Halamın kız ve çocukları huzurumu bozdu

ebrusen

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2010
866
6
0
Bursa
uzun zamandır halamın kızı bana bursaya gelmek istiyordu bende hep geçiştiriyordum çünkü geldiğinde yasayacaklarımı biliyordum ama bu sefer geciştiremedim ve eşi 2 çocuğuyla birlikte 3gece kalmaya geldiler veee olanlar oldu yüzsüz olduklarını anladım çok şımarık çocukları var hep biliyordum bunu ben sigarayı hiç sevmem salonumda günde 1paket sigara içti üstelik ben hiç salonumda içmem hep balkon kapısı acık olur mutfakta içerim diye diye içti eşinin işi olduğu için kursu otelde kaldı biz evdeydik 3günde psikolojimi bozdular hala aklıma geldikçe delirecek gibi oluyorum 7yasında oğlu 11yasında kızı var oğlan deli gibi yaramaz sürekli parkelerde arabalarını sürttü koltuklarımın derilerinde araba sürttü yapma dedikçe yaptı annesi yapma bile demedi ve sonuç parkelerim çizildi derisi yırtıldı ama annesi hiç bişey demedi bende demedim ama eşim çok kızdı bana sen yüz verdin bunlara diyor ne yapacağımı şaşırdım bi kahve fincanı kaldırıp toplamadı hanfendiler tataile geldiler evimimi de otel olarak kullandılar ben daha yeni evime geceli 1ay oldu parkelerim herşeyim sıfır eşimde buna kızıyor zaten beni azarladılar en son geri kafalı dedi bana bi konudan dolayı otobüs kalabalık diye binmedim bana geberticem seni dedi senin yüzünden kacırdık dedi benim evimde kaldı benim yemeğimi yedi bana hakaret vari konuştu ailemi anlayışsız ve cahil yaptı süreklikendini övdü bidaha evine gitmeyi düşünmüyorum sömestrda tekrar geleceğiz dedi sünnet alışverişinede buraya geliriz diyor napıcam arkadalar ben nasıl bahane bulucam kocamla huzurum kaçtı bize eğlenmeyi bilmiyosunuz dedi sabah mutfağa kahvaltı hazırladım salonda yiyelim dedi oraya gecirdik ben ona misafir diye ii davrandım o bana böyle yaptı çok kötüyüm çok ağladım kahrettiler beni 3günde hayatım huzurum kocamla aram ıbozdular banyo yapmış banyoyu bile toplamamamış hergün tualet kağıdı koydum banyoya hep bitti dediler yediler sanki
ben sıkı biri değilim yenilsin içilsin severim ama zara verdilermi gelemiyorum 1tepsi tatlı yapmıştım 8tane vardı ben üstümü çıkarmak için yatak odasına gitmiştim döndüğümde dolaptan tatlıyı alıp yenişler hiç sormadılar söylemediler üstelik bende dolabı actım hadi tatlı yiyelim dedim bana verdiği cevap biz çocuklarla yedik dedi böyle bişey olabilirmi yaaaa ev sahibiyim ben beni resmen kullandılar aklıma geldikçe kötü oluyorum haziranda sünneti var gitmesem nasıl olur kızlar masraftan kaçtı derlermi
yüzlerini görmek istemiyorum:19:

