Halamın kız ve çocukları huzurumu bozdu

canım o iyice coşmuş resmen.. ne bu rahatlık...
çok kötü...
bence siz lafınızı söyleyin ondan sonra da ne kapı açın ne de tel.ine cvp verin. olmazböyle birşey..

öncelikle geçmiş olsun.bi parke bir deriyle atlatmışsınız camı çerçeveyi indirmemişler iyki.ya bazı insanlar çok rahat gamsız oluyorlar.iyi niyetinden faydalanıyorlar bunu yaparkende ne yüzleri kızarıyor ne utanıyorlar.bilerekmi yapıyorlar zevkmi alıyorlar yoksa bir hak olarakmı görüyorlar biz misafiriz ayağına anlamıyorum.ne olursa olsun.birdaha evinize kabul etmeyin iki konuşurlar laf ederler susarlar.

öncelikle geçmiş olsun.bi parke bir deriyle atlatmışsınız camı çerçeveyi indirmemişler iyki.ya bazı insanlar çok rahat gamsız oluyorlar.iyi niyetinden faydalanıyorlar bunu yaparkende ne yüzleri kızarıyor ne utanıyorlar.bilerekmi yapıyorlar zevkmi alıyorlar yoksa bir hak olarakmı görüyorlar biz misafiriz ayağına anlamıyorum.ne olursa olsun.birdaha evinize kabul etmeyin iki konuşurlar laf ederler susarlar.

yani okurken sinirlerim bozuldu,bu ne ya,bu ne haddi asmaktir ,bu ne rahatliktir,uzak dur canim,bu sefer böyle olmus ,bi dahakine ucuz kurtulamayabilirsin,kocanla huzurunumu bozucan,hic yüz verme,bir iki kabul etmeyince anlar zaten,

Siz üzülüp sıkılacağınıza bırakın onlar bozulsun üzülsün hiç kimse için huzurunuzu bozmaya değmez bu kim olursa olsun yani bu kadar yüzsüz insanlara da fazla değer vermeye değmez açık açık istenmedikleri ve yüzsüzlükleri yüzlerine vurulmalı ki bu tip insanlar da haddini bilsin hep böyle alttan alındıkça daha bir üste çıkmaya çalışırlar sonra.

kim olursa olsun isterse kardeşim olsun zarar veriyorsa o zararı karşılayacak. ne biçim insanlarmış olurmu öyle şey. bence snein evini kıskanmış ve bilinçli zarar vermişler gibi geldi bana. bir daha gelmek istediklerinde ben kabul edemiyecem dersin olur biter. annene babanada anlat böyle oldu diye. zaten bir iki defa kabul etmezsem bir daha söyleyemiyorlar.

ay kesinlikle dayananamam öyle şeylere. . Evime zarar verilmesinden hoşlanmam . Bekarkende misafir gelince heryeri dağıtır heryerde yer içerlerdi. en son dayanamaz kızardım . İsterse babamn oğlu olsun çocuğna terbiye vericek bi insan . Tabi sizin akrabanın bizzat kendi terbiyesi yokmş çocuklara verememesi normal :37:

Bence bir daha gelmk isterlerse kusura bakma ya ben müsait değilim diyin yada eşimde bende evime verdiğinz zararı hala onaramadık diyin. . :26: ister kızsın ister konuşmasın :51:

boyle insanlari evinize almak istememekte cok haklisiniz. onlara direk uygun degiliz kusura bakmayin artik yatili misafir kabul etmiyoruz deyin kestirip atin.
bir daha gelmek istediklerinde ne banae uyduracagim diye bu kadar dusunmeye ne gerek var arkadasim?
evini talan etmisler, sen uzulecegine onlar uzulsun, kabu edemeyecegim kusura bakmayin dersin olur biter :68:

valla ben olsam muhatap olmam aradığında işim var kapatmam lazım derım kapatrım ekmeğımı vermıyo sonuçta kocamla aram nıye onun yuzunden bozulsun kardesım deıl kı olsa bıle tavrım çok sert olur aynı durumda o olsa deıl bunları yasamak emın ol senı evıne almazdı bence sana gelmek ıstedığınde mısafırım var bı yere gtcez de kapat konuyu ve bence bı daha muhatap olma :63:

