Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
öncelikle geçmiş olsun.bi parke bir deriyle atlatmışsınız camı çerçeveyi indirmemişler iyki.ya bazı insanlar çok rahat gamsız oluyorlar.iyi niyetinden faydalanıyorlar bunu yaparkende ne yüzleri kızarıyor ne utanıyorlar.bilerekmi yapıyorlar zevkmi alıyorlar yoksa bir hak olarakmı görüyorlar biz misafiriz ayağına anlamıyorum.ne olursa olsun.birdaha evinize kabul etmeyin iki konuşurlar laf ederler susarlar.
kim olursa olsun isterse kardeşim olsun zarar veriyorsa o zararı karşılayacak. ne biçim insanlarmış olurmu öyle şey. bence snein evini kıskanmış ve bilinçli zarar vermişler gibi geldi bana. bir daha gelmek istediklerinde ben kabul edemiyecem dersin olur biter. annene babanada anlat böyle oldu diye. zaten bir iki defa kabul etmezsem bir daha söyleyemiyorlar.
yaaa cnm ben bunları okudukca sinir oluyorum.. ya siz cok hatır gonul bılen bırısınız ya da ben cok mesafeliyim..
yanı anlayamıyorum sorular hep ben ne yapcam ben ne sölücemm ya yok bole bı sey buraya yazmadan o tarafa bunları solemenız lazım.. ıcınızde tutmayın..
benım öz ablam geldı bana daha 1 aylık evlıydım oglu var 2 yasında valla yerınden kalkamadı kalktıysada kızdım...
kim olursa olsun tepkım degısmezz bu sızın cok afedersınız gevseklıgınız yapmayın bole uzulen sız oluyorsunuz. bazen okuyorum kayınvalıdeyle problemler tmm anlıyorum ınanın en az bende sızler kadar uzuluyorum ama cevabını verın .. eger kayınvalıdenızle bır problemınız varsa bunu kendısıyle paylasn sinirlenmeden ssakince üzgün bır tavırla ben senın bu bu hareketınde rahatsız oluyorum bu benı cok uzuyor deyın.. lutfen artık ya ezdırmeyın kendınızı.. ve kayınvalıdenızle paylastıgnız seylerı esınıze anlatmayın, esınızle paylastıklarınızıda kayınvalıdenıze...![]()
canım benimmm sen yanlış anladın kayınvalidemler le bi sorunum falan yok gevsek falan da değilim sadece ben sizin verdiğiniz tavrı veremem kimseyide kıramam ben yapım bu benim sürekli kayınvalideden bahsetmişsiniz konu bu değildi ben ablamın çocuğuna yegenime hiç bişey demem 2 yasındaki çocuk ne cevap verecekmi siz fazla tepkilisniz bence
uzun zamandır halamın kızı bana bursaya gelmek istiyordu bende hep geçiştiriyordum çünkü geldiğinde yasayacaklarımı biliyordum ama bu sefer geciştiremedim ve eşi 2 çocuğuyla birlikte 3gece kalmaya geldiler veee olanlar oldu yüzsüz olduklarını anladım çok şımarık çocukları var hep biliyordum bunu ben sigarayı hiç sevmem salonumda günde 1paket sigara içti üstelik ben hiç salonumda içmem hep balkon kapısı acık olur mutfakta içerim diye diye içti eşinin işi olduğu için kursu otelde kaldı biz evdeydik 3günde psikolojimi bozdular hala aklıma geldikçe delirecek gibi oluyorum 7yasında oğlu 11yasında kızı var oğlan deli gibi yaramaz sürekli parkelerde arabalarını sürttü koltuklarımın derilerinde araba sürttü yapma dedikçe yaptı annesi yapma bile demedi ve sonuç parkelerim çizildi derisi yırtıldı ama annesi hiç bişey demedi bende demedim ama eşim çok kızdı bana sen yüz verdin bunlara diyor ne yapacağımı şaşırdım bi kahve fincanı kaldırıp toplamadı hanfendiler tataile geldiler evimimi de otel olarak kullandılar ben daha yeni evime geceli 1ay oldu parkelerim herşeyim sıfır eşimde buna kızıyor zaten beni azarladılar en son geri kafalı dedi bana bi konudan dolayı otobüs kalabalık diye binmedim bana geberticem seni dedi senin yüzünden kacırdık dedi benim evimde kaldı benim yemeğimi yedi bana hakaret vari konuştu ailemi anlayışsız ve cahil yaptı süreklikendini övdü bidaha evine gitmeyi düşünmüyorum sömestrda tekrar geleceğiz dedi sünnet alışverişinede buraya geliriz diyor napıcam arkadalar ben nasıl bahane bulucam kocamla huzurum kaçtı bize eğlenmeyi bilmiyosunuz dedi sabah mutfağa kahvaltı hazırladım salonda yiyelim dedi oraya gecirdik ben ona misafir diye ii davrandım o bana böyle yaptı çok kötüyüm çok ağladım kahrettiler beni 3günde hayatım huzurum kocamla aram ıbozdular banyo yapmış banyoyu bile toplamamamış hergün tualet kağıdı koydum banyoya hep bitti dediler yediler sanki
ben sıkı biri değilim yenilsin içilsin severim ama zara verdilermi gelemiyorum 1tepsi tatlı yapmıştım 8tane vardı ben üstümü çıkarmak için yatak odasına gitmiştim döndüğümde dolaptan tatlıyı alıp yenişler hiç sormadılar söylemediler üstelik bende dolabı actım hadi tatlı yiyelim dedim bana verdiği cevap biz çocuklarla yedik dedi böyle bişey olabilirmi yaaaa ev sahibiyim ben beni resmen kullandılar aklıma geldikçe kötü oluyorum haziranda sünneti var gitmesem nasıl olur kızlar masraftan kaçtı derlermi
yüzlerini görmek istemiyorum![]()