uzun zamandır halamın kızı bana bursaya gelmek istiyordu bende hep geçiştiriyordum çünkü geldiğinde yasayacaklarımı biliyordum ama bu sefer geciştiremedim ve eşi 2 çocuğuyla birlikte 3gece kalmaya geldiler veee olanlar oldu yüzsüz olduklarını anladım çok şımarık çocukları var hep biliyordum bunu ben sigarayı hiç sevmem salonumda günde 1paket sigara içti üstelik ben hiç salonumda içmem hep balkon kapısı acık olur mutfakta içerim diye diye içti eşinin işi olduğu için kursu otelde kaldı biz evdeydik 3günde psikolojimi bozdular hala aklıma geldikçe delirecek gibi oluyorum 7yasında oğlu 11yasında kızı var oğlan deli gibi yaramaz sürekli parkelerde arabalarını sürttü koltuklarımın derilerinde araba sürttü yapma dedikçe yaptı annesi yapma bile demedi ve sonuç parkelerim çizildi derisi yırtıldı ama annesi hiç bişey demedi bende demedim ama eşim çok kızdı bana sen yüz verdin bunlara diyor ne yapacağımı şaşırdım bi kahve fincanı kaldırıp toplamadı hanfendiler tataile geldiler evimimi de otel olarak kullandılar ben daha yeni evime geceli 1ay oldu parkelerim herşeyim sıfır eşimde buna kızıyor zaten beni azarladılar en son geri kafalı dedi bana bi konudan dolayı otobüs kalabalık diye binmedim bana geberticem seni dedi senin yüzünden kacırdık dedi benim evimde kaldı benim yemeğimi yedi bana hakaret vari konuştu ailemi anlayışsız ve cahil yaptı süreklikendini övdü bidaha evine gitmeyi düşünmüyorum sömestrda tekrar geleceğiz dedi sünnet alışverişinede buraya geliriz diyor napıcam arkadalar ben nasıl bahane bulucam kocamla huzurum kaçtı bize eğlenmeyi bilmiyosunuz dedi sabah mutfağa kahvaltı hazırladım salonda yiyelim dedi oraya gecirdik ben ona misafir diye ii davrandım o bana böyle yaptı çok kötüyüm çok ağladım kahrettiler beni 3günde hayatım huzurum kocamla aram ıbozdular banyo yapmış banyoyu bile toplamamamış hergün tualet kağıdı koydum banyoya hep bitti dediler yediler sanki
ben sıkı biri değilim yenilsin içilsin severim ama zara verdilermi gelemiyorum 1tepsi tatlı yapmıştım 8tane vardı ben üstümü çıkarmak için yatak odasına gitmiştim döndüğümde dolaptan tatlıyı alıp yenişler hiç sormadılar söylemediler üstelik bende dolabı actım hadi tatlı yiyelim dedim bana verdiği cevap biz çocuklarla yedik dedi böyle bişey olabilirmi yaaaa ev sahibiyim ben beni resmen kullandılar aklıma geldikçe kötü oluyorum haziranda sünneti var gitmesem nasıl olur kızlar masraftan kaçtı derlermi

canım okurken ben bile tanımadığım halde sinir oldum yok canım yapma gitme görüşme uzak dur sanki kayın validenmi alt tarafı halanın kızıymış ama ne görgüsüz bişiylermiş şaştım kaldım resmen seni kullanmış sen de yüze gelemiyosun tabi ama bu insanlara inan iyilik yaramaz boşuna kendini mahfetmişssin tabi ewden kovulmaz ama sen bundan sonra mesafeni koy bu yüzsüz insanlara gereirse hatta sakın görüşme davetinie gitme zaten gittiğin için yüz buluyo canım aynı benim de böyle beni kullanmaya çalışan bi komşum vardı bende senin gibi yüze gelemem çocukları mobilyalarımı çizdi annesi yapma bile demedi topuklu ayakkabılarımı giyip kızı ewimde gezdi altıda pisti yine annesi bişiy demedi bende ses çıkarmadım misafir diye mesela hasta olsun gidip yemeğini yapıyodum inan ona bi tencere yaprak sardım misafiri gelecek diye içinide ben yaptım 1 yaşında kızım var o uyurken sardım verdim pişirdi bir tabak bile getirmedi ben ona bi tencere verirken o kadar gönlü darki düşünebiliyomusun sonra eşimde kızdı kendini kullandırma dedi geldiğinde artık kapımı açmıyodum inan günde 6 kez kapımı çalıyodu yinede üzülüyodum açmıyorum diye ama sonra kurtuldum işte canım böyle insanlara yaranamazsın tatlım sakın daha fazla kendini kullandırma sonra inan çok psikolojin bozuluyo ben de baya üzülmüştüm çünki ...

valla ıster halamın kızı olsun ıster öz kardesim yaptıklarını yuzune patır patır soyler ne bısaha arar sorarım nede bıaha evıme sokarım mısafırde mısafırlıgını bılıcek cnm hatta kocasıyla konusup zararını karsılamasını soyle kotu ol ne olucak ıyı oldunda ne oldu bırak senı kotu bılsınler...sen kendını bıldıkten sonra hıc takma ...

Haddini bilmeyene haddini bildireceksin yada evine almayacaksın!

inanmiyorum ya birde annem bana adapsiz derdi :)
degil halamin evi ablamin evinde bile izinsiz adim atmam
annemin evinde bile sormadan yapilan bir seyi yemem
bir daha kesinlikle kabul etmeyin
hatta illa gelecez derlerse bizim baska programimiz var diyin
hic utanmayin vallahi
dugune gitmek istemiyorsaniz esinizde istemiyorsa
hastaydik o kadar :)

canım sen eşinle kötü olacağına halanın kızıyla kötü ol. sünnete de gitmemek için bahane mi yok sanki.hastaydık,işten izin vermediler vs...hiç eşinle aranı bozma o kuzenin de bir daha ararsa yaptıklarını söylemezsin belki ailede laf olur diye ama en azından sert ve kısa cevaplar vererek anlamasını sağlayabilirsin.