bu ne rahat bir insanmış böyle:26: okuyunca fenalık geldi bana:53:
bir daha evine kabul etme canım.bahaneler uydur yada teline cevap verme hastayım diyebilirsin vs ama asla evine kabul etme
istemiyorsanda düğününe falan gitme:50:

kim olursa olsun isterse kardeşim olsun zarar veriyorsa o zararı karşılayacak. ne biçim insanlarmış olurmu öyle şey. bence snein evini kıskanmış ve bilinçli zarar vermişler gibi geldi bana. bir daha gelmek istediklerinde ben kabul edemiyecem dersin olur biter. annene babanada anlat böyle oldu diye. zaten bir iki defa kabul etmezsem bir daha söyleyemiyorlar.

anlattım zaten anemeede babamada çok kızdılar biz misafir bizim istediğimiz olsun diyor hep çok ahlaksızmışşşş

boyle bırs ey ben de yasamıstım ama o zaman bekardım halamlar gelmışlerdı ve cocuk evı batırmıstı benım butun kozmetık urunlerımı yere sacmıstı kavga cıkardım cocuguna terbıye veremedıysen bı daha gelmeyın dıye carptım kapıyı halamlar da baya bı gelmedıler sonra geldıler ama çocuksuz :27: tavrını belli et bence emınım onların evı pırıl pırıldır bunlar gıbı anneler evde bısey elletmedıklerınden cocuklar baska evde kuduruyorlar

ben de çok kızarım evime zarar verilirse..bir arkadaşımın çocuğu ver 4 yaşında o gelince tüm odaları kapatıp mutfakta oturuyoruz kahve içmeye geliyor annesiyle..bikaç kere salon sehpamı kalemle çizmeye kalktı çilkolatalı elleriyle koltuklara dokundu uyardım annesi biraz bozuldu ama napim bi kere biblo kırdı evimde annesi benim çocuğum yapmaz diyor bide utanmadan valla çok kabul etmiyorum çocuklu misafir artık.. kusura bakmasınlar o kadar borcunu ödedik o eşyaları kimsyee çizdirmem..yatılı misafir sevmiyorum sonuçta çalışan insanız yoruluyorum ev de talan oluyor valla..

yaaa cnm ben bunları okudukca sinir oluyorum.. ya siz cok hatır gonul bılen bırısınız ya da ben cok mesafeliyim..

yanı anlayamıyorum sorular hep ben ne yapcam ben ne sölücemm ya yok bole bı sey buraya yazmadan o tarafa bunları solemenız lazım.. ıcınızde tutmayın..

benım öz ablam geldı bana daha 1 aylık evlıydım oglu var 2 yasında valla yerınden kalkamadı kalktıysada kızdım...

kim olursa olsun tepkım degısmezz bu sızın cok afedersınız gevseklıgınız yapmayın bole uzulen sız oluyorsunuz. bazen okuyorum kayınvalıdeyle problemler tmm anlıyorum ınanın en az bende sızler kadar uzuluyorum ama cevabını verın .. eger kayınvalıdenızle bır problemınız varsa bunu kendısıyle paylasn sinirlenmeden ssakince üzgün bır tavırla ben senın bu bu hareketınde rahatsız oluyorum bu benı cok uzuyor deyın.. lutfen artık ya ezdırmeyın kendınızı.. ve kayınvalıdenızle paylastıgnız seylerı esınıze anlatmayın, esınızle paylastıklarınızıda kayınvalıdenıze... :70:

yaaa cnm ben bunları okudukca sinir oluyorum.. ya siz cok hatır gonul bılen bırısınız ya da ben cok mesafeliyim..

yanı anlayamıyorum sorular hep ben ne yapcam ben ne sölücemm ya yok bole bı sey buraya yazmadan o tarafa bunları solemenız lazım.. ıcınızde tutmayın..

benım öz ablam geldı bana daha 1 aylık evlıydım oglu var 2 yasında valla yerınden kalkamadı kalktıysada kızdım...

