Canım çok geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin.
çok teşekkürler. Şifa ararken geç kalmak yada hata yapmak ta istemiyorum aslında inşallah doğru yoldayızdır.
amin canım inşallah sende en kısa zamanda bir bebeğe daha sahip olursun.allah bebegine acil şifalar uzun uzun ömürler nasip etsin canım bebegin için ayakta dimdik durmaya çalış.bende bir bebegimi kaybettim anlıyorum acını.tekrardan geçmiş olsun bebegin için dualarım seninle
çok geçmiş olsun canım bende 28 haftalık doğum yaptım doğumdan sonra herkesin bebeği kucağında emziriyo sen ölece onlara bakıyosun bide yanındakiler üzülmesin diye belli etmemeye çalışıyosun üzüntüne hele bide taburcu olduğunda kucağın boş bi şekilde hastaneden ayrılıp canını orada bırakıp çıkıyosun ben bunları yaşadım hepimiz gibi bana zaman geçer bebişini kucağına alırsın deyip teselli ediyolardı ama nafile canın o senin doğum yaptım lohusayım bile diyemiyosun hani doğumdan sonra başına kurdela takarlar ya bide lohusa şerbeti tabi ben bunların hiç birini yapamadım am yinede çok şükür bebeğim sağlıklı ve yanımda geçmez dediğim o günler bi masal gibi şimdi sende bunu bu şekilde anımsayıp bebşin kucağında o günleri düşünüp nasıl geçti diyeceksin yeterki sağlıklı olsun bebişin inşallah benim sütüm başlarda çok iyiydi ama bebeğim kuvesteyken doktorlar hep moralimi bozucak şeyler sölediler ve sütüm azaldı sitresten sakın sitreslenme ve humana çayı iç bol bol çok ii geliyor eczanede satılıyor sabırlı ol bebişinin sana ihtiyacı var bunları yazarken inan içim titriyo Allahım güç versin bebeğine sağlıklı olsun inşallah:ecrin_bebek::Saruboceq:
hep yaşanılanlar aynı şeyler bende çok özeniyordum doğuma girerken bile hayalini kurdum eşimede 1 saate kalmaz burdayım kızlarımla gelicem çiçeğimi hazırla dedim. ama hiç bbiri olmadı ne loğusalık yaşadım ne doğum yapmanın sevincini nede tebrik kabul edebildim ziyarete gelenler bile geçmiş olsun her şey allahtan demekle yetinebildiler . benim bebeğim şehrin başka bir yerinde tek başına bir hastanedeydi.bebeğimi ilk kez doğumdan 22 gün sonra görebildim ve oradaki hemşireleri doktorları çok kıskandım benim bebeğime onlar dokunabiliyorlardı. hatta bir defa çok fenalaştığım için camın arkasında hemşire kucağına alıp gösterdi bebeğimi o bebeğin sahibi benim ama ben dokunamıyorum bile çok içim acıdı. bunlar ama hiç bir şey demek değilmiş miniğimin iyi olamıyacağını kbul etmek beni kahrediyor ve kendimii suçluyorum neden kendime daha çok dikkat etmedim ikisininde ayrı ayrı hareket etmediğini neden fark edemedim neden her şey için geç kaldım diye. ama ne desem kızımdan ne kadar af dilesem nafile olan oldu kızıma iyi bir yaşam sağlıyamıyorum artık. ne olur hepiniz minik meleğime dua edin belki sizlerin duası kabul olucak ve iyileşicek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?