• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Premature Bebekler hala şoktayım.meleğimin biri cennette diğeri küvezde.güya bende lohusayım...

• Konu Sahibi Konu Sahibi feyza
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

feyza

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2008
71
0
86
Bursa
bu siteye yeni üye oldum.iyiki olmuşum.sizlerin yazılarınızı okuyunca moral buluyorum.ben 28 yaşındayım 13 eylül 2008 tarihinde 26 haftalık hamileyken ikiz bebek dünyaya getirdim.yavrumun biri 12 gün dayandı.sonra cennete uçuverdi.kilosu 600 gr dı.diğer yavrum 800 gr doğdu.bebeğim hala küvezde.minik sabırsızım için dua istiyorum.inanın çok zor günler geçiriyorum.günler geçmiyor.bebişlerim tek yumurta ikiziydi.birbirinin aynısı olucaktı.hayırlısı böyleymiş artık.yalnız sürekli kendimi suçluyorum.keşke işi bıraksaydım diye.suçluluk psikolojisi beni mahvediyor.sütümün kesilmesindende korkuyorum.boncuk kızım parmağımı sıkı sıkı tuttu.anne beni bırakma der gibi.ama ben onu içim kan ağlıyarak küvezde bırakıp geliyorum.annelik çok zormuş.minicik yvruma kaçıncı iğne yapışları.kan alıyorlar kan veriyorlar.artık iğne görünce bayılan ben iğneden hiç korkmıycam.minik kelebeğim dayanabiliyorsa ben de dayanırım.iğne neki yavruma canım feda.minik hilalim için dualarınızı bekliyorum.inş.sizlerde sağ salim alırsınız kucağınıza.unutmayalım.yavrularımız Rabbimizin mucizesi.onlardan güç almasını öğrenmeliyiz.seni kendimden bile çok seviyorum annem.sana ihtiyacım var hatice hilalim.minik bedeninle öyle büyük dersler verdinki anneciğine.sevgilim aşkımmmmm.bide sütümün kesilmemesi için öneriniz varmı.henüz emziremiyorum boncuk tanemi.sevgiyle kalın...

kıyamam ben sanada onlarada ya...
çok üzüldüm ama bilki diğer meleğinin sana ihtiyacı var. onun için direnmelisin kendine dikkat etmelisin. sütün için bişey diyemicem çünkü daha evli bile değilim. ama arada bi kendin sağ süt kendini çekmesin. öyle derler.

Allah sana sabır ve geride kalan minik yavruna direnme gücü ve sağlık versin.Bol bol dinlenir bol sıvı tüketirsen(tabi moralde çok önemli)sütün kesilmez canım.Isırgan otu çayınında sütün kalitesini arıtdığını dinlemiştim Ender Saraç'tan dikkate almalısın bence!Biraz erken doğurduğun için sütün bugünlerde bol gelmeyebilir biraz sabır güzel anne dualarımız seninle...

Allah sabir versin canim. öncelikle moralini yüksek tut. Baharefeegenin dediği gibi bol bol sivi tüket. Ben rezene içmiştim iyi gelebilir sana da. Ayrica ara sira kendin sağaarsan belki sütün kesilmemesine faydasi olur. Nasil emzirdikçe süt geliyor sağdikça da gelebilir. Bu arada güçlü ol. Herşey biz insanlar için. Umut ediyorum ki minik hilalin en kisa zamanda annesinin kollarinda uyumaya başlayacak. Allah sana ve minik bebişine sağlik ve huzur versin bi tanem.

RABBİM sabırlar versin

sonrada acil şifalar versin kuvezdeki yavrun sağlıcakla hastaneden çıkacak inş

bende geçen sene ikizlerimi kaybettim kızım 16 haftalık oğlum 20 haftalık bende gitti

oğlum 10 saat kuvezde yaşayabildi sonra elimden kayıp gitti ve boşşşşşşşşşşş

seni çok iyi anlıyorum duygularını içtenlikle paylaşıyorum minik kızın güçlü sen sadece dua et

RABBİM o minik meleğe güç verir sen üzülmeki sütün kaçmasın

Başınız sağolsun arkadaşlar,Allah size sabır versin

canım benım dualarımız senınle
moralını yuksek tut onun saba ıhtıyacı var...

