- Konu Sahibi nnisanyagmuruu
hiç kimsenin aklında yoktu böyle bişey.dün işten çıktım eve geldim.çokta uykum var.mirmirmirmirmirmirmirmiruyuyacağm yani. bnmki aradı e akşama biz geliyoruz dedi. nsl yani, kardşnlemi falan dedim.yok annemlerle dedi. nslyakafamçokkarıştı:1shok: annem memeca dan ameliyat olmuştu.bilenler bilir.kemoterapi alıyor.anneleri geçmiş olsuna gelmişti gündüz. babamlarda gelcek geçmiş olsuna dedi. bakarsın seni isteyiverirler dedi.ama şaka yapıyo gibi konuştu.neyse hemen giyindim,toparlandık falan geldiler bunlar. ellerinde pasta:bbo: kola,çay,yanında pasta derken oturuyoruz artık. kayınvalide söze girdi. ee biz geldik bakalım,napalım bu çocukları dedi.ben kızardım çok fenaayıp olcak die çıkamıyorumda dışarı.neyse öle böle konuşuldu işte ve 15-20gün içinde nişan olacak.
Ama öncesinde mendil alma derlerya, sepet yada sandık hazırlanır kızı verdik diye. işte ne alayım.. sepet mi ? sandık mı? içine ne konacak. bana akıl verin. hep hayal ederdim.düşünürdüm ama inanın dün gece uyuyamadım hiç. bildiğim ne varsa unuttum yani..
Ama öncesinde mendil alma derlerya, sepet yada sandık hazırlanır kızı verdik diye. işte ne alayım.. sepet mi ? sandık mı? içine ne konacak. bana akıl verin. hep hayal ederdim.düşünürdüm ama inanın dün gece uyuyamadım hiç. bildiğim ne varsa unuttum yani..