canım seni öyle iyi anladım ki. benim de amcamın kızı çocukları ve kocasıyla beraber bize yatıya gelmişlerdi. o kadar rahatlardı ki anlatamam. üstelik ben çalışıyorum ve kayınvalidem kızıma bakmak için bizde duruyordu. kadıncağız akşam beraber yersiniz diye yemek yapar onlar zamanlı zamansız hepsini yerler. otel gibi kahvaltı ederler çıkıp giderler. öğlen gelir yemek yerler yine çıkıp giderler. sanki kayınvalidem evin hizmetçisi.kadıncağıza keyifleri için kahve bile yaptırmışlar:( nasıl utandım mahcup oldum anlatamam. gittiklerinde evimden kasırga geçmiş gibiydi. ama ben ikincisine izin vermedim. yine gelmek için aradıklarında kusura bakmayın ben çalışıyorum kayınvalidem hem benim kızıma bakıp hem misafirimi ağırlamak zorunda değil. ben çok mahcup oldum diye açıkca söyledim. bir süre aile içinde konuşulmuş. misafir sevmiyor gibilerinden. ama başka gelenler de vardı onlar da benim yerime cevabı vermişler. sonra da unutuldu gitti. misafir baş tacı ama haddini bileni.

Samimi bile değilseniz ne diye kalmaya geliyo.Hadi geldi,yaptıkları şeye bak çok ayıp etmişler sana karşı :50:
Ben olsam onların geleceği vakit şehir dışına çıkma planlarım olduğunu söylerim,hem sizin de gayet gezip tozmayı sevdiğinizi anlasın :60:
Ya da kaybetme korkun yoksa kusura bakma müsait değilim misafir ağırlayacak durumda değilim dersin.Neden diye sorarsa da "öyle işte" de geçiştir.
Zaten kafası basıyosa bidaha gelmeye kalkmaz ya da neden sünnete gelmedin demez :9:
Ne yüzsüzler var yaaa

öncelikle geçmiş olsun diyorum
böyle bir misafiri atlattığın için..
şaşırarak okudum inanki
senin pskolojin bozuksa şuan cnm
bence hemen o kötü psikolojiden kurtulmaya çalış..eşinizle birlikte...
anlattıklarına göre öyle bir kadın için saçınızın teki için üzülmeye değmez.
çok basit çok terbiye noksanı olan bir kadın bana göre.
nedemek seni geberticeğim ne demek habersiz tatlı yemek
ne demek çocuklarına bir kere dur yapmayın dememek.
bunları düşünemeyen bir kadın için üzülmeye değer mi cnm.
belli çok basit bir insan..
sen şimdi kendini mutlu edecek birşeyler yap kendine..
kahve vs şöyle etkisinden kurtul.
ama bir daha lütfen o kadını evine misafir olarak alma lütfen....
sünnetinede gitme cnm
gidersen daha çok ezilirsin
o kadın içinden geçirmez mi?
herşeyi yaparım otel gibi kalırım evinde..
istediğimi yerim istediğimi içerim..
istediğimi söylerim
ama ayağımada gelecek işte böyle diye.
yada bunun gibi şeyler
benim verdiğim bir örnekti...
üzülme artık eşyalarında bir kere çizilir bir ikincisini yapan olursa koy tavrını...

öncelikle geçmiş olsun diyorum
böyle bir misafiri atlattığın için..
şaşırarak okudum inanki
senin pskolojin bozuksa şuan cnm
bence hemen o kötü psikolojiden kurtulmaya çalış..eşinizle birlikte...
anlattıklarına göre öyle bir kadın için saçınızın teki için üzülmeye değmez.
çok basit çok terbiye noksanı olan bir kadın bana göre.
nedemek seni geberticeğim ne demek habersiz tatlı yemek
ne demek çocuklarına bir kere dur yapmayın dememek.
bunları düşünemeyen bir kadın için üzülmeye değer mi cnm.
belli çok basit bir insan..
sen şimdi kendini mutlu edecek birşeyler yap kendine..
kahve vs şöyle etkisinden kurtul.
ama bir daha lütfen o kadını evine misafir olarak alma lütfen....
sünnetinede gitme cnm
gidersen daha çok ezilirsin
o kadın içinden geçirmez mi?
herşeyi yaparım otel gibi kalırım evinde..
istediğimi yerim istediğimi içerim..
istediğimi söylerim
ama ayağımada gelecek işte böyle diye.
yada bunun gibi şeyler
benim verdiğim bir örnekti...
üzülme artık eşyalarında bir kere çizilir bir ikincisini yapan olursa koy tavrını...

