Hala kanamam geçmedi. Bu normal mi?

Sevgili Dıptıs, bence hemen doktorunla görüş belki hamilelik vardır düşük tehdidi gibi bir olay yaşıyorsundur. Belki düşük yaptın ama parça kaldı böyle şeyler olabilir.

haftasonu doktora gidicem kızlar
yanlız daha öncede dediğim gibi hamilelik durumu olduğunu düşünmüyorum
ilaçları bıraklı 1 hafta oldu. zaten hamilelik gibi bir durum olsa ilk anda çıkardı çizgi
bugüne kadar yüzlerce test yaptım kaydirigubbakcemile3 en aşağı yarısında bu çizgi oluştu
sanırım kullandığımız markalara bağlı olarak değişiyor bu durum
ama yinede doktora gidicem çünkü başka şeylerden şüpheleniyorum
içimi bu şüpheyle yemekdense gidip dr gözükmek daha iyi
ayrıca neden kan testi yaptırmadın diye kızmışsınız çoğunuz:çok üzgünüm:
2. bir negatifi daha kaldıracak psikolojide değildim o kadar üzgündümki
8. gün negatif çıkmıştı sonucum senağlama
halada aynı durumdayım 2. bir negatif yazan kağıdı kaldıramam:çok üzgünüm:

ya bu kanama normalki benimde 9 gün falan sürmüştü o kadar ilaçla rahim bebeğe hazırlanyo kalın tabaka oluşyo yani eee tutmayınca nolcak okadar tabaka böle atılcak.....bence gayet normal hatta bende normal adet günlerinde tek pıhtı düşerede ağrım geçerdi tüp bebekte 5-6 kocaman pıhtılar atmıştıda korkmuştum bide bende miyom var gerçide bilmiom yinde için rahat etsin diye görün

ya bu kanama normalki benimde 9 gün falan sürmüştü o kadar ilaçla rahim bebeğe hazırlanyo kalın tabaka oluşyo yani eee tutmayınca nolcak okadar tabaka böle atılcak.....bence gayet normal hatta bende normal adet günlerinde tek pıhtı düşerede ağrım geçerdi tüp bebekte 5-6 kocaman pıhtılar atmıştıda korkmuştum bide bende miyom var gerçide bilmiom yinde için rahat etsin diye görün

heh işde öğrenmek istediğim buyduŞeniz
normalse eğer sorun yokhihoyyyt
ilk deneme olduğunda tecrübesizim saol canımopuyorumnanaktan

Back