olucak
Kesinlikle bende şuan bir kere daha ameliyat olursam kendisine olacağım :)Haldun hoca ile instagramda yazıstım inanın defalarca kez hiç üşenmeden cevapladı...hatta doktorlarla ilgili atar bile yaptım haklılık payı verdi...bence bir doktor için sabır empati gücü çok önemli ...çünkü ameliyat sonrası hasta psikolojisi çok başka bunu kaldırmayan doktorlardan da uzak durmalı ...ben hastası değilim ama bence mutlaka görüşecekler listesine eklenmeli
Çook iyi bir insan ve her mesajınıza çok kibar cevaplar yazıyor. Aslında ona olmadığım için pişman bile oldum desem yeridir.
Keşke biraz daha bekleseydim.
Kesinlikle bende şuan bir kere daha ameliyat olursam kendisine olacağım :)
Çook iyi bir insan ve her mesajınıza çok kibar cevaplar yazıyor. Aslında ona olmadığım için pişman bile oldum desem yeridir.
Keşke biraz daha bekleseydim.
keşke dediğin gibi biraz daha bekleseydin acelen neydi anlamadım memnun değilsin anladığım kadarıyla :S üzüldüm yaa
- 7 Ekim 2011
- 13.907
- 10.710
- 498
- 30
Ucunun şeklinden memnun değilim canım.keşke dediğin gibi biraz daha bekleseydin acelen neydi anlamadım memnun değilsin anladığım kadarıyla :S üzüldüm yaa
merhaba ecem ben haldun beye ameliyat oldum ve o kadar güzel geçtiki ameliyatım ve sonucuda mükemmel.Burnum hem doğal hem estetik ve beni yeni tanıyan hiç kimse anlamıyor burnumdan ameliyat olduğumu :) kendisiyle tanıştıktan sonra zaten başka doktor gezmezsin . Bende çok doktor gezmiştim Haldun Hocaya muayeneye gittikten sonra direk ameliyat günü aldım :)))merhaba burun estetiği olmak istiyorum baya bir doktor araştırdım ankaradayım istanbula gidip bütün doktorlarla tek tek görüşme imkanım yok gerek iş dolayısıyla gerekte randevu tarihleri açısından haldun hocaya randevu tarihi aldım gidip görüşücem hakkında çok olumlu yorumlar var benım burnumda biraz sıkıntılı tabi hem kemik hemde nefes sorunu vs sizden ricam haldun hocaya daha önce burun estetiği olan varmı veya gidip görüşen varmı Lütfen yorumlarınızı esirgemeyin çok zor durumdayın tavsiyeleriniz çok önemliiii....
merhaba ecem ben haldun beye ameliyat oldum ve o kadar güzel geçtiki ameliyatım ve sonucuda mükemmel.Burnum hem doğal hem estetik ve beni yeni tanıyan hiç kimse anlamıyor burnumdan ameliyat olduğumu :) kendisiyle tanıştıktan sonra zaten başka doktor gezmezsin . Bende çok doktor gezmiştim Haldun Hocaya muayeneye gittikten sonra direk ameliyat günü aldım :)))
Merhaba senin adına çok sevindim sakıncası yoksa öncesi sonrası resimlerini atabilirmisin ?
Tabiki hemen atıyorum :)Merhaba senin adına çok sevindim sakıncası yoksa öncesi sonrası resimlerini atabilirmisin ?
- 7 Ekim 2011
- 13.907
- 10.710
- 498
- 30
bana da atabilir misin acabaTabiki hemen atıyorum :)
Ya ben doktorla konuştum 8 bin diyo muayeneye 250 TL offf amma pahalıbana da atabilir misin acaba
- 7 Ekim 2011
- 13.907
- 10.710
- 498
- 30
ameliyat olunca muayene parasını düşüyomuş sanırım.. bence muayene parası alması biraz saçma olmuş ama ameliyat olunca düşüyosa iyi.Ya ben doktorla konuştum 8 bin diyo muayeneye 250 TL offf amma pahalı
ucuza kacıcam diye burnunu mahvetme canım..
Oyle cnm da ona verene kadar daha ünlü doktora giderim emre ilhan Muhammed dilber gibi
ameliyat olunca muayene parasını düşüyomuş sanırım.. bence muayene parası alması biraz saçma olmuş ama ameliyat olunca düşüyosa iyi.
ucuza kacıcam diye burnunu mahvetme canım..
- 7 Ekim 2011
- 13.907
- 10.710
- 498
- 30
Muhammet dilberin instagrsmına koyduğu burunlar gercekten cok güzel. Senin tercihin tabi icine sinen doktora ol :)Oyle cnm da ona verene kadar daha ünlü doktora giderim emre ilhan Muhammed dilber gibi
Emre ilhan her msjima hemen donuyo sekreterler cvp vermiyo Muhammed dilber de öyle bunlar artık kanıtlanmış doktorlar yanı Haldun hoca da 8 Muhammed dilber de 8 dedi e o zaman kime Muhammed dilbere giderim ama beni aşıyo şuan en fazla 5olmali Haldun hoca daha popüler değil benceemre ilhana alırsan 2017de gidersin randevuya 3 ay sonrayada ameliyat tarihi verir bide iyileşme süreci var oldumu sana 2 yıl