kim olursa olsun tepkım degısmezz bu sızın cok afedersınız gevseklıgınız yapmayın bole uzulen sız oluyorsunuz. bazen okuyorum kayınvalıdeyle problemler tmm anlıyorum ınanın en az bende sızler kadar uzuluyorum ama cevabını verın .. eger kayınvalıdenızle bır problemınız varsa bunu kendısıyle paylasn sinirlenmeden ssakince üzgün bır tavırla ben senın bu bu hareketınde rahatsız oluyorum bu benı cok uzuyor deyın.. lutfen artık ya ezdırmeyın kendınızı.. ve kayınvalıdenızle paylastıgnız seylerı esınıze anlatmayın, esınızle paylastıklarınızıda kayınvalıdenıze... :70:

canım benimmm sen yanlış anladın kayınvalidemler le bi sorunum falan yok gevsek falan da değilim sadece ben sizin verdiğiniz tavrı veremem kimseyide kıramam ben yapım bu benim sürekli kayınvalideden bahsetmişsiniz konu bu değildi ben ablamın çocuğuna yegenime hiç bişey demem 2 yasındaki çocuk ne cevap verecekmi siz fazla tepkilisniz bence

canım benimmm sen yanlış anladın kayınvalidemler le bi sorunum falan yok gevsek falan da değilim sadece ben sizin verdiğiniz tavrı veremem kimseyide kıramam ben yapım bu benim sürekli kayınvalideden bahsetmişsiniz konu bu değildi ben ablamın çocuğuna yegenime hiç bişey demem 2 yasındaki çocuk ne cevap verecekmi siz fazla tepkilisniz bence

okudugum konulardan bahsettim senin konunu anladm dikkatli okursan anlayacaksın.. konuyu genel olarak anlatmaya calıstım ama anladığım kadarıyla sen fazla gerginsin okudugunuda anlamadn cnm...

bu tavrı veremezsen her zaman ezilir büzülürsün vermek zorundasın ben sana insanları kır incit demiorm bende kimseyi kırmıorm ama söyleyeceksin susmayacaksın

bilmem bu sefer anlatabıldım mi? cünkü foruma bakıorm coğu insan bu tarz seylerden dolayı sıkıntısı var kimi kayınvalıdesi kimi kuzeni kimi ev arkadası tepki koyun diorm kotü bi sey demiorm çok mu kırdım seni ???

uzun zamandır halamın kızı bana bursaya gelmek istiyordu bende hep geçiştiriyordum çünkü geldiğinde yasayacaklarımı biliyordum ama bu sefer geciştiremedim ve eşi 2 çocuğuyla birlikte 3gece kalmaya geldiler veee olanlar oldu yüzsüz olduklarını anladım çok şımarık çocukları var hep biliyordum bunu ben sigarayı hiç sevmem salonumda günde 1paket sigara içti üstelik ben hiç salonumda içmem hep balkon kapısı acık olur mutfakta içerim diye diye içti eşinin işi olduğu için kursu otelde kaldı biz evdeydik 3günde psikolojimi bozdular hala aklıma geldikçe delirecek gibi oluyorum 7yasında oğlu 11yasında kızı var oğlan deli gibi yaramaz sürekli parkelerde arabalarını sürttü koltuklarımın derilerinde araba sürttü yapma dedikçe yaptı annesi yapma bile demedi ve sonuç parkelerim çizildi derisi yırtıldı ama annesi hiç bişey demedi bende demedim ama eşim çok kızdı bana sen yüz verdin bunlara diyor ne yapacağımı şaşırdım bi kahve fincanı kaldırıp toplamadı hanfendiler tataile geldiler evimimi de otel olarak kullandılar ben daha yeni evime geceli 1ay oldu parkelerim herşeyim sıfır eşimde buna kızıyor zaten beni azarladılar en son geri kafalı dedi bana bi konudan dolayı otobüs kalabalık diye binmedim bana geberticem seni dedi senin yüzünden kacırdık dedi benim evimde kaldı benim yemeğimi yedi bana hakaret vari konuştu ailemi anlayışsız ve cahil yaptı süreklikendini övdü bidaha evine gitmeyi düşünmüyorum sömestrda tekrar geleceğiz dedi sünnet alışverişinede buraya geliriz diyor napıcam arkadalar ben nasıl bahane bulucam kocamla huzurum kaçtı bize eğlenmeyi bilmiyosunuz dedi sabah mutfağa kahvaltı hazırladım salonda yiyelim dedi oraya gecirdik ben ona misafir diye ii davrandım o bana böyle yaptı çok kötüyüm çok ağladım kahrettiler beni 3günde hayatım huzurum kocamla aram ıbozdular banyo yapmış banyoyu bile toplamamamış hergün tualet kağıdı koydum banyoya hep bitti dediler yediler sanki
ben sıkı biri değilim yenilsin içilsin severim ama zara verdilermi gelemiyorum 1tepsi tatlı yapmıştım 8tane vardı ben üstümü çıkarmak için yatak odasına gitmiştim döndüğümde dolaptan tatlıyı alıp yenişler hiç sormadılar söylemediler üstelik bende dolabı actım hadi tatlı yiyelim dedim bana verdiği cevap biz çocuklarla yedik dedi böyle bişey olabilirmi yaaaa ev sahibiyim ben beni resmen kullandılar aklıma geldikçe kötü oluyorum haziranda sünneti var gitmesem nasıl olur kızlar masraftan kaçtı derlermi
yüzlerini görmek istemiyorum:19:

