Daha sonra ayrıntılı olarak yazarım.inşallah sonuc ıyi olurŞimdi birsey soyleyemiyorum ama ben haldun beye ameliyat olmak için aradım yarın ameliyat tarihi için arayacaklar.ameliyat olduğumda sonucu yazarım.eren tastan ne kadar istedi revizyona
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Daha sonra ayrıntılı olarak yazarım.inşallah sonuc ıyi olurŞimdi birsey soyleyemiyorum ama ben haldun beye ameliyat olmak için aradım yarın ameliyat tarihi için arayacaklar.ameliyat olduğumda sonucu yazarım.eren tastan ne kadar istedi revizyona
İnşallah ameliyatiniz güzel geçer. İstefiginiz buruna kavuşursunuz. Ne zaman olcaksiniz, tarih belli mi? Bizi de ne olur bilgilendirin.Burun sırtımı kıkırdak alip genisletecek burun ucumu duzeltecek sonucu yazarım.kaburgadan kıkrdak alacak.
Tesekkür ederim.tarih bugün belli olacak dönüş yapacaklarını söylediler bugun arayacaklar yazarım mutlaka.İnşallah ameliyatiniz güzel geçer. İstefiginiz buruna kavuşursunuz. Ne zaman olcaksiniz, tarih belli mi? Bizi de ne olur bilgilendirin.
Çok geçmiş olsun bende 3 hafta önce ameliyat oldum, Metin Yılmaz hocaya, daha önce iki kez ameliyat olduğum için kaburga alarak yaptı. Çok şükür herşey yolunda. Kaburga alınması ve sonrası biraz ağrılı oluyor demişti ama benim ağrım çok olmadı. umarım sizin içinde herşey yolunda gider.Tesekkür ederim.tarih bugün belli olacak dönüş yapacaklarını söylediler bugun arayacaklar yazarım mutlaka.
Teşekkür ederim.1 ay kaburga ağırir dediler burunda ağrı olmuyormuş.sizede geçmiş olsun.Çok geçmiş olsun bende 3 hafta önce ameliyat oldum, Metin Yılmaz hocaya, daha önce iki kez ameliyat olduğum için kaburga alarak yaptı. Çok şükür herşey yolunda. Kaburga alınması ve sonrası biraz ağrılı oluyor demişti ama benim ağrım çok olmadı. umarım sizin içinde herşey yolunda gider.
Türkiyenin ve Avrupanın en iyisi Ankaradaki Doç.Eren Taştan başka hiç kşmseye gitmeyin yoksa çok üzülürsünüz..Bu adam 25 yıldır Sadece sorunlu,revizyon ve Burun Cerrahıdır..Ortalama ameliyat fiyaylarıda 15 bin ile 25 bin tl arasıdır..Ben oldum ve hayata döndüm..4 defa başka doktor denilen gerizekalı kbb ve estetik cerrahlarına olmuştum.Ama sonunda en iyi cerrahı bulmuşum buda benim şansımEren taştanla ilgili de çevremden birebir güzel yorumlar aldım. Yalnız forumda birisinin yazdığı kötü bir yorum aklımı karıştırdı. Haldun beyin insta yorumlarına bakınca biraz fazla kendimi beğenmiş buldum açıkçası. Ama tabi mühim olan hekimliği. Eren taştana randevu alacağım ben de. Fazla reklam yapanlardan kaçmak lazım aslında bunu ben oğlum için gittiğim bir kbbci de anlamıştım. Burda yazılanlara değil de çevrenden araştırmak en iyisi. Özellikle doktor yakınınız varsa.