Gebeliğe Hazırlık hala umutlanmali miyim?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

lucky4835

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2018
25
6
1
39
Merhaba bugün adet gecikmemin 10.günü yaklaşık 20 gündür kasikta ağrı şişkinlik ara ara akıntı kilo artisi bel ağrısı baş ağrısı uykusuzluk gibi sorunlarım var şimdiye kadar 1 erken gebelik testi ve 5 normal idrar testi yaptım hepsi negatif çıktı.2.çizgiden eser yok ağır kaldırınca kasik bolgemde ağrıdı oluyor ayrıca karın bölgemde hassasiyetle var daha öncede gecikti ama ilk defa bu kadar uzun sürdü.bu kadar negatif teste rağmen hala umitlenmeli miyim benim gibi olup sonradan hamile oldugunu öğrenen varmi aranizda?..kan testine gidicem ama 15 gün dolsun öyle izin alayım iş yerimden diyorum..

Canım seni üzmek istemem ama bende yaşadım o ay kist oluşmuş oda adete engel olmuştu ve ağrıda yapıodu.. inşallah değildir seninki. ama gebelik olsa kesin çıkardı o kadar gecikmeye.. herhangi bir ilaç kullandınmı ay içerisinde?

1 ay önce alttan ultrasonla bakıldı herhangi bisey görülmedi temiz çıktı mantar tedavisi oldum fitil ve hap verdi gebeliğe engel değil dedi.ayrıca kan testi yapılıp hormonlara bakıldı ondada sorun cikmadi

1 ay önce alttan ultrasonla bakıldı herhangi bisey görülmedi temiz çıktı mantar tedavisi oldum fitil ve hap verdi gebeliğe engel değil dedi.ayrıca kan testi yapılıp hormonlara bakıldı ondada sorun cikmadi
bunlar o ay içerisinde oluşup adetle atılan kistler oluyorlar canım başıma geldiğinden biliyorum bi ay yoktu bi ay var sonra yine yok.. ama senin durumun farklı olabilir yaşın kaç bu arada?

Bende temmuz ayında yaşadım aynısını. Malesef gebelik yoktu. Birazda biz psikolojik belirtiler üretiyoruz kendimize. Benim erken gebelik testimde silik çizgi bile vardı ama 2 kan testi sonucu negatifti. 15 günün sonunda kendiliğimden adet oldum

Canim durumun ne merak ettim.seni adet oldunmu?

hayır olmadım bugün 15.gün pazar günü acilde test yaptırdım hamile değilim kistim varmış
Hadi ya uzuldum bdnim gibi oldun ama 1 ayda gecio sana kesin ve kesin tek tavsiyem 15 gun surecek sogan kuru yap bire bir benimki oyle yok oldu. Hatta doktor hayret valla 1 ay once kist vardi desen kimse inanmaz tertemiz dedi

nasıl yaptınız soğan kürunü

Canim 15 gun boyunca yaptim sabah aksam 2 bardak kaynamis suya 1 tane yemeklik sogani kabuklaeiyla beraber ikiye bölüp atiyosun bi 5 10 kisik ateste kaynasin sora kapat süz ılık olsun ic..bac karnina yapmaya calisirsan daha etkili.. bide adetten sora yapilio genelde ama sen bekleemsende olur bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…