ay çok uyuz oldum ya..tatildede gelmesinler işimiz var bizd etatile gideceğiz deyin ve geçiştirin
mesafeli durun telefonlara çıkmayın anlasın biraz ne kendini bilmemezliktir bu

geçmişe dönük konuları okuyordum bunu okuyunca aklımaa geldi

bnm halam başka şehirde yaşıor birara (buarada evli 2 çocuk sahibi ve 40lı yaşların sonlarında) internetten bnm şehrimde birini bulmuş tutturdu ben adama kaçıcam sende kalcam diye ay ölürmüsün öldürürmüsün ben deliriorum hala yapma etme bnm ailem mutaasıp diorum yok anlamıor babama anlatttım en sonunda babam delirdi konuşma ilişkini kes dedi.

buarada halam acayip dindar takılır kendisi bnm kayın biraderim bizde kalkacak diyee taa oralardan bnm için boşanma emirleri falan verir bnm huzurumu bozar öle bir kadın ama kendi oğlu için oğlum gelsin sizde 6 ay kalsın diyebilecek kadrda yüzsüzdür

en sonunda napsam napsam bilemedim çok kıymetli evladına alakasız bir konudan laf soktum(buarada sessiz biri sayılmasamda kçüğüme büyüğüme saygılıyımdır istemeyerek ama bilerek yaptım) tabi analık damarı kabardı ve beni hayatından sildi:62::64:

tabi bir çok kişi bunu bildiği için içlerinden bu olaya çok güldüler bense sevincimden ve iç huzurumdan yerlere göklere sığamıorum bnce suni bir kavga çıkart hiçbir şey ve hiçkimse senin huzunrundan mutlu yuvandan çocuundan daha önemli değil herkes nasıl bencilse sende bencil ol

bnmde kuzenlerim böyle
biz ingilteredeydik, kışın kimse bi kere bile aramazlardı
yazın gelmek için yağcılığa başlarlardı
gelip herseyi kullanır herseyi yer içer giderlerdi evi mahvedip
evimiz küçüktü orda kiralar cok yüksek, 1oda 1 salondu salonda abimle ben yatardık, gelir 5 kişide onlar kalırdı, içki alemi yaparlardı ben bu arada 8 yaşnda falndm
en sonunda annem ne yaptı? almadı eve tek lokma yiycek bişey şampuanlarımızı kullanır bitirirlerdi yeni şişe bile olsa yiyolar mı napıyolarsa...almadı annem yenisi. 2-3 gün böyle sürttü burunları
bi baktık poşet poşet alışveriş yapılmış gelinmiş
annemde iice cirkefliğe vurup ''madem eliniz cebinize gitti şu kırıp döktüklerinizi de alın''
bi daha gelen giden yok :1::1:

en nefret ettiğim şeydir annelerin çocuklarına bişey dememesi. ayy ii dayanmışsın valla

Back