Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Premature Bebeklerhala şoktayım.meleğimin biri cennette diğeri küvezde.güya bende lohusayım...
ahh feyza ahh tek dileğim sabır ve acil şifalar...
sormak istediğin bişiler varsa biz burdayız sana destek olmak için varız çünkü 4,5 ay kuzum küvez de kaldı ve herşeyi gördüm sakın kendini yıpratma söylemesi kolay yaşadığım için yazıyorum en azından güçlü olmaya çalış...
başın sağolsun canım öncelikle..Allah kızına uzun ömür versin.. kendini suçlama sonuçta çalışabilmişsin yoksa zaten gidemezdin,doktorlar da izin vermişler,kendini yıpratma.. sütün için ben de makinadan yardım al ,kendin sağ diyeceğim çünkü sonuna kadar sağınca azalması engellenirmiş..
Allah sabırlar versin ilk bebişin inşallah hilalinede dayanma gücü size bağışlasın..... o duyguyu iyi bilirim bende ikizimin birini 21 birinide 23 haftada kaybettim erken doğumla küvöze bile alınmadılar......
bu siteye yeni üye oldum.iyiki olmuşum.sizlerin yazılarınızı okuyunca moral buluyorum.ben 28 yaşındayım 13 eylül 2008 tarihinde 26 haftalık hamileyken ikiz bebek dünyaya getirdim.yavrumun biri 12 gün dayandı.sonra cennete uçuverdi.kilosu 600 gr dı.diğer yavrum 800 gr doğdu.bebeğim hala küvezde.minik sabırsızım için dua istiyorum.inanın çok zor günler geçiriyorum.günler geçmiyor.bebişlerim tek yumurta ikiziydi.birbirinin aynısı olucaktı.hayırlısı böyleymiş artık.yalnız sürekli kendimi suçluyorum.keşke işi bıraksaydım diye.suçluluk psikolojisi beni mahvediyor.sütümün kesilmesindende korkuyorum.boncuk kızım parmağımı sıkı sıkı tuttu.anne beni bırakma der gibi.ama ben onu içim kan ağlıyarak küvezde bırakıp geliyorum.annelik çok zormuş.minicik yvruma kaçıncı iğne yapışları.kan alıyorlar kan veriyorlar.artık iğne görünce bayılan ben iğneden hiç korkmıycam.minik kelebeğim dayanabiliyorsa ben de dayanırım.iğne neki yavruma canım feda.minik hilalim için dualarınızı bekliyorum.inş.sizlerde sağ salim alırsınız kucağınıza.unutmayalım.yavrularımız Rabbimizin mucizesi.onlardan güç almasını öğrenmeliyiz.seni kendimden bile çok seviyorum annem.sana ihtiyacım var hatice hilalim.minik bedeninle öyle büyük dersler verdinki anneciğine.sevgilim aşkımmmmm.bide sütümün kesilmemesi için öneriniz varmı.henüz emziremiyorum boncuk tanemi.sevgiyle kalın...
canım rabbım sabır versın ve bebişini sana nasıp eylesın... kendını asla suçlama bende kızlerıme hamıleydım işimi o dönem istıfa ederek bıraktı.. evde kaldımm hatta son beşinci ay hiç kalkmadım neredeyse ama olacak olanaıın önune geçılmıyo... bırını ondokuz bırını 24 haftada kaybey-ttım kuveze alındı bebişim bı hafta yaşadı çok tatlıydı evlatt acısı çok zor..........ama insanız ve imtıhan dunyasındayız rabbım gucune guç versın.............doktorunla konuş canım sut hususunda bende kesılsın dıye ilaç kullandımm çok zor inş bebişini koklamak emzırmek tadına varırsın canımmmmmmmmm
canım seni iyi anlıyorum.bende 21.haftada kızımı kaybettim.allah sabır versin .hiç umudunu yitirme umarım bebeğini sağlıklı bir şekilde eline alırsın.erken doğumun sebebi bellimi.ayrıca kendini suçlama bazı seyler insanın elinde değil.yoksa hangimiz isterdikki böyle seyler yasamayı.sabret bebeginin iyi haberlerini bekliyoruz.
canım Allah yavrunu sana bağıslasın insallah.sneinle aynı durumdaydım.ikizlerimden birini kaybettim diğeri 3 yasını doldurdu çok şükür.burda 26 haftalık doğum hikayemi yazmıştım oku istersen belki faydası olur canım.ben hamileleim boyunca raporluydum yattım hep ama malesef 26da doğumum gerçekleşti.o yüzden üzülme keske işi bıraksaydım diye.insallah bebeğin büyüycek vesen kendinle gurur duyacaksın bu minicik şeyi büyüttüm diye.bu arada göz kontrolüne aşırı dikkat edin.forumda bu konuda cok sey yazdım.tekrar söylüyorum göz kontrolünde ankara üniversitesi hastanesi prof.dr figen batıoğlu prematüre retinopatisi uzmanı tamammı canım.Allah acil şifalar versin.bu arada sütün artması için bizim serviste doktoru ısırgan otu çayı içdemişlerdi bende hepiçtim ve sütümü artıırdım tavsiye ederim.pompayla sıksık çekersen de artar.
