- 1 Eylül 2010
- 1.989
- 8
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim gibi yersiz gereksiz yere aşırı neşeli olan birden içi içine sığmayan arkadaşlarım var mısnız uzuuuun bi halay kuralım :d galiba çıldırıyorum ama olsun hadi mendilini kapan gelsin başlayalım tey tey teyyy
hahahahhahahahah Allah size ne diyim ben yaaa hahahahaha haydi hoppaaaa parmaginda yuzukler kolunda bilezikler oyy sana dolanayim ohhh ohhh eminem nedir bu guzelliklerrrr....
haydeee parmaginda yuzukler kolunda bileziklerrr hobaaaaaaaaaaaaa lay layl laylay layyl layyl layyyyyyyyyyyyyy
Benim gibi yersiz gereksiz yere aşırı neşeli olan birden içi içine sığmayan arkadaşlarım var mısnız uzuuuun bi halay kuralım :d galiba çıldırıyorum ama olsun hadi mendilini kapan gelsin başlayalım tey tey teyyy
lorke lorke lorke hanimey lorkeee lorke lorke lorke lorke delalim lorkeeeeeeee hobaaaaaaaaaaaateyyyyyyyyyyyyyyy teyyyyy teyyyy
hahahahhahahahah Allah size ne diyim ben yaaa hahahahaha haydi hoppaaaa parmaginda yuzukler kolunda bilezikler oyy sana dolanayim ohhh ohhh eminem nedir bu guzelliklerrrr....
tis tis tis tissss tey tey teyt teyyyyyy lelele sakine niye gittin tutuneee gel beraber kacalimm bak gidiyor makineee oy le le le sakineeeeee
ben aslında oynamayı hiç sevmem ama hadi katılasım geldi
belli ayagima bastin, tikkat etsene olsun devammmbas bas paralari gimiziyaaaa bidahami gelicen dünyaya hop hop yandan 60-70-80-90-yüzzzzzzz karisti galiba :118::118::118::118::118:
ay pardon kııı görmemişim halayda coşmaktan ayağınıhoppp kopkopppppppppterden makyajım aktı kızz hoplamaktan
hadi ozaman mayaj tazelemeyeeee: senin su pembiss rujunu versenee bi: 108::108::108::108::108::108:
olur veririm ayol hemide en sevdiğim rujum golden rose 57 numraaaama sende bana bronz allığını verirsengelmişken wc ye girmeyi unutma bak ha yanımda salarsın falan sonra halay çekerken
al su boncuk boncuk brozlandiriciyi cok sürme zenci olursunkulaklarini tika wc ye gidiyommm