evet arkadaslar bende aynen dediğiniz gibi düşünüyorum ben bidaha gelecekelri zaman istanbula gidicem dicem sünneti olduğu zamanda insallah ozman da haamile olurumda düşük tehlikem var diyeceğim hala kendimi kötü hissediyorum beni kullandı resmen otel zannetti evimi ben ii niyetli biriryim aslında onu terslemediğim için çokkkk pişmanım hiç konuşmayacağım artık arasa geliyoruz dese bile teli acmayacağım terbiyesiz insanlar çizikleri gördükçe olayı atamıyorum üstümden

cnm onunla geçmiş olsun de boşver.cana geleceğine mala gelsin.
ama bir dahaki gelecem deyişinde işte o zaman tedbirini al.
ayrıca o utanmıyorsa rahat tavırlarından sen hiç çekinme.
bahane bile arama geldiğinde ne desemde gelmesin diye...
açık açık bile söyleyebilirsin.
kafalarımız uyuşmuyor görüşmek istemiyorum diye tatlı bir dille.
neden kasıyorsun ki kendini.
ekmeğini suyunu o mu veriyor boşver.
yada eşimle gezmeye gidiyoruz
bi arkadaşa gidiyoruz diye onu sallamaya bilirsin.
anlar herhalde..
çünkü ara ara hep gelmek isteyecektir
sürekli bahane bulmaktan sende yorulacaksın sonunda.
ne gerek var..:70:

cnm onunla geçmiş olsun de boşver.cana geleceğine mala gelsin.
ama bir dahaki gelecem deyişinde işte o zaman tedbirini al.
ayrıca o utanmıyorsa rahat tavırlarından sen hiç çekinme.
bahane bile arama geldiğinde ne desemde gelmesin diye...
açık açık bile söyleyebilirsin.
kafalarımız uyuşmuyor görüşmek istemiyorum diye tatlı bir dille.
neden kasıyorsun ki kendini.
ekmeğini suyunu o mu veriyor boşver.
yada eşimle gezmeye gidiyoruz
bi arkadaşa gidiyoruz diye onu sallamaya bilirsin.
anlar herhalde..
çünkü ara ara hep gelmek isteyecektir
sürekli bahane bulmaktan sende yorulacaksın sonunda.
ne gerek var..:70:

valla ıster halamın kızı olsun ıster öz kardesim yaptıklarını yuzune patır patır soyler ne bısaha arar sorarım nede bıaha evıme sokarım mısafırde mısafırlıgını bılıcek cnm hatta kocasıyla konusup zararını karsılamasını soyle kotu ol ne olucak ıyı oldunda ne oldu bırak senı kotu bılsınler...sen kendını bıldıkten sonra hıc takma ...

Aynen dogrusun kız.Bende özkardeşim de olsa aynısını yaparım.Ablamlar gelmişti ufak yegenim var bazı şeylerde asla musade etmedim.Evimi yeni kurmuşum eşyalarımı da kimseye harcattıramam valla.İster üzülsün ister canı sıkılsın.Bir daha da gelme derim.Evlendikten sonra herkezin yuvası ayrı herkezin kesesi ayrı herkez haddini bilmeli misafir gittiği yerde.:19:

Aynen dogrusun kız.Bende özkardeşim de olsa aynısını yaparım.Ablamlar gelmişti ufak yegenim var bazı şeylerde asla musade etmedim.Evimi yeni kurmuşum eşyalarımı da kimseye harcattıramam valla.İster üzülsün ister canı sıkılsın.Bir daha da gelme derim.Evlendikten sonra herkezin yuvası ayrı herkezin kesesi ayrı herkez haddini bilmeli misafir gittiği yerde.:19:

katılıyorum çok doğru

evet arkadasım eşim çok sabırlı gerçekten baska biri olsydı sokardı bir kaç laff ama ağzını acıp bişey demedi ama baana kızdı yüz verdiğim için gelmişler öyle diyor ama ben demedim ki gelin diye yüzsüzler kendileri geldiler

yarın birgün konuşursanız nasılsın falan diye...
bence siz gittikten sonra çizilen parkelerle yırtılan deri koltuğuma çözüm arıyoruz. gibi birşeler söyleyin ve artık muhatap olmayın.

keşke misafir odasının kapısını kilitleseydiniz. oturma odasında yatırsaydınız onları.

üzldüm ama incitmemek adına kendinizi köle gibi kullandırmayın.

er_ca
yarın birgün konuşursanız nasılsın falan diye...
bence siz gittikten sonra çizilen parkelerle yırtılan deri koltuğuma çözüm arıyoruz. gibi birşeler söyleyin ve artık muhatap olmayın.

keşke misafir odasının kapısını kilitleseydiniz. oturma odasında yatırsaydınız onları.

üzldüm ama incitmemek adına kendinizi köle gibi kullandırmayın.

canım kapısı yok misafir odamın acık biyer küçük odada oturmayı sevmiyormuş o sakın bu küçük odada oturma diyor salonda otur engüzel yerinde kendin otur diyor kahvaltıyı bile hergün oraya tasuttıurdı bu arada küçük dediği oturma odası 23metrekare

Back