merhaba canım ben çalışmıyordum ama erken doğum yaptım kızım 49 gün yaşadı oğluşum şuanda 4.5 yaşında kızım 700 gr oğlum 780 gramdı merak etme onlar savşçı oluyorlar sütün için emmese bile bebek emiyormuş gibi 2 saatte bi sağ ve bol sıvı al sağdığın sütleri özel toralar var deep freeze at yada buzluğa tarih atıp bebişin çıktığında ona içirirsin evet bir bebek kaybetmek çok zor yaşayan bilir ben koynuma aldım emzirdim gerçektem çok zor ama diğer bebek için güçlü olmalısın canım bebeğimize acil şifalar diliyorummmmmmmmmmmmm
canım allah yardımcın olsun çok üzüldüm minik hatice hilalimiz için moralini yüksek tut lütfen bugunlerde geçer elbet sabırlı ol benim bir tanıdığımın başınada böyle bir olay gelmişti tabi onun bebeği daha büyüktü hafta olarak ama senin melğinde bugünleri aşacak ve allahın izniyle senin kollarında olacak emin ol.sütün için ise bende emzirirken çok sorun yaşadım ısırgan otu çok işe yarıyor tavsiye ederim çay gibi demle ve iç bol bol su iç en önemlisi bebeği emzirmek sen ne yaparsan yap süt memeden çıkacakkı yerine yenisi gelsin doktorunla konuş yinede ama bence sütünü sağ ki yerine yenisi gelsin yoksa sütün çekilir.tabi moralde çok önemli ben humananın süt arttırıcı çayınıda içmiştim sütün kesilmişti emzirirken tekrar gelmişti aklında olsun ama dediğim gibi en önemlisi emzirmek yada pompayla sütünü sağmak. tekrar allah yardımcın olsun benimde 21 aylık kızım var allah kızını sana bağışlar inşallah dualarım seninle moralini yüksek tut lütfen gelişmelerden bizi haberdar et olur mu ?
canıım öncelikle asla kendini suçlama bende bebğimi kaybettim erken doğumla ben dr bana çalışmayı yasakladığında hemn ayrıldım işimden sürekli ayttım ve ara ara gezdim sadece evde iş falan yapmadım olacaksa önüne gecilmiyo rabbimin vardır bi bildiği kaldırması telafisi cok zro ceken bilir basına gelen bilir ama suda bi gercekki kız bebkler cok güçlü olyo kolay kolay vazgecmiyo hayattan benim kızımda öyleydi çünkü öncelikle sütünü sağmalısın sağılmayan süt anneyi rahatsız eder sağmassan sütün cekiilir pompayla cek ve beyaz dut kurusu ye kuru incir ye ve bol bol su iç bunlar anne sütünü artırır.
Seni tanımıyorum ama senin için,bebeğin için dua edeceğim. Allah sabır ve küvezdeki bebeğine acil şifa versin canım. İnşallah tez zamanda kendini toplar miniğin..
canımm ya ınankı cok uzuldum dualarımız senınle ıns boncugun hayata sıkı sıkı tutunur kendını suclu hıssetne ınakı olacak olursa ıstersenn pamuklar arasında yasa engel olunamıyo guzel haberlerını beklıyoruz sutunude aczanelerde satılıyo onlardan al devamlı sag canım
canim bende ikiz gebeydim sureklı yattim hersey çok guzeldi tdetaylı utrasonada girdim dotor hazırlıklarını yap 2 saglıklı kızın olacak dedi ama 6.5 aylıkken kızımın birınde sorun çiktı bebekte kan akımı bozuklugu hst yattım 7 aylıkbebegımı kaybettım karnimda dıger bebek yaşiyordu ama zayıftı dr takıp altında 15 gun bekletip sezaryana aldi dogum yaptım bir ölu biri sag bebek dunyaya geldi olen kızım 700gr sag kalan kızım 1900 dogdu kuvezde kaldi allahim onu bagısladi çok zor gunlerdi 7 sene uzerıne oldu allahım herkese yavrusunu bagişlasın süt çok onemli sureklı sag başka mama verme sonra anne sütü almıyor çok dikkat et ben oyle yapabıldim çok pışmanim allah yavrunu size bagişlasin