ınsanlah hep senınle kalır....

ah canim benim.....

giden yavrun icin basin sagolsun,,

kuvezdeki yavrun icinde acil safalar dilerim....

en yakin zamanda minik kizin sagligina kavusucak ve sana bu gunleri unutturucak annesi,,,,emin ol......

yanlizca biraz daha sabir...............a.s.

canim ilk cennete ucun yavrun icin allah sana sabir versin
ikinci evladin icinde sen ona syki syki tutun eminimki oda seni üzmeyecektir
allahim evladini sana bagislasin birdaha ayni aciyi yasatmasin
dualarimiz seninle nekadar acini paylassakta ates daima düstügü yeri yakar bununda farkindayiz canim

canım çok geçmiş olsun ve mevlam sabırlar versin,,,bende bebğimi 34 haftalık doğurdum ve malesef 24 gün yaşadı kilosuda 2800 dü yaşama kreterleri öle iiyiydiki çok umutluyduk fakat oğlumun ömrü bu kadarmış dicem o ki,kız bebkleri daha dirençliymiş bizim doktorumuz öle demiştii,,mevlam kızına uzun sağlıklı hayırlı ömürler versin...rabbim kızını size bağışlasın...sütünü sağ ve sakla derin dondurucuda ben öle yapıyodumm doktorlar zamanı gelince isterler senden..2,5 saatte bir sağ ve saklaa özel poşetleri var onları kullan,, sağdığın sürece sütün kesilmezz...rabbim yardımcınız olsun inş. he birde çalıştığın için kendini suçlama ben evde sürekli istirahat halindeydim fakat erken doğum oldu çalışmakla alakası yokka.s

acil şişfalar diliyorum canım zor bir durum ama emin ol kızın hayata tutanacak ve o hastaneden yüzünüz gülerek çıkacaksınız... Dualarımız sizinle..

Canim cok uzuldum Allah hilaline uzun omurler versin tez zamanda iyilesip annesinin gogsune sokulsun.Kaybettigin bebis icinde cok uzgunum canim Allah rahmet eylesin.Onunlada cennette kavusacaksin canim o seni beklicek orda.Ama simdi hilalin sana ihtiyaci var o yuzden dimdik ayakta olucaksin guclu olucaksinki kizin senden ornek alsin guc alsin.

Rabbim yardimciniz olsun canim..

Canım Allah sana sabırlar nasip etsin. Minik yavruna ömürler versin. Cennet kapısında bekleyen meleğin şefaatçin olur inşaallah. Moralini iyi tutmaya çalış. Diğer meleğinin sana ihtiyacı var annesi. Sakın ola onu bırakma. Allah izin versin, büyüyecek, elini ömrünün sonuna kadar bırakmıycak inşaallah.

başın sağolsun canım çok üzüdüm.ayrıca allah senin ve hayattaki yavrunun yardımcısı olsun.benimde doğumgünüm 13 eylül.umarım en kısa zamanda bebişin sağlığına kavuşur.dualarımız seninle ve bebişlerinle beraber.

ALLAH şifalar versin canım inşallah hayırlısı ile sağlıklıca tez zamanda küvezden çıkar bebeğin bende 28 hafta ikiz gebeyim en büyük korkum erken doğum RABBİM herşeyin hayırlısını versin kimseye evlat acısı göstermesin

canım benim ya işallah en kısa zamanda bebeğini kucağına alırsın işallah bebeğin en kısa zamanda kendini toparlar canım benim allahım işallah hep yüzümüzü güldürürde hepimize ikiz verir canım benim

dılerım rabbim dıger yavrunu sana bagıslar canım benım. allahtan sabır dılıyorum sana ınsallah yıne bebısın ellerını tutar ve bırlıkte cıkar evınıze gıdersınız hastaneden. sabırlı ol allah cok buyuk.

canım allah ölen bebeğine rahmet kuvezdeki bebeğinede sağlık versin inşallah
umarım biran önce sağlığına kavuşur vede kucağına alırsın
allahım yardımcınız olsun

Back