• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hala kokumu bulamadım.yardım edebilir misiniz?

kkokos

çok aşııık:)
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2011
84
1
36
Bursa
çok özeniyorum yıllardır aynı kokuyu kullanıp işte bu benim kokum diyen insanlara ama yok ben bulamadım sürekli parfüm değiştiriyorum aradığımı bulamıyorum.19 yaşındayım saçlarım açık kumral yazın açılarak sarıya benziyor.ten rengim çok açık.genellikle şekerli kokuları seviyorum ama sanırım yanlış yolda gidiyorum.benim tenime uyabilecek yazlık ve kışlık kokular önerebilir misiniz(parfümm kullanırken gece gündüz ayrımı da yapıyor musunuz?)??malum şu an yaz önümüz kış...çok teşekkür ederim şimdiden:5:

Canım benim de öyle sabit bir kokmum yok.Parfümeride hangisi hoşuma giderse onu alıyorum.Ancak en cok sevdiğim Channel-Tendre ve Burberry-Weekend..

off bugün online alışveriş sitesinde indirim var alıcam ama hiçbirinin kokusunu bilmiyorum :S biraz ağır şehvetli kokuları seviyorum :69: napsam bilemedim :/

Bende arayanlardanım ne yazıkki... ama sürekli yeni şeyler çıkıyor... insan denemeden yapamıyor..
aklım kalır benim denmezsem.. :9:

bodyshop vanilla yı dene tatlım :) dior addict,black xs falan da dene ama bodyshop benim kokum diyebilirim :)

Size hak veriyorum.Ben de aynı dönemden geçtim.Bir türlü hiç bir kokuyu beğenmedim.Parfüm almadan önce internette sıkı bir araştırma yaptım.İlk parfümeriye gittiğimde en çok beğenilen,övülen parfümleri kokladım ama hiçbirini beğenmedim.Mesela Chanel Chance ve Miss Dior Cherie.Tam bir hayal kırıklığı oldu.O kadar övgüyü hak etmeyen parfümler bence.Kötü değil ama sıradan diyim.Ben abartmıyorum 3 saat boyunca parfüm denedim.Baktım artık sıkıcak yer kalmadı.Arkadaşımı çağırdım .ona sıkmaya başladım:DSonunda Coco Chanel'e kadar verdim.20 yaşındayım.Parfümeri bu yaşına göre çok ağır dedi ve coco chanel mademoiselle yi önerdi.Onun da tester ı bitmiş.Ben 3 saat boyunca parfüm denedim ve hiç denemediğim parfüme oldukça fazla bir para sayıp aldım.Büyük bir riske girdim kısacası.Ama şimdi çok memnunum.Yaz,kış,gece,gündüz sıkıyorum ben.Bunun dışında Pure Poison da güzeldi.

Size hak veriyorum.Ben de aynı dönemden geçtim.Bir türlü hiç bir kokuyu beğenmedim.Parfüm almadan önce internette sıkı bir araştırma yaptım.İlk parfümeriye gittiğimde en çok beğenilen,övülen parfümleri kokladım ama hiçbirini beğenmedim.Mesela Chanel Chance ve Miss Dior Cherie.Tam bir hayal kırıklığı oldu.O kadar övgüyü hak etmeyen parfümler bence.Kötü değil ama sıradan diyim.Ben abartmıyorum 3 saat boyunca parfüm denedim.Baktım artık sıkıcak yer kalmadı.Arkadaşımı çağırdım .ona sıkmaya başladım:DSonunda Coco Chanel'e kadar verdim.20 yaşındayım.Parfümeri bu yaşına göre çok ağır dedi ve coco chanel mademoiselle yi önerdi.Onun da tester ı bitmiş.Ben 3 saat boyunca parfüm denedim ve hiç denemediğim parfüme oldukça fazla bir para sayıp aldım.Büyük bir riske girdim kısacası.Ama şimdi çok memnunum.Yaz,kış,gece,gündüz sıkıyorum ben.Bunun dışında Pure Poison da güzeldi.

çok şekersiniz:)not ettim sizin parfümünüzü de teşekkürler...

Kkokoscum , genellikle ilk parfumlerini almaya hazırlanan çok genç insanların yaptığı en önemli hata en ünlü ve en populer parfumleri genellikle de en ağırlarını seçmek.Bazıları da parfüm dediğin şöyle ağır ağır kokmalı diye inanıyor gibiler.Ama yaş ,tip , ÖZELLİKLE tenin kokuyla uyum sağlaması sonra da zaman ve mekan seçimi çok önemli. Öte yandan ağır olmamasına rağmen çok güzel ama klasikleşmiş kokuları bu yaşta kullanmayı da gereksiz buluyorum.Yurt dışında bunlara 'old lady scent' yani yaşlı bayan parfümü diyorlar.Kimi parfümler var her mekan ,zamana uyum sağlıyor.Ama bazı parfümler yoğun yani iddialı oldukları yazın yani sıcak havalarda ekşiyip acı acı kokup nahoş bir etki yaratabilir ya da gündüzün hafifliğinde ya da gündüz kıyafetlerinin hafif ve sadeliğinde sırıtabilir diye kış veya gece kokusu olarak öneriliyor.Eğer küçük bir çoçuk ya da ergen havası yaratmak istemiyorsan pamuk şekeri gibi aşırı şekerli kokulara da gitmemeni öneririm.Şekerli seviyorsan hafif ekşimsi ya da buruk olanları güzel durabilir.Çok şekerli kokular ya çoçuksu bazen de basit sıradan bir izlenim yaratabiliyor.Tipin ve yaşına çok uyum sağlayacak yaz kış ayrımına gerek olmayan
çok parfüm önerebilirim ama seni çok şaşırtmamak için bunu 3 e sınırladım
1-L'Occitane Rose 4 Reines
2-Kenzo Amor(orjinaline en yakını David Walker da satılanı)
3-Bulgari Ametist (orjinali)

fiyatı uygun olanlar
1-Avon Herve Leger
2-Avon Bond Girl 007

Bunlardan en az birtanesinin senin parfümün olabileceğine inanıyorum:28:

Kkokoscum , genellikle ilk parfumlerini almaya hazırlanan çok genç insanların yaptığı en önemli hata en ünlü ve en populer parfumleri genellikle de en ağırlarını seçmek.Bazıları da parfüm dediğin şöyle ağır ağır kokmalı diye inanıyor gibiler.Ama yaş ,tip , ÖZELLİKLE tenin kokuyla uyum sağlaması sonra da zaman ve mekan seçimi çok önemli. Öte yandan ağır olmamasına rağmen çok güzel ama klasikleşmiş kokuları bu yaşta kullanmayı da gereksiz buluyorum.Yurt dışında bunlara 'old lady scent' yani yaşlı bayan parfümü diyorlar.Kimi parfümler var her mekan ,zamana uyum sağlıyor.Ama bazı parfümler yoğun yani iddialı oldukları yazın yani sıcak havalarda ekşiyip acı acı kokup nahoş bir etki yaratabilir ya da gündüzün hafifliğinde ya da gündüz kıyafetlerinin hafif ve sadeliğinde sırıtabilir diye kış veya gece kokusu olarak öneriliyor.Eğer küçük bir çoçuk ya da ergen havası yaratmak istemiyorsan pamuk şekeri gibi aşırı şekerli kokulara da gitmemeni öneririm.Şekerli seviyorsan hafif ekşimsi ya da buruk olanları güzel durabilir.Çok şekerli kokular ya çoçuksu bazen de basit sıradan bir izlenim yaratabiliyor.Tipin ve yaşına çok uyum sağlayacak yaz kış ayrımına gerek olmayan
çok parfüm önerebilirim ama seni çok şaşırtmamak için bunu 3 e sınırladım
1-L'Occitane Rose 4 Reines
2-Kenzo Amor(orjinaline en yakını David Walker da satılanı)
3-Bulgari Ametist (orjinali)

fiyatı uygun olanlar
1-Avon Herve Leger
2-Avon Bond Girl 007

Bunlardan en az birtanesinin senin parfümün olabileceğine inanıyorum:28:

kenzo amor beyaz mat şişede olanı

çoook teşekkür ediyoruuuummm:):):71:

çoook teşekkür ediyoruuuummm:):):71:

kkokoscum , L'occitane rose adlı parfüm kutusunun üstünde tam olarak şu yazıyor 'Rose Nuit de Mai'.Burada daha önce yazdığım '4 reines' el kremi kutusunun üstünde yazıyormuş.İlgilenirsen ,bir yanlışlık olmasın istedim.:34:

Son düzenleme:
212 sexy ch
Issey Miyake L`Eau d`Issey
chanel change
Lolita Lempicka Si Lolita
Davidoff Cool Water Woman

hepsini kullaniyorum. o günkü ruh halime göre secim yapiyorum. en güzeli 212 sexy. ama onu cok kullandim hem de hamileyken.bikkinlik geldi.cok sekerli bir koku coook. 2. sirada issey miyake immmm cok romantiktir bu koku.bana leylak bahcelerini cagristiriyor. ve 3.sirada chanel change. bu da resmen disiligin simgesi bir koku.cekicidir.diger ikisi de fena degil.loita yogun tarcin hissediyorum.davidoff da deniz kokusu.iceriklerini su anda hatirlamiyorum ama bana cagristirdiklari bunlar... :3:

Beyaz şişede olan kenzo amour'u bende denedim çok güzel çiçeksi bir koku..
bu mat şişede olan kenzo amour'ların üç rengi var ya arkadaşlar gerçi biliyorsunuzdur belki ama..bana daha önceden
üçünün kokusunun aynı sadece şişe renkleri ve miktarları farklı demişlerdi kafam karışmıştı...
bende bir parfümeride 3 ünüde denedim...hepsi farklıydı birbirinden...turuncu ve fujya şişedekiler yoğun bir kokuya sahip
daha çok kışlık kokular sanki..beyaz şişedeki çiçeksi hafif bir koku yaz kış kullanılabilir bence